за позирането

11.04.05
12:50

в едно списание четох че е хубаво да се позира по всяко време на деня,когато имаш свободно време почваш да се стягаш и да правиш разни стойки - било добре за мускулите.как мислите?

11.04.05
13:01

Позирането е изометрично упражнение. Което помага, защото повишава връзката съзнание/мускул, а и при билдерите е задължително, защото то това им е работата на подиума. Иначе не е хубаво да се прави често! Защото се губи тонус на мускулите и се уморяват. С една дума с много позиране може да изгубиш тонус да се умориш и няма да има разтеж.
по-здрави

11.04.05
14:12

Доколкото знам е хубаво да се позира по време на тренировка за да вкараш повече кръв в тренирания мускул

11.04.05
17:54

аз си позирам по всяко време на денонощието, дори когато ми е тъпо и скапано и не ми се спи, удрям две бичи пози пред огледалото и санувам кошмари от звярът който зърнах малко преди да легна отново .....
Иначе си дрънкам поза, след поза, любима ми е двоен бицепс отзад също! Гърба с козунаците!  :lol:

11.04.05
20:14

Ехехехе братле това мнение беше зверско(да ме извинява дзвер). :) Ейй да се обаждаш аешна и да пожелаете успех в Добрич на нашите момчета чукундура и дрекса. да ги подкрепяте еййййййй
по-здрави и успех

12.04.05
22:37

Хе, хе любимата ми поза е най-широко гръб отпред и отзад! Като я направя и самочувствието ми се връща! Релакса също е готин, особено като ходиш по улицата!

13.04.05
00:16

ще ми разясните ли,или май ще е по-добре със снимки да ми покажете кои са тия пози за които говорите :?:

13.04.05
00:19

Добре е особено преди състезание това в последните дни може да бъде и основна тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1