22.09.10
19:02
Здравейте имам един креатин който е бил годен до 07.2009г. мисля, че нищо няма да става от него, но все пак да попитам дали може да се пие. На капсули е отворих две праха си е нормален. Ето това е креатина http://www.best-body-nutrition.com/omega3-lachsoel-kapseln.asp?Athleten_ID=&Artikel_ID=56&SPRACHE=2 .
22.09.10
19:18
Това което си показал на линка е Омега 3,а не креатин.Година и 2 месеца не са никак малко,едва ли може да ти стане нещо сериозно ако го пиеш,но най-малкото,било то омега 3 или креатин,вече ще изгубило качествата си на такова.Аз лично не виждам много смисъл да го пиеш,но ти си решаваш :)
Това е без да искам съм объркал линка http://www.best-body-nutrition.com/creatin-kapseln.asp .
22.09.10
19:44
Как изобщо ти е минало през акъла да си даваш труд изобщо за креатин дето е седял година и два месеца след крайния срок?
При положение, че креатина е от най-евтините добавки! Ти да не си от Габрово? Я отивай да го изхвърлиш в буклука да не те гледаме и тебе по новините като първия влязъл в болница от хранителни добавки!
Не виждам какъв е проблема, че съм попитал :) Просто си го бях купил когато тренирах, но ми се наложи да спра и сега отново започвам и просто исках да знам преди да го хвърля
Благодаря.
22.09.10
19:56
Проблема е, че изобщо ти е минало през акъла подобна мисъл. Хората са сложили определен срок на годност и определено има защо. След определения срок за годност продукта губи качествата си. На всички продукти пише нещо от сорта “Преди употреба проверете срока на годност отбелязан върху......” . Проблема е, че са възможни последици върху живота и здравето ти! Това малък проблем ли е за теб?
Да не би да съм го употребил? Нали за това първо питам, да не съм малоумен да пия, ей така... Има работи който стават и за след срока на годност, а с тези креатини добавки не съм запознат с сроковете на годност и за това питах.
22.09.10
20:29
Аха и викаш, ако някой непознат човек във форума, който здравето ти живо го засяга ти каже, че е ОК, ще го пиеш?
Найс.
23.09.10
07:53
казано от Камен Каменов на 22.09.10, 20:29:
Аха и викаш, ако някой непознат човек във форума, който здравето ти живо го засяга ти каже, че е ОК, ще го пиеш?
Найс.
:D :D :D :D