помощ в избирането на НВД

Здравейте! Искам да ми препоръчате някоя НВД защото цялото нещо с тези диети ми и в мъгла.Не ми пречи колко е строга.
Тежа 80кг висок сам 172 на 15 год. Благодаря предварително.

19.09.10
18:48

и ако мога да попитам защо НВД, или понеже си прочел, че всеки го прави?

Избрал съм НВД защото искам да направя релеф.Другата причина е че тренирам freerun и трябва да махна излишните мазнини.

Мнението беше редактирано от Ростислав Босев на 19.09.10 19:27.

19.09.10
19:25

Не само с НВД се прави релеф. Първо започни да ядеш чисто и да тренираш по-тежко и релефът сам ще дойде :)

19.09.10
20:15

фрий рън-а си е доста енергично, ще ти трябва голяма доза енергия, а енергията идва главно от въглехидратите. Имаш си мазнини, които биха допринесли за енергия, но това е за кратък период. По-добре балансирана диета или ротация с редуване на нисък и висок прием на въглехидрати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1