Подновяване на тренировките след лятна пауза - около 4 месеца

YA

20.09.10
15:42

Здравейте :)

Не съм тренирал от няколко месеца и съм свалил 5-6 кг. Зимата взимах No xplode и syntha 6, бях много довелен от резултата. Ако сега отново взема NO-то дали ще има същия ефект или вече ще е значително по-слаб ?
Скоро почвам тренировките, първия месец чистичко ли да си тренирам(смисъл без добавки) за да вляза малко във форма ?
И винаги съм тренирал - 2 дена зала, 1 ден почивка; 2 дена зала, 1 почивка ... Дали да сменя малко системата или да продължавам така ( и ако да, с каква) - цел мм

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.09.10 11:53.

20.09.10
19:38

В началото пропсуни хардкор добавките. Няма какво да сменяш системата, та 4 месеца си е голяма пауза. Вземи си един протеин и едни витамини, може омеги.

казано от Стоянчо на 20.09.10, 19:38:

В началото пропсуни хардкор добавките. Няма какво да сменяш системата, та 4 месеца си е голяма пауза. Вземи си един протеин и едни витамини, може омеги.

х10 , да спестя труда на следващите 8 човека :)

21.09.10
08:07

Moже и кре-алкалин да добавиш с протеина, добро е за начало отново. Тия предтренировъчните са готини, ама едно време като ги нямаше, пак си тренирахме така здраво, както и сега. Давай класиката в началото и това е.

21.09.10
13:28

бе добре е предтренировъчен
хем енергия хем по-добро напомпване
аз от които и да е азотен бустер съм видял файда

21.09.10
14:37

казано от caihundrel на 21.09.10, 13:28:

Спор няма, че 3-4 продукта са наистина добри, но според мен са си чиста глезотия този тип продукти (вече пробвах над 6, като сега пак ще взема тоя Крак на Революшъна да пробвам). Протеин и креатин + амино си е най-доброто май и ще си остане така.

КК

21.09.10
14:40

казано от Xitap на 21.09.10, 14:37:

казано от caihundrel на 21.09.10, 13:28:

Спор няма, че 3-4 продукта са наистина добри, но според мен са си чиста глезотия този тип продукти (вече пробвах над 6, като сега пак ще взема тоя Крак на Революшъна да пробвам). Протеин и креатин + амино си е най-доброто май и ще си остане така.

Много ми го хвалят тоя Крак, ще се пробва :)

Колеги (билдери) малко постовете ви не са по темата.
Иначе Yanislav, Стоянчо е прав на първо време не ти трябват никакви добавки освен нещо за възстановяване. Потренирай месец два за да свикне тялото ти с тренировките да оптимизира метаболизма, да нагоди мускулите и сухожилията и  тогава се метни на добавките, сезона за маса едва сега започва.

YA

22.09.10
14:39

Благодаря на всички включили се в темата :)
Първите два месеца ще карам чисто - само тренировки с хубав хранителен режим, като 2рия месец може да взема едно протеинче.
След двата месеца ще вкарам добавките.
Благодарско :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1