16.09.10
18:01
здравейте
от 2 месеца някъде не съм тренирал , защото ръката ми беше навехната ,но вече почти ми се пооправи и мисля скоро да започвам отново трениовки. Проблема е че през този период стопих доста мускулна маса и сега искам да си я върна по-бързо.
Доса никви хранителни добавки не съм взимал ама мисля вече да почна та кви ше ми препоръчате?
16.09.10
18:12
Пиле яйца и млеко.
Може да си вземеш протеин след някой месец и креатин :D
казано от Vask0 на 16.09.10, 18:12:
Пиле яйца и млеко.
Може да си вземеш протеин след някой месец и креатин :D
Нещо лошо ли е да си набавя необходимия протеин сутрин, след тренировка и преди лягане от пудра, та дори и да е започнал вчера да тренира?
17.09.10
13:56
няма нищо лошо както казах МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ПРОТЕИН а за креатин да потренира още малко и тогава ;)
17.09.10
14:54
^Добро предложение, ако за сега нямаш проблеми с набавянето на протеин от храната нямаш нужда от добавки ;)
17.09.10
15:02
Колко да си загубил за два месеца и с добавки за колко време мислиш, че ще се върнат?
Налягай си парцалите в залата и с редовни тренировки нещата ще станат. И обогатен уран да си вземеш - все тая. Добавките са за период на застой, а не да връщаме нещо дето я го е имало я било вода. Да си достигнал крайния потенциал? Като те радва да даваш една шапка пара - давай.
18.09.10
22:45
казано от HealthStore Консултант на 17.09.10, 14:47:
Колко ти е стажа преди това?Моят съвет е да потренираш още 2-3 месеца без добавки и след това да заложиш на един протеин и мултивитамини.
година и половина