10.04.05
23:26
Извинявам се ако не съм оцелил мястото за post-а!Преди 6 години(сега съм на 19) боледувах от хепатит А.Знам че в някаква степен черният ми дроб е увреден и донякъде уязвим.Може ли приемът на добавки да натоварва прекомерно този ми скъп орган?Наясно съм че в умерени от препаратите дози той си функционира нормално,но все пак...крие някаква опасност приемат на тези добавки ?Знае ли някой нещо специфично по въпроса или просто трябва да не прекалявам с дозите?!?(аналогично на алкохола,храната...и т.н)
11.04.05
19:02
Кой тип хепатит? Хронифициран ли е? Правена ли ти е биопсия? Кога за последно си прави изследвания на чернодробните ензими? В норма ли бяха показателите?
11.04.05
20:40
Боледувах от хепатит А...а до колкото знам той не е хронично заболяване!последно съм се изследвал година след изписването от болницата,като показателите ми бяха в норма(подробности не знам,нямам познания в областта на тъканната и ензимна диагностика)В скоро време не съм се изследвал!трябва ли?Ако имате по-подробна информация ще бъда благодарен!
11.04.05
20:52
A не е сериозен. Третирай се като здрав човек.
11.04.05
22:52
ок!ще е хубаво да е така!мерси за инфо!