ЗИМЕН ЦИКЪЛ - ПОМОЩ - Само компетентни и опитни да пишат !

Темата е заключена.

22.09.10
15:50

Добър ден на всички 1-во.Пиша за 2ри път във форума(1-вия път беше в тема ‘Добавки’’ - сега е логично 2рата ми тема да е в ‘Медикаменти).Така започвам с информация за мен : на 18 съм , 3 години опит в залата, 36 ръка , 70кг (метаболизма ми е нормален - лесно качвам - лесно свалям)

Снимка от началото на лятото :
http://img843.imageshack.us/img843/7645/soson.jpg - няма големи промени

Така давам направо - пил съм всякакви добавки - протеини,чисти въглехидрати,гейнъри,креатини (фосфат и монохидрат) Креатинови матрици на Би-Ес-Ен , Азотен Бустер на Би-Ес-Ен също така.От 2 месеца не бях тренирал и от 2 седмици тренирам сериозно и в момента пия протеиче + бирена мая колкото да влезна в форма.Решил съм в близко бъдеще (в следващите 20-30 дни) да започна цикъл с по-силни продукти, но тъй на тема анаболи и стероиди не съм много на ‘’ТИ’” (затова и пиша тук).
Така - моля за примерни или успешни цикъли включваши - дека,винстрол,стромба,омнадрен,метан (само тези знам от по-известните, но ако има и други подходящи за мен приемам мнения).
Продължавам - от много време чета по интернет за Екдистерон и в случая Еcdy-Steel, наканил съм се да го пробвам и по всичко изглежда че ще си закупя 2-3 кутийки.

Разполагам с 150-200 до 300 лева за всякакви медикаменти.Нямам опит с боцките и няма кой да ме боцка .. затова приемам и ВАРИАНТИ на УСПЕШНИ КОМБИНАЦИЙ само от хапове (силни) + прахчета.
Така - целта ми е да кача от 8 до 10 кг мускулна маса имайки предвид че хапвам добре 3-5 пъти на ден , приемам бирена мая и пия достатъчно вода(тренировките не ги спонавам - те са задължителни).

ЩЕ Бъда благодарен на всяко 1 мнение и вариант по запитването ми)

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от head_hunter на 22.09.10 19:34.

VA

22.09.10
15:58

http://www.gohard.org/forum/
после ще си готов за тука
http://www.gohard.com/
Успех

22.09.10
16:00

gohard.org, но ти си нямаш много понятие от фитнес и добавки, та на стероиди се хвърляш, бот.

Мнението беше редактирано от Riko на 22.09.10 17:49.

22.09.10
16:12

На такива като теб със закон трябва да забранят стероиди...........
А и стромба и винстрол е едно и също.

Много малоумие има по тоя свят.

ЦЪК

VA

22.09.10
18:56

OMG мислех че по това време темата ще е заключена :D

22.09.10
19:30

няма смисъл от добавки пич
хората качват вече по 7 кг само с Интарексел и Пресърдж!!!!!

HE

22.09.10
19:34

Поредния циркаджия!
Абе верно децата нямат спирачки!
Къде малоумно дете видя някой тук да обсъжда забранени медикаменти? Къде видя раздел “микаменти”?
Правилата на форума не прочете ли като се регистрира или нацъка като селски кмет де къквото ти попадна?
Моля те, ама много те моля да се регнеш в gohard та да ми направиш удоволствието да ти ударя БАН на цялата под мрежа!!!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.09.10 19:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1