=) Малко HELP :D

Темата е заключена.

18.09.10
19:10

Здравейте !
Ще ви помоля за съвети ( колкото повече, толкова по-добре ) :P Искам Да Отслабна..
Да започна с моите мерки :
тегло : 56 ; височина : 160 ; гр. обиколка : точно 100.. ( тя е проблемна при тичането.. :D )
И такаа.. накратко искам да отлабна, но и аз не знам с колко, защото първо съм тийн, второ с голяма гръдна обиколка и трето .. ходя на даскало и нямам много време.
Другото, което е важно е , че искам да е по - здравословничко, че да не взема да проимам язва или нещо от тоя сорт :D
Да ви кажа и с какво разполагам :
1. Имам си кростренажор и на него мога спокойно да си изкарвам по 2 часа.
2. Имам време най - много през събота и неделя, но много искам да отслабна, така че ще отделя време и през другите дни.
3. Наблизо има гора и стадион.
Друго не знам какво да ви кажа..  :D
Остава вие да кажате как да отслабна здравословно, без разни хапове.
Мерси на всички, които ще се включат в казуса :P :)
П.С. Може и да премина на леки диетки, ама не много строги, защото ще го закъсам :D :D
Третирайте си ме и с някакви упражнения, препоръчвайте, каквото знаете и смятате, че ще ми е от полза.. :) :* (hug)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:59.

18.09.10
19:20

Като за начало прочети малко за РБД и кардио.Тогава питай ;)

18.09.10
19:22

казано от Silviq_123456 на 18.09.10, 19:10:

Здравейте !
Друго не знам какво да ви кажа..  :D

Като начало кажи с какво си се хранила досега (предполагам с джънк)

18.09.10
19:23

обиколка : точно 100..  o_O по темата запиши се на нещо плуване баскетбол волеибол намали сладкото въглехидратите и мазнините
кардио по 30-40 минути 3-4 пъти седмично и ще си 6 6 6

18.09.10
19:24

Хах, т’ва пък какво е :D
Амии попринцип не се храня с някакви изкуственяци, ама то пък вече всичко е токова, така че.. :D

18.09.10
19:26

Аз ходя на аеробика, но с т’ва даскало само в петък мога.
Понякога си ходя и на плуване.
А за баскетбол, малко трудна работа :D няма къде и кога
А сладкото нещо го намразих :P

Мнението беше редактирано от Silviq_123456 на 18.09.10 19:27.

18.09.10
19:30

Вече ми стана ясно за РБД =)
Мерсии на всички !!

Мнението беше редактирано от Silviq_123456 на 18.09.10 19:41.

20.09.10
17:28

Някакви други мнения по въпроса ? :P

24.09.10
20:17

гръдната обиколка не е особен проблем и с подходящи дрехи (от личен опит знам) може да се бяга..така че не е извинение  :) ... кардиото найстина е най-добре , плуване или събота и неделя на стадиона бягане или фитнес.. има страхотни програмки в сайта. погледни и дамските дневници за примерна диета и начин на хранене :) почти всички от мацките там знаят как да се хранят правилно (е без начинаещите като мен).. иначе ето линк за спортуеване 2 пъти седмично все някак си ще го съчетаеш http://www.bb-team.org/workout/1322/#axzz10ToEiqM6   ... всички сме били учащи не е чак такава философия а и да се поразсееш помага на съсредоточаването по късно :)

25.09.10
16:20

Мерси мноого =) Ще прочета непременно !

Още едно перфектно тяло,предстои да бъде развалено :P

26.09.10
13:38

MaSTaH, благодарско :P
Обаче то трябва малко килца да се смъкнат и да се постегне тялото =)
Ааа и П.П. Защо пък да предстои да се развали?

Мнението беше редактирано от Silviq_123456 на 26.09.10 13:39.

Защото ще изчезнат приятните меки и нежни места,ще се развалят сочните форми,и ще се разстърчат разни кокали :)

26.09.10
15:07

Споко =) чак толкова няма да отслабна :D аз не искам до такава степен ;) мерси за съвета

26.09.10
16:17

казано от MaSTaH на 26.09.10, 14:18:

Защото ще изчезнат приятните меки и нежни места,ще се развалят сочните форми,и ще се разстърчат разни кокали :)

евала мн малко мъже мислят като теб :), определено това ми се нрави ,но е и доста силно извинение(оправдание) за повечето жени да не се грижат изобщо за външния си вид което е жалко...
човек трябва да намери една такава златна среда в която се чувства най-добре

Ами това е което ми харесва на мен :) Специално за нейния случай,според мен ще има смисъл да се работи предимно по долната част на тялото,да се стегнат и оформят леко мускулчетата по бедрата и дупито :)(не казвам,че сега са безформени и т.н. :) но това е предимно което и трябва на една жена

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1