Симетрична болка при най-долните ребра след тичане и пиене

19.09.10
14:42

Здрасти.
На 20 съм, мъж. В нелоша форма съм. От към половин година имам (от време на време) една странна болка. Мисля че най-често се активира от следните неща, или тяхна комбинация:
- интензивен джогинг (но не по време на самия джогинг, а същия ден)
- пиене на много течности бързо (не по време на тренировка), по-специално - какао. Например 800мл за 15мин
- забързан, вглъбен, продуктивен ден пред компютъра (програмист съм)

Болката е на две места - симетрично - вляво и вдясно. Лявото място е под сърцето, на педя по-ниско (тоест при най-долните две ребра). Дясното - симетрично.

Усещането е леко гадно защото го усещам като симптом за нещо опасно. Все едно имам отложена течност в долната част на белите дробове която не трябва да е там. След няколко часа (или разходка) отшумява.

Идеи?

Бих отишъл на лекар но личния ми не ми каза нищо полезно, а не знам при какъв друг лекар да отида, който да разбира от проблема ми. :)

Темата беше редактирана от Iraimbilanja на 19.09.10 14:44.

АН

19.09.10
14:47

Tичай си, няма проблеми. Ще ти мине.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1