Коментар по моето НВД

DO

11.04.05
08:33

Аз съм 163см./ 51кг и искам за 2 месеца да си оролефя коремчето. Само требва да сваля малко маэнинки тъй че за 2 месеца с тая диетка мога ли да махна около 5кг? Ето го и НВД-то:

7:30 – Тренировка(35 мин. бягане и после коремни преси)
10:00 -  4 супени л. овесени ядки с прясно мляко и 1л. мед
12:00 -  Риба или пилешко месо със салата с 1 филийка Бонус
17:00 – 18:00 – Некви плодове с мноо чай или с половин кофичка кис. мляко и мед или месо със салата.
19:30 – 2 варени яйца или 2 филийки Бонус с кашкавал и малко кисело мляко

11.04.05
10:13

Това много не прилича на НВД, но предполагам, че специалистите по НВД от форума ще ти помогнат да направиш правилен хранителен режим.
Иначе с това кардио и това количество храна ще свалиш 5 кг за два месеца без проблем. Според мен проблем ще има с еднообразието на храната - 2 месеца е много време за еднообразна храна. Може би е по-добре да я разнообразяваш. В този раздел има доста теми по този въпрос.

Успех!

11.04.05
10:22

Начи за закуската- след кардио ядките са добре, по-подходящо е киселото вместо прясното мляко и меда-айде нищо ти няма от 1 лъжица. Ако махнеш филийките Бонус от обяда и вечерята и замениш следобедните плодовете с извара май всичко е ок. Амм тия кила 51- не са особено много и не смятам, че трябва да ги сваляш. Ти момиче или момче си?

DO

12.04.05
08:05

Ми Kaia момиче съм. Принципно имам здрави мускули на корема и мога мноооо дълго време да помпам коремни преси и за тва мисля, че е време вече да си орелефя коремчето. И та ето как си модифицирах програмката:

7:30 – Тренировка(първо коремни преси и после 35 мин. бягане)
10:00 - 4 супени л. овесени ядки с нискомаслено прясно мляко(с кисело мляко са мноо гадни) и 1л. мед(е аре понякога може и беэ мед)
12:00 - Риба или пилешко месо със салата(в салатата слагам малко зехтин и извара)
17:00 – 18:00 –  месо със салата(в салатата добавям само извара)
19:30 – 2 варени яйца или кисело мляко

На около 10 дена си позволявам един ден в който се храня по-охолно и всеки ден се наливам с мноо течноси и изцеден лимон(много помага за отслабването). Така вече става ли???

12.04.05
08:21

Mи на мен ми се вижда добре :)
За яйцата- яж само белтъците или най-много 1 жълтък.
Мисля, че всичко друго е ок.

12.04.05
09:41

Ако мога да вметна нещо :) , всъщност две неща:
1. Според мен е добре коремните преси да се правят след кардиото (там бягане скачане или каквото и да е). По този начин има възможност мазнините, които се изразходват за работата, да идват от областта на корема в малко по-голяма степен.
2. При положение, че тренираш и отгоре на всичко спазваш и хранителен режим с отрицателен калориен баланс, то два жълтъка на ден не биха били проблем. Освен това в тях (жълтъците) има мазнини, които ще позволят да се разграждат именно мазнините през времето на почивка (сън). Друго - поетите мазнини придават чувство за ситост (това в случай, че гладът представлява проблем). Хайде и още малко само :D - наличието на мазнини (в приетата храна) благоприятства усвояването на мастноразтворимите витамини... стига толкова...
Поздрави!

12.04.05
09:56

[quote author=“DoomedSoul”]И та ето как си модифицирах програмката:

7:30 – Тренировка(първо коремни преси и после 35 мин. бягане)
10:00 - 4 супени л. овесени ядки с нискомаслено прясно мляко(с кисело мляко са мноо гадни) и 1л. мед(е аре понякога може и беэ мед)
12:00 - Риба или пилешко месо със салата(в салатата слагам малко зехтин и извара)
17:00 – 18:00 –  месо със салата(в салатата добавям само извара)
19:30 – 2 варени яйца или кисело мляко

Това наистина е НВД вече.

[quote author=“DoomedSoul”]
На около 10 дена си позволявам един ден в който се храня по-охолно и всеки ден се наливам с мноо течноси и изцеден лимон(много помага за отслабването). Така вече става ли???

Не забравяй че трябва да има един ден в който въглехидратите да са повече и храната малко по-разнообразна, но не на 10 дена, а на 5 или 6 дена.

Ще напишеш ли след това резултата от твоя режим - след 2 месеца да кажем.

DO

13.04.05
09:09

10х много момчета и момичета  :D Вие сте злато :P
След два месеца ще ви светна за резултата. Чао за сега  :D :D

редактирано от Мартин

13.04.05
12:22

Само защо като тренираш във 7:30 се храниш чак в 10 според мен това е много време и трябва да имаш хранене по рано, примерно малко след тренировка. А и последното ти хранене е в 19:30 според мен трябва да имаш и едно по късно, или да го изместиш малко по късно, защото ти се връзват около 10 часа без никаква храна от 19:30 до 7:30 и има голяма вероятност да изгладнееш до тогава.
Ако издържиш 2 месеца с толкова еднообразна храна ти свалям шапка  :D .

13.04.05
17:27

От 19:30 до 7:30 са 12, а не 10 часа  :twisted:

ВН

13.04.05
22:08

Погледна ли тук?

16.04.05
11:11

Да 12 часа са моя грешка.  :roll:
Прочетох статията, но каква е идеята зад тези два часа след кардио тренировка да не се яде? Нали все пак след всяка тренировка организма навлиза в катаболно състояние и точно тези 2 часа са най важните?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1