Дневникът на Shakita

Темата е заключена.
Прескочи до:

Уха:)
На последната снимка и другата мацка е убиец:))
double unders успявам да направя точно само на 1 оборот:Д ужасно

fire.is.my.nature

14.09.10
19:44

Тази от ляво на последната снимка е първата кросфитърка с тънък крак и малко дупЕ , която виждам . Явно е била много слаба ,когато е почнала да тренира... :)

15.09.10
07:01

Инес, без да те дразня, ако знаеш, че имаш слабо звено, почакай с Мърф Трибют
Комплексът се прави на инат...стискаш зъби и действаш...но...
На мен ми отне 79:19 мин и ми струваше...счупен кръст отново....

Мнението беше редактирано от Limka на 15.09.10 07:20.

15.09.10
07:18

Лимчееее....сега на кемп-а как ще мачкаш:(

15.09.10
07:21

ми как, ще разтягам и ще кротувам дотогава, пък каквото сабя покаже...

15.09.10
13:43

твой цитат от един друг дневник :
“Щастието ти зависи от теб самата...проблемът ни е че винаги очакваме другите да ни правят щастливи и докато чакаме другите на практика се оказваме постоянно нещастни, страдащи и бленуващи по нещо в бъдещето...”

баси...колко си малка и колко си права...

15.09.10
15:47

казано от slavko на 15.09.10, 13:43:

твой цитат от един друг дневник :
“Щастието ти зависи от теб самата...проблемът ни е че винаги очакваме другите да ни правят щастливи и докато чакаме другите на практика се оказваме постоянно нещастни, страдащи и бленуващи по нещо в бъдещето...”

баси...колко си малка и колко си права...

Ами то не  е важно колко дълго си живял...важно е какво си преживял през годините през които си живял... :) А както споменах без да задълбавам с примери...доста ми е минало през главата... :) :)

Иначе Лим...стана ми гадно като разбрах, че си се контузила :( Оптравяй се бързо!

Днес тренировката беше във фитнеса. Правих преден и заден клек, едни неща за прасци, изометрично гребане(тва е много гадно), румънска тяга,коремни,набирания и на края правих 4 пъти по 90сек. планк с 30сек. почивка.

Предния клек го поравих с 40кг и можех с още :) :) Та от него съм доволна :) и набиранията са по-добре :) ...ставам МАШИНА :) :) :) :)

Храната:

1) 2яйца+1/2ябълка+грозде
2)1голяма нектарина+2смокини
3)пангасиус+зеле
4) 50грама бразилски орех+2краставици+2белтъка
5) скумрия на скара+много моркови,ама като казвам много,значи много :) :)

Приятна вечер :) :)

Аз пък вече от личен опит мога да кажа, че Шакита макар и НЕ Шишманова на живо е по чаровна от на снимките  (blush)

15.09.10
20:17

Пангасиус било рибааааааааааааа :D Добре че е чичо Google. :D

16.09.10
19:31

О, колко мило Иване :) И Иван е супер готин :) и сладкодумен :) ...ама май беше изненадан колко съм висока май ще трябва да прекопава басейна в двора на баба си и да го прави по-дълбок ;)

@ Стели ...да бееееееее тоя чичо гугъл и аз му се възхищавам колко е умен... :) чак му завиждам на моменти :) :)

Днес имам тройнокритичен ден... излезнала съм в 7 без нещо  и току що се прибрах...сутринта тренирах много, много рано.... после бях на работа, после отивах на другата ми работа, когато спуках гума, но нямах време да я оправям, а не вървеше и да си нарамя колата под мишница нищо, че съм здрава кака...и зарязах си колата, отидох на работа и като свърших в 8 работа отидох да си оправям колибрицата... :)

Тренировката

50 дабъл ундърс
400метра тичане
50скока на гума
400метра тичане
50бърпита
400метра
50клека
400метра
50лицеви
400метра
50хоризонтални набирания
400метра
50(от планк от лицева опора, си вдигам едната и после другата ръка към гърдите)
400метра

Храната

1)2яйца+смокини
2)домашно кисело мляко+смокини
3)пангасиус+зеле и моркови
4)4белтъка+50грама бразилски орех+моркови
5) пангасиус+домати

Приятна вечер :)

17.09.10
17:44

Добър вечер :) как сте? Надявам се добре...аз съм разбита :)

Тренировката: ( пак може да пропусна нещо ама... :) )

1обиколка
2х отскоци с два крака по стълбите
2х високо повдигнато до горе
2х тичане нагоре
2х през три стъпала нагоре
2х на един крак
2х настрани изкачване до горе
2х прескачане на едно стъпало и после скачане на задното
2х отскоци с два крака до горе, горе 5 клека, след което спринт и надолу отскоци на два крака и пак спринт
2х отскоци с два крака до горе, 5бърпита,спринт,отскоци надолу,спринт

на един наклон
3хспринт нагоре
3х спринт нагоре,5клека,спринт,5клека слизане надолу

3х 10клека,5бърпита,спринт

После имаше един комплекс:

5рунда

10 хоризонтални набирания на халки
10клека
10 toes to bar
10 отскока на гума
10бърпита с отскок през препятствие(тва ми видя сметката)

Не го правих за време...но доста тегаво ми беше нищо, че изглежда лесно...явно съм уморена...

