Гадно

17.09.10
21:24

Здравейте на всички!Да започна първо с това че се разрових в търсачката и намерих нещо подобно но не знам дали е точно същата зона,за това си позволих да постна нова тема.Та значи проблема се състои в ТОВА (отбелязаното с жълто кръгче).Усещал съм тази болка бая пъти,но също така съм забелязал че изчезва и аз не знам как ... ;D Ходя от година и 2 месеца с леки прекъсвания и понякога усещам странна болка в тази там част на бицепса и мисля,че е от претоварване?Според вас от това ли е от липса на почивка...защото ходя също на волейбол и когато забивам започва да ме боли.Да си дам ли почивка и ако да колко време,не искам да е повече от седмица ;].Усещам болката само в дясната ръка.

Сърдечно ви моля за съвети!Благодаря предварително.

АН

18.09.10
16:08

Разтегнал си го. Дай му почивка и го мажи с противовъзпалителни.

VA

18.09.10
18:13

Ако използваш прав лост за бицепсово сгъване, смени го с Z лост, мене ме боли там когато го правя с прав лост.

19.09.10
12:11

Ок колко почивка да си дам горе долу?

И не не използвам прав лост.

Искам да отбележа само,че вчера с един приятел играхме канадска и пак усетих тази болка,а си мислех,че е отминала,защото не я бях усетил цял ден...fuck ;/

19.09.10
17:08

Мен ми се е случвало ако тежеста ми е тежка и се клатя много, но не знам дали е от това.

19.09.10
17:12

казано от fam0us на 19.09.10, 17:08:

Мен ми се е случвало ако тежеста ми е тежка и се клатя много, но не знам дали е от това.

От това е!И при мен беше така.Можеш да си стягаш ръцете с някви налакатници, или да си ги обинтоваш.

19.09.10
19:38

Еми не знам принципно правя така с кривия лост и дъмбелите: Eдна серия без тежест / 5кг гири.След това +20 кг на кривия лост и с 15 кг дъмбели и накрая изпълнивам още 1-2 серии с 30 кг на кривия лост и с 15 кг дъмбели.Не правя супер серии.Общо ми излизат 3 упражнения за бицепс и 4 за гърди в един ден.

19.09.10
20:19

Трябва време и да можеш да чакаш. Сваляш тежестта на подходящата и оставяш нещата сами да се оправят,тоест да изчезне проблема. След това отново продължаваш нагоре.

19.09.10
20:23

казано от Миро на 19.09.10, 20:19:

Трябва време и да можеш да чакаш. Сваляш тежестта на подходящата и оставяш нещата сами да се оправят,тоест да изчезне проблема. След това отново продължаваш нагоре.

Еми не знам ... :D Утре смутам да ида да направя една тренировка за гръб и да вида как ще се чувствам.Дано да е добре :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1