17.09.10
13:16
Здравейте,
Днес реших да си купя SLIN-SANE на Genomyx. Търсих в 3 магазина: sila (на Раковски), bodybuilding-bulgaria (на Алабин) и HealthStore (на Витошка). И в трите магазина нямаше. Някой знае ли, в кой магазин в София в момента има SLIN-SANE в наличност?
17.09.10
13:50
Поръчай си го от интернет. Ако ти е проблем да ти го доставят у вас, поръчай да го доставят до офиса на куриерската фирма и мини да си го вземеш, същата работа като да отидеш до магазина...
От тук : silabg.com/bg (52-3 лв. струва ) - Пиши им и ги питай къде им беше магазина в София ,че в момента не мога да се сетя .
тук: healthstore.bg/Informaciia/Za-Nas.html -Самоче е 80лв. но май с прайсмач ти даваха -3лв. от по-ниска цена в друг магазин питай ги за всеки слувай
17.09.10
14:25
Здравейте.
Genomyx Slin-Sane в момента e изчерпан във всички магазини. Ще има отново наличен още тази седмица.
17.09.10
14:32
със споменатите в този форум сайтомве няма да имаш проблеми
Аз така или иначе съм редовен клиент на sila.bg, пазарувам от магазина им на Раковска и на www.healthstore.bg, пазарувам от магазина им на Витошка. Момчетата там ме познават, обслужват ме добре и ми правят отстъпки.
Г-н Маринов,
Като казваш, че Genomyx Slin-Sane ще бъде наличен още тази седмица, това означава ли, че ако в понеделник (20.09.) следобяд отида в магазина на Sila.bg на Раковски ще мога да си го купя?
18.09.10
04:19
Александър Маринов веднага като е наличен продукта ще спомене тук и веднага ще го има при нас.
Днес, понеделник (20.09.) към 17.15. ч., отидох до магазина на sila.bg на Раковска за да си купя казеин на Nectar и попитах за Slin-Sane, но все още не бяха получили.
20.09.10
19:28
Ами те хората казаха, че като го има наличен ще се разбере... Предполагам и казеин на Нектар не си намерил...
20.09.10
19:32
казано от antov12 на 20.09.10, 19:30:
Намерих. Даже в предпочитания от мен вкус на ванилия.
Другият път си вземи Scitec Prolong, тоя miscellar има масата захар и е по-неизгоден на всичкото отгоре.
Аз пия от около година Nectar Whey Protein Isolate и съм много доволен. Затова реших да купя и казеин на Nectar за да го взимам преди сън.
20.09.10
19:45
казано от antov12 на 20.09.10, 19:38:
Аз пия от около година Nectar Whey Protein Isolate и съм много доволен. Затова реших да купя и казеин на Nectar за да го взимам преди сън.
Важното е добавки да се взимат... Пък на коя марка са точно не е важно...
П.П. То действително не е важно, ама е редно поне малко от малко да знаеш какво пиеш...
В момента взимам доста добавки. По-голямата част от тях съм ползвал и преди, част от тях ползвам за пръв път. Една част от добавките са насочени към увеличаване на мускулната маса, друга част към поддържане на добро общо здравословно състояние. Това са добавките, които ползвам от една седмица насам и смятам да ползвам през следващите 2 месеца.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН:
Веднага след ставане: Nectar Whey Protein Isolate - 1 доза (26 г.), глутамин - Ultimate Nutrition Glutapure - 1 доза (5 г.), Universal Аmino 2700 - 4 таблетки, Mass FX - 2 таблетки, TST Powecell - 4 таблетки, PEAK Beta Alanine - 1 таблетка.
Преди закуска: Verdin - 1 таблетка, Bland - 2 таблетки, NOW Grean Tea Extract - 1 таблетка.
След закуска: Tribestan Sopharma - 2 таблетки, Thermolife Ecdysten - 2 таблетки, PEAK H-M-B - 1 таблетка, PEAK Beta-Alanine - 1 таблетка, мултивитамини NOW ADAM - 2 таблетки, рибено масло, Wallmark Denoxinal - 1 таблетка, Wallmark GinkoPrim - 1 таблетка, NOW CoQ10 - 1 таблетка, Lipovitan - 2 таблетки, Aspirine Protect - 1 таблетка.
Преди обяд: Carsil 90 mg. - 1 таблетка, Bland - 2 таблетки.
След обяд: Mass FX - 2 таблетки, Tribestan - 2 таблетки, Ecdysten - 1 таблетка, HMB - 1 таблетка, Beta-Alanine - 1 таблетка.
60 минути преди тренировка: Universal BCAA 2000 - 4 таблетки, глутамин - 1 доза (5 г.).
30 минути преди тренировка: N.O. Xplode - 2 дози (41 г.).
След тренировка: декстроза - 65 г., Nectar Whey Protein Isolate - 40 г., глутамин - Ultimate Nutrition Glutapure - 1 доза (5 г.), BCAA - 4 таблетки, Universal Аmino 2700 - 4 таблетки, креатин - PEAK CRE-AKG - 4 таблетки, HMB - 1 таблетка, Beta-Alanine - 1 таблетка.
Преди вечеря: Carsil - 1 таблетка, Bland - 2 таблетки, NOW Grean Tea Extract - 1 таблетка.
След вечеря: Mass FX - 2 таблетки, Tribestan - 2 таблетки, Ecdysten - 2 таблетки, Beta-Alanine - 1 таблетка, рибено масло, NOW CoQ10 - 1 таблетка, Lipovitan - 2 таблетки.