Храната:

1)2яйца+смокини
2)2нектарини
3)пангасиус+чушки
4)3белтъка+50грама бразилски орех+чушки
5)скумрия на скара+чушки

18.09.10
04:20

Инес, и ти ли на палео въртележката, мила? Как ти редвах преди на яденето... Не си ли гладничка сега без въглехидратите от питките? Да взема аз да пиша моята храна, че да поема щафетата с многото ядене.

18.09.10
04:38

казано от Anelia на 18.09.10, 04:20:

Инес, и ти ли на палео въртележката, мила? Как ти редвах преди на яденето... Не си ли гладничка сега без въглехидратите от питките? Да взема аз да пиша моята храна, че да поема щафетата с многото ядене.

Ами в интерес на истината грам не съм гладна...както ядях преди винаги бях гладна и нямах търпение да стане време за следващото ядене, а сега никакъв глад не чувствам :) И аз мислех преди, че без въглехидрати не мога...дори дните когато се опитвах да ям по-малко вглехидрати и ми се струваха като ад...а сега нямам никакви проблеми хич не ми липсват :) Много ми е добре :) ...по-добре не съм изглеждала никога и по-добре не съм се чувствала :) :)

18.09.10
05:49

значи мутацията е преминала успешно...и аз голяма мъка видях без въглехидрати...сега ги ям инцидентно, но ми е супер без тях!!!...мнооого рядко ми се дояжда...и ДА...по-добре се чувствам, по-жизнен, по-силен, по-...всичко:)

18.09.10
11:54

подкрепям Слави ама сега съм изпаднал в някаква дупка за сладко... направо не мога да си го избия от главата ама аз съм си прасеее :D

18.09.10
19:52

Отървахме се и от последния работен ден за седмицата :)

Нямам търпение да си легна :) :) Днес не съм тренирала..

Храната:

1)2яйца+смокини
2)нектарина+2белтъка
3)скумрия на скара+зеле и моркови
4)50грама бразилски орех+2белтъка+моркови
5)скумрия+зеле и моркови
6)нектарина+2белтъка

19.09.10
17:41

Яяяяяяяяяяяя кака Праска да си впише отчета туко виж е спряла да яде... тцтцтц :)

1)2яйца+смокини
2)свинско+зеле и моркови(много)
3)60грама бразилски орех+2белтъка+много зеле
4)скумрия+2белтъка+краставица
5)скумрия+4белтъка+много моркови

Белтъците са туко виж ми се напълни ненаситния корем...а колко моркови и зеле изядох днес....направо свършиха световните запаси...който ял, ял...изчерпаха се... :)

Приятна вечер, аз си слагам тиксо на устата и катинар на хладилника! :)

Мислех да се самонаказвам за вскеи изяден морков 10 клека...ама аз трябва по цял ден да клякам :) мислех и за всяко изпито кафе по 10бърпита :) хахахахаха :) Ох не е лесно, когато не си сам в главата си :)

19.09.10
18:44

казано от Ines на 19.09.10, 17:41:

Ох не е лесно, когато не си сам в главата си :)

И аз така си викам  :D
Иначе, исках да ти кажа, че ти изчетох целия дневник и ти се възхищавам страшно много за усилията, положения труд и това, че не се отказваш и предаваш пред нищо. Спортните ти премеждия много ми напомниха на моите такива /само, че при мен, свързани с танците, а не с баскетбол и плуване/. Наистина е трудно, когато имаш цели и амбиции, а отсреща ти стоят хора с ограничено виждане. Браво и за храната, откакто си на палео, май не си се нахвърляла на тортички и други подобни, както преди това се случваше, така, че не се тревожи за количествата  :)
Поздрави и продължавай все така  :)

20.09.10
08:41

О,много благодаря за вниманието! :) Да,изчетеш целия ми дневник...тобва си е предизвикателство, като се има предвид колко много се обяснявам :) :) :)
Иначе за хората с ограничено виждане даже вече не ми се коментира :) :) за храната...да от кактп  се храня така вече много рядко ми се ядат сладки не
щ...дже е имало ди дето решавам, че ще ям ама нищо не ми се яде и не ям глупости...ноооооооо от време на време някои тортички мноо вкусни изглеждат...и то шоколадови??? та аз преди не ядях шоколадови торти...странно :) :) Сега на 30ти ще съгреша с торта...баба има рожден ден и ще направи любимата ми торта и няма да я пропусна :) :) :)

Днес каква тренировка беше само:

правих ходещи напади напред, ходещи напади назад
бегови упражнения
отскоци
после планкове и упражненията от планк с пускане надолу със свиване на лояпатките
червеи
разни други упражнения

иииииииииии...

