10.04.05
02:18
по какътв начин точно се измерва бицепса,защото аз си го меря по напълно нормален начин като цилиндрично тяло,а вчера един познат ми развива разни теории и ми го мери някак странично като ми го обхвана целия и ми излезе с 4см по-голям (бицепса).как е правилно : :?:
Ръката стегната, и вдигната хоризонтално на пода, метъра минава на най - широката част (върха) на бицепса и трябва да е перпендикулярно на пода (и ръката). Ако го въртиш под някакви други ъгли, може да си изкараш всякакви стойности, но няма да са верни ;)
10.04.05
04:28
А как точно се мери гръдния кош? Където са зърната на гърдите или плътно горе, където гърба е най-широк?
За гръдния кош има 3 мерки - малко над зърната, върху зърната и малко под зърната. Взимат се и трите или поне когато ни учеха да шием и да правим кройки ни трябваха всички тези мерки. Но най-разпространената си е тази на зърната мисля, че се отнася и за мъжете.
тук неправим кройки, а мерим мускули :D :D :D! доколкото знам се мери кажи речи точно под мишниците. :)
тук неправим кройки, а мерим мускули :D :D :D! доколкото знам се мери кажи речи точно под мишниците. :)
еееее добре де :( исках да поясня само
10.04.05
16:08
на мен пък ми беше интересно да разбера :) нали като направим мускулите трябва да знаем и как да ги облечем
Мда, с или без въздух.
Ем то може да изкараш много варианти...под зърната, на зърната, под мипниците точно да се хване макс гърба, може да си дишаш нормално, може да си поемеш въздух докрай и да стегнеш сичко...не знам кое е преавилното, ама на донаборната комисия като мериха гръдна обиколка точно под зърната я мериха докато си спокоен и си дишаш нормално и не се стягаш....та може би това е правилното, ама за при билдерите не знам със сигурност