Форум-теми

08.04.05
23:15

Искам да ви питам какво мислите вие по въпроса за еднаквите в същността си теми.
Прави ми впечатление, че все повече и повече повтарящи се въпроси и теми засягащи една и съща метерия се появяват. От повечето си личи, че  авторите им дори не са си направили труда да прочетата статиите в главния сайт. Като леко отклонение мога да кажа, че един човек, който е толкова мързелив и не чете важното главно инфо, надали може да се надява на нещо в която и да сфера, включително и бодибилдинга.

Какво мислите, че трябва да се направи?
Спред мен е добре да се систематизира написаното по даден въпрос в отделна тема и да се дават препратки към нея, както е направено на места./за контузиите мисля има подобно нещо направено/

Пиша това, защото просто вече се обезмислят нещата и се задръства яко.

Надявам се да съм бил поне малко полезен, наблягам на този момент,
Благодаря за вниманието

08.04.05
23:37

карай бе брато ний за ко сме тук :D иначе никой никого не задължава да отговаря на всички въпроси мен кат не ми се пише по даден въпрос не пиша 8) пък и повторението е майка на знанието

09.04.05
09:42

[quote author=“6efa”]карай бе брато ний за ко сме тук :D иначе никой никого не задължава да отговаря на всички въпроси мен кат не ми се пише по даден въпрос не пиша 8) пък и повторението е майка на знанието

:D Абе прав си пич, ама работата е, че много станаха вече, една тема по 100 пъти, като дори не е нужно да се пита тук, след като я има написана в сайта.

За това да се систематизират в 1 обща и който пита, прас линка, да си бърка да си гледа.

п.п. Примерно гледам, че Емил вече не пише много много, струва ми се, че точно това е причината. Той, човека си го е казал и не му се повтаря и подесетва.

09.04.05
09:55

Аз не пиша защото нямам време в момента и с други неща се занимаваме по сайта. Иначе писането във форума е или за помощ за някой или за дебат по някоя тема, която ни интересува и ни вулнува. След време вече наистина отговарянето в някои теми става досадно и може да се измисли това препращане към други теми, но ако на някой им е интересно да подхваштат нов дебат и има нещо ново, което могат да си казат нqма лошо и е много хубаво. Аз лично поради нqмане на време не пиша иначе почти винаги се заформят интересни дебати и се стига до добри заклучения и въубще доста информациq може да се почерпи и опит от другите.
по-здрави
Не работеше кредора и на този уин нямам фонетична кирилица и се извинявъм за кофти писаниците

09.04.05
19:24

Ами ако ги няма такива ще зациклим и ще дъвкаме на едно място нека ги има е такива

09.04.05
23:19

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами ако ги няма такива ще зациклим и ще дъвкаме на едно място нека ги има е такива

така е то няква тема дет си я чел с 20 отговора после ти писва да я четеш пак с 21-2-3-4….

10.04.05
00:05

Налага се пич налага се http://smilies.sofrayt.com/sae/book1.gif

11.04.05
16:42

Я го питайте Емо, той е във форума от няколко години :lol: Да не би да му е лесно... :D

11.04.05
16:48

Ами медалът има две страни - вярно, че на редовните посетители сигурно вече им е писнало от определен набор въпроси, но пък има хора, за които сухата информация в дадена статия е много трудно разбираема, ако не е поднесена под формата на съвет за техния конкретен случай. И според мен не всичко опира само до мързел и нежелание да се прочете вече написаното. Има го и моментът с неувереността, с това, че никога не си сигурен, че си прочел точно това, което може да ти помогне, с неумението да се открие нужното ти късче текст сред морето от информация... ей такива неща. Хората са различни -  някой сяда и чете,  друг пък не може да асимилира нещата така, а има нужда да му се каже.

11.04.05
19:56

Точно форумите и подобни места за изказване на мнение са това, което правят интернет такова невероятно място. Неможеш като си купиш списание и веднага да изкажеш мнение или да попиташ автора за нещо. Това дали се повтарят въпросите или не, не е важно и винаги има развитие, защото неможе човек да си остане на едно ниво с години. Вече след няколко години почват и други страни от бодибилдинга да интересуват човек, а не само повтарящите се въпроси.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1