1мин спринт
1мин почивка
1мин спринт
50сек почивка
1мин спринт
40сек почивка
1мин спринт
30сек почивка
1мин спринт
20сек почивка
1мин спринт
10сек почивка
1мин спринт
20сек почивка
1мин спринт
30сек почивка
1мин спринт
40сек почивка
1мин спринт
50сек почивка
1мин спринт
1мин почивка
1мин спринт

Брутално хахха :) въздуха ми свърши иначе краката ми бяха добре! Много съм доволна, как съм почнала да тичам. Преди не тичах многфо добре и не бях много бърза...но сега  е друго първата минута избягах 350метра! а преди 400метра с много зор ги тичах за 1мин 25сек.

:)
Приятен ден!

20.09.10
10:22

това от мен го видяхте нали..:)))
и по принцип се правят два такива кръга...
а де факто, умираш по средата на първия, когато интервалите станат 10-20сек.:)

21.09.10
17:48

Ето я и Прасита :) Трябва така да си прекръстя дневника :) Повече ми пасва ;) Шакита остана в миналото с баскетбола :) :)

Ами не Славко...не сме :) Той Киро не влиза във форума, а той ми прави тренировките :)

Иначе вчера храната:

1)2яйца+смокини
2)2нектарини
3)скумрия+моркови
4)60гр бадеми+стафиди+2белтъка
5)свинско+моркови
6)120гр бадеми+стафиди

Нещо тия дни само ядене ми е в главата, което ме навежда на мисълта, че ще почна да ям малко повече през деня, за да вечер да не съм обсебена от мисълта за шоколади и другои глупости и да се тъпча с ядки :) Нещо само на риба, както се опитах май няма да го бъде...не е засищаща като свинското :) :)

Днес:

Тренировка

малко ускорения,спринтове,отскоци и напади

5рунда:
100клека
20напада
30лицеви

24мин.

Храна:
1)ябълка+2белтъка
2)2яйца+2нектарини
3)свинско+моркови
4)50грама бадеми+стафиди+2белтъка
5)пилешки бут+пилешко крило+много моркови

Приятна вечер :) :)

казано от Ines на 21.09.10, 17:48:

Нещо тия дни само ядене ми е в главата

Това е страничен ефект от срещата с мен  :D

22.09.10
18:30

казано от Иван Шишманов на 21.09.10, 18:02:

Хахаха Иване, тогава ако ми станеш съпруг ще трябва да избием касите на вратите, за да мога д аминавам, че очевадно доста храна ще поглъщам, ако ми действаш така разяждащо ;):)

Днес фитнес. Правих много много мъртва тяга :) Правих с 50кг, можех и с още :) Аз съм си доволна от скромните постижения, защото все пак съм маркуч и с дългите ми крайници ми е малко по-трудно с тежестите :) После правих напади и пуш преса и корем.

Храна:

1)2яйца+2нектарини
2)2нектарини
3)скумрия+моркови
4)50грама бадеми+2белтъка+моркови
5)скумрия+моркови

И да си призная изядох две чаени лъжички какао :) хахаха не мога... :) само торти са ми в главата. :) Не знам какво ми става :) Отдавна не съм изпадала в такава дупка :) :) Обикновено много си обичам нещата, които ям и освен когато съм гладна такива неща, като торти не ме изкушават, но този път е трагикомично :)

23.09.10
09:32

Здравейте :)
Как сте? Аз много добре :) Вчера в крайна сметка в 11вечерта реших, че е по-добре да изям тов акоето ми се яде и да спра само за това да мисля и отидох купих си спагети и ядох спагети с домашно сирене и малко сухи пасти :) Никакви угризения на съвестта не изпитвам...много вкусно ми беше :) И вече не си мисля за торти :) :)

Днес тренировката:

100 клека/ 10 хоризонтални набирания/ 10 бърпита/ 400 м. тичане
75 клека/ 20 хоризонтални набирания/ 20 бърпита/ 800 м.тичане
50 клека/ 30 хоризонтални набирания/ 30 бърпита/  1600 м. тичане
75 клека/ 20 хоризонтални набирания/ 20 бърпита/  800 м. тичане
100 клека/ 10 хоризонтални набирания/ 10 бърпита/ 400 м. тичане

Аз временно ще спра да си водя дневника :) Чао за сега от моя милост :) И приятен ден :) :)

Мнението беше редактирано от Ines на 23.09.10 09:33.

