20.09.10
16:39
Здравейте на всички, искам да попитам като цяло кой протеин е подходящ за след тренировка, по-добре матрица или само суроватъчен, както и да ме насочите към име.
Ако имаш възможност да хапваш около час след тренировка, най-добре изолат. Ако не- матрица, тук вариантите са Myofusion, Matrix, Syntha 6…
Имам възможност да, аз пия Myofusion и хапвам половин-един час след приема, значи по-добре ли ще е примерно на ON 100% whey gold standart за след тренировка?
Мнението беше редактирано от Don-Toni на 20.09.10 17:16.
За след тренировка изолат, има изгодни предложения без аспартам и т.н., или суроватъчен.
казано от hardrlz на 20.09.10, 18:58:
Най-добре е хидроизолат
И аз така викам, ама се сещам само за Хидроуей на ОН, който излиза майка си и баща си + леля, тъща и доста още роднини :)
След тренировка една доза Нектар от серията Sweets и няма да сгрешиш :) Ако не ти е по джЕба, има изолат на Сайтек.
20.09.10
21:51
Изолат , щом се храниш толкова скоро.За мен това е най-високия клас протеин и нищо не може да се сравни с възстановяването, което предоставя.
Е реших да се поглезя и си зех хидроуей на ON, благодаря много на всички отзовали се!
казано от Киро123 на 21.09.10, 08:56:
Е реших да се поглезя и си зех хидроуей на ON, благодаря много на всички отзовали се!
Не си сгрешил! И аз съм му хвърлил око. Как е вкуса му?
21.09.10
09:35
Преди време и аз приемаха хидроуей и останах доволен, а относно вкуса - ок е .
Добър избор колега! Но като се има предвид цената му, няма право на лоши страни!
казано от Xitap на 21.09.10, 09:39:
Добър избор колега! Но като се има предвид цената му, няма право на лоши страни!
Вчера му предлагаш заместител на хранене и матрица, днес смяташ че е направил добър избор с изолат ( не че не е вярно) ???
казано от FaceOff на 21.09.10, 09:48:
казано от Xitap на 21.09.10, 09:39:
Вчера му предлагаш заместител на хранене и матрица, днес смяташ че е направил добър избор с изолат ( не че не е вярно) ???
Добре де, човека е направил добър избор, аз лошо нещо ли предлагам? А и съм предложил нещо, което лично аз съм пробвал и видял, че действа малко или много след продължителна употреба. А Хидрото съм го ползвал само 1 месец и бях доволен, но не бих го купил пак заради цена/доза. Аз просто съм фен на матриците!
Пил съм само матрици и 1-2 изолата до сега - възстановяването с тях не може да стъпи на малкия пръст на Hydrowhey. Пия Турбо Шоколад и определно ми допадна много. Разтварям го в шейкъра за 5-10 секунди без да остава нищо, перфектна разтворимост.. просто цената идва бая нанагорно, ама айде, почерпих се вече :D
Мнението беше редактирано от Don-Toni на 22.09.10 09:21.
казано от Киро123 на 22.09.10, 09:19:
Пил съм само матрици и 1-2 изолата до сега - възстановяването с тях не може да стъпи на малкия пръст на Hydrowhey. Пия Турбо Шоколад и определно ми допадна много. Разтварям го в шейкъра за 5-10 секунди без да остава нищо, перфектна разтворимост.. просто цената идва бая нанагорно, ама айде, почерпих се вече :D
Нормално е хидролизатът да възстановява много по-бързо след тренировка в сравнение с матричен! То май друг вкус освен турбото няма...?