60 минути преди сън: Universal ZMA Pro - 3 таблетки.
30 минути преди сън: CellMass - 1 доза (16 г.).
Преди сън: Nectar Casein - 1 доза (30 г.), Amino 2700 - 4 таблетки.
Добавките в нетренировъчен ден са същите с известни модификации при приемане.
Slin-Sane ми трябва защото вдигнах доста въглехидратите на закуска (75 г. овесени ядки, 30 г. стафиди, 30 г. сурови орехи, лъжица мед) и искам да го вкарам 15 мин. преди закуската за по-добро усвояване на въглехидратите.
Направил съм си таблица на Exel на компютъра (отделно за тренировъчен и нетренировъчен ден) и съм ги подредил по определен начин в различни шкафове. Освен това една голяма част от добавките, особено тези касаещи доброто общо здравословно състояние, както и протеин, глутамин, BCAA, Amino 2700 и след-тренировъчния шейк, взимам от доста време и вече ми е навик.
Обикновено на месец давам около 500-600 лева за добавки (за всичко). Програмата, която следвам в момента и ще продължи 8 седмици, ми струваше около 2 200 лева (с отстъпките).
Брат ти ядеш ли ? То вярно че има един лаф “Който има хапчета ,не му трябват кебапчета” ,ама твоето направо кърти ... :D:D:D
В момента диетата ми е следната:
Веднага след ставане: суроватъчен протеин + добавки (виж по-горе)
Закуска (след около 1 час): 6 белтъка + 1 цяло яйце, 75 г. овесени ядки + 30 г. стафиди + 30 г. сурови орехи + 1 супена лъжица мед, кафе
Лека закуска: 1 кофичка обезмаслено кисело мляко
Обяд: салата (домати + краставици, моркови + краставици) със зехтин, чисто месо - 250 - 300 г. или риба тон, 60 г. пълнозърнести макарони или 2 филии пълнозърнест хляб
Следобедна закуска: суроватъчен протеин + аминокиселини или след-тренировъчен шейк (виж по-горе)
Вечеря: салата със зехтин, чисто месо - 250 - 300г, 2 филии пълнозърнест хляб (само в тренировъчен ден)
Преди лягане: казеин + аминокиселини
20.09.10
21:32
Как е на вкус Мицеларния казеин на Синтракс?
20.09.10
21:36
В това отношение Синтракс не се излагат :)
20.09.10
21:37
Хубава програма, единственото, което не разбирам е за какво ти е зехтин в тренировъчни дни като имаш въглехидрати, в нетренировъчни е нормално да се заместят въглехидратите с по-мазно месо и малко зехтин :)
20.09.10
21:39
Камене, Камене... ще се въздържа, хората са различни и коментара ми не би бил обективен.Но за мен по-добро от комбинация мазнини с въглехидрати преди тренировка няма :)
Аз съм на 39 години. Зехтина съдържа много ненаситени мастни киселини, което е добре за сърдечно-съдовата система.
20.09.10
21:41
Ко стаа Десо, върви ли унивеситетът, че аз имам някакви премеждия :):)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 20.09.10 21:41.
20.09.10
21:44
Какво те тормози тебе, кой е този лош даскал, покажи ми го, ще правя тяга с него :D
Антов извинявай за спама :)
20.09.10
21:51
Стоян Александров ме спъна на финалната права, деби комунистическия университет :):) Здраве да е..
21.09.10
06:14
имаш много излишни неща от тези които ги пиеш
21.09.10
08:41
казано от antov12 на 20.09.10, 21:07:
Обикновено на месец давам около 500-600 лева за добавки (за всичко). Програмата, която следвам в момента и ще продължи 8 седмици, ми струваше около 2 200 лева (с отстъпките).
Интересно ми е с какви мерки си в момента, ако не тайна?
Ръст, килограми, талия, бицепс? Силовите постижения с тези добавки трябва да са доста добри.
btw Утре SLIN-SANE ще е наличен както в СИЛАБГ, така и в онлайн магазините.
Поздрави
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 21.09.10 08:42.
21.09.10
09:19
@antov12 взимаш прекалено много неща а храната ти е малко. Имам чувството, че разчиташ основно на добавките ама те са си добавки а не храна!
Тези добавки ги взимам от една седмица. Обикновено взимам суроватъчен протеин, глутамин, BCAA и комплексни аминокиселини. От доста време взимам добавки, които подобряват общото здравословно състояние - мултивитамини, рибено масло, Denoxinal (за пречистване на организма от токсините), гинко билоба, екстракт от зелен чай, CoQ10 (като антиоксиданти), Bland (билков продукт за нервната система), Verdin и Lipovitan за черния дроб.
В момента съм на 39 години.
Тренирам от 1988 година, разбира се съм имал и не малко прекъсвания от около 2-3 месеца (казарма, следване, работа, семейство). През последните 3-4 години винаги съм правил 2-3 силови тренировки и 2-3 пъти кардио седмично (велоергометър).
Ръст - 178 см., тегло - 93 кг., гръден кош (стегнат, максимално поет въздух) - 123 см., талия (максимално прибрана) - 91 см., ханш - 101 см., ръка - 42,5 см., бедро - 64 см., прасец - 42см.
Моите основни цели:
1. Добро здраве.
2. Забавяне на процесите на стареене (имам приятели на моя възраст, които изглеждат като пенсионери, шкембета, паласки, лоша кожа).
3. Добра фигура.
В момента имам повече свободно време и съм решил да повиша леко мускулната си маса с акцент върху раменете.