23.09.10
09:45

Ееее, жалко, че няма да пишеш. Ще ни липсваш, бързо се връщай  :)
Поздрави!  :)

казано от Ines на 22.09.10, 18:30:

казано от Иван Шишманов на 21.09.10, 18:02:

Хахаха Иване, тогава ако ми станеш съпруг ще трябва да избием касите на вратите, за да мога д аминавам, че очевадно доста храна ще поглъщам, ако ми действаш така разяждащо ;):)

Е няма споко просто ще започнем по активно да спортуваме заедно и ще стане работата. Ти може да не си попълваш дневника, но аз ти притежавам фейсбука, телефонния номер и личния ти кладенец.

26.09.10
20:45

казано от Ines на 23.09.10, 09:32:

Здравейте :)
Как сте? Аз много добре :) Вчера в крайна сметка в 11вечерта реших, че е по-добре да изям тов акоето ми се яде и да спра само за това да мисля и отидох купих си спагети и ядох спагети с домашно сирене и малко сухи пасти :) Никакви угризения на съвестта не изпитвам...много вкусно ми беше :) И вече не си мисля за торти :) :)

Така ми се ядът варени макарони със захар... в скоро време ще ги атакувам :D И с такова желание чакам Бъдни вечер... сърми с боб малее....

03.10.10
11:46

Мили съфорумници :) Имам една молба :) Н е есвързано много с дневника...никак даже :) Имам един предмет потребителско поведение и трябва да избера 10реклами, които да анализирам и понеже искам да избера такива, като примерно на нескуик рекламата “КОЛКО КАЛЦИИ има и как се расте от него”, в смисъл някакви реклами, които предлагат нездравословни продукти, а твърдят, че са супер полезни...и може ли който се сеща за някакви да ми каже...проблемът е че не трябва да са такива телевизионни реклами, а примерно билбордове и от списания...ако някой случайно се натъкне на такива снимки в нета моля да ги сподели с мен :) Извинявам се за отколнението и благодаря :)

03.10.10
11:59

Плодовата Активиа или Активиа Закуска :) Има ги на билбордове и в списания предполагам ;)

Мнението беше редактирано от Елена на 03.10.10 12:07.

03.10.10
12:09

казано от Love Joy на 03.10.10, 11:59:

Плодовата Активиа :) Има я на билбордове и в списания предполагам ;)

да и аз за това се сетих...активия и нестле фитнес - това са най-пропагандираните билбордове в момента не мисля,че е най-здравословната храна.. но като се поразрових в google има доста реклама за тях, може също да тършиш директно по марки овесени ядки или др храни.. както в момента мисля магазините Триумф за здр храна имат доста реклами така ще ти е по лесно. Или ако посетиш такъв магазин нали имат листовки.. аз също правих подобно проучване и в докалда бях снимала дирекно рекламите по пътя и листовките...нз надали ти помогнах мн ама...

fire.is.my.nature

03.10.10
12:20

1. - http://vbox7.com/play:39e68939 - Данонино 100% е пълно с Ета , оцветители и др боклуци
2. - http://vbox7.com/play:87d950f5 ; http://vbox7.com/play:71e9f5ac - Активия
3. - http://vbox7.com/play:3ae582fa “прясно пастьоризирано мляко” на Киндер Пингуи

Има и още една реклама ,която върви по тв-то с някви мечета ,които пеят, но не мога да я намеря .. Погледай малко телевизия :)

fire.is.my.nature

03.10.10
12:22

http://vbox7.com/play:3b294b71 и това го включвам , 100% не е пълно с “витамини и минерали” , а с Ета

03.10.10
12:26

казано от Ines на 03.10.10, 11:46:

проблемът е че не трябва да са такива телевизионни реклами, а примерно билбордове и от списания...ако някой случайно се натъкне на такива снимки в нета моля да ги сподели с мен :) )

да ама май не трябва да са по ТВ-то :) но ги има и jpeg вариант по сайтовете на продуктите :)

03.10.10
14:32

в списание космополитан има реклама на нескафе 3 в 1 - пълно е с консерванти и аромати.

Бисквитки Орео ги има по билбордове, както и Мечето Барни - най-добър приятел на детето :) “Мечето, което обича детето. Без консерванти и оцветители”...... само с изкуствени подобрители :))

03.10.10
18:02

Калориите на бисквитите Орео са неморамално огромни.

23.10.10
16:08

къде се загуби ?

23.10.10
17:36

казано от Стели на 23.10.10, 16:08:

къде се загуби ?

Не съм се загубила :) Просто не пиша в дневника :) :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1