13.09.10
11:05
Тъй като лятото мина а аз последният месец се сетих да тренирам....
Сега искам да попитам има ли ефект от Л карнитина или Фат бърнера ако го приемам зимата ?
И кое е по-добре Л карнитина или Фат бърнера?
17 години
1.80 м
80 кг
Какво мислите ?
Ще помоля за сериозни отговори касаещи само въпроса ми :]]]]
Не брат!! Недопустимо е през зимата,тогава полезните вещества в повечето продукти не действат !!! Най-добре ги взимай от 21 януари до 17 май ! Иначе незнам кое е по добре :P
казано от kriso.g на 13.09.10, 11:05:
Тъй като лятото мина а аз последният месец се сетих да тренирам....
Сега искам да попитам има ли ефект от Л карнитина или Фат бърнера ако го приемам зимата ?
И кое е по-добре Л карнитина или Фат бърнера?
17 години
1.80 м
80 кг
Какво мислите ?
Ще помоля за сериозни отговори касаещи само въпроса ми :]]]]
Няма проблем ,че е зима.Иначе фет бърнъра е по-добрия избор ,стига да е качествен.
Самото име “Фат бърбър” си говори какво е действието му, докато ел карнитин основно служи за използване на приетите мазнини като енергия. Според това което искаш да постигнеш избираш едно от 2те. Дали е лято, зима или друг сезон значението винаги ще е от това какво ядеш и как тренираш.
Привет,
когато е студено можеш да свалиш повече мазнини! Л-Карнитина вземан преди тренировка е правилният избор за този сезон.
Ограничи въглехидратите и с 4 кардио тренировки /на гладно!!! сутрин/ на седмица успеха ти е сигурен. Погледни и схемите за “въртене” на въглехидратите. Аз бях на такъв режим и трябва да ти кажа че не съм постигал по-добър ефект. Е + някои и други “добавки” но все пак хр.режим е в основата.
Успех
Мнението беше редактирано от shiko на 21.09.10 07:39.