въпрос за glycergrow

23.09.10
09:10

Искам да попитам има ли някои опит и съответно впечатления от silabg.com/bg/2034-CONTROLLED-LABS-GlycerGrow.html

23.09.10
09:45

Изпих една кутия заедно с GM,WF ....ефекта беше страхотен, но не мога да определя точно с какво ми помагаше GG. Комбинацията от 3-те продукта наистина си струва.

Пробвали ли сте го , за да коментирате кое е шит, и кое не.Горното момче го е пробвало и е останало доволно.И аз пробвах комбинацията White Flood и Glycerglow и останах много по-доволен отколкото само флууда, но и пих огромно количество вода.

23.09.10
11:36

и аз мисля че едва ли е шитня
на тая фирма маи лоши продукти няма
Пърпъл ин треина много ми харесва за сега

КК

23.09.10
11:38

Сашо има предвид, че е същата работа, не че е шит, такъв е изразът -.-
Иначе определено не е излишно, ако си достатъчно изчистен, за да може да усетиш добре ефектът.
Бяха ми най-любимите Controlled Labs преди да излезе гамата на Usp.
Пробвал съм почти всичко, без глицер, защото ми казаха, че разлика с глицеринче от аптеката - няма.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 23.09.10 11:40.

Точно си имаше предвид , че е шит, както и всичко друго което не внася :D

23.09.10
11:53

казано от RogerF на 23.09.10, 11:40:

Точно си имаше предвид , че е шит, както и всичко друго което не внася :D

Не с лошо, Десо. :)
same shit казах защото имам няколко споделени мнения от клиенти и познати, че абсолютно никакъв ефект не са усетили от GylcerGrow И това е независимо колко вода са пиели. Няма как и да ме кефи продукт , за който трябва да изпиеш 1 бидон вода за да го “усетиш”
А това за глицера от аптеката, което каза Десо - това имах първоначално предвид. Че глицера от аптеката ще ти излезе няколко лева и ще извлечеш същият ефект.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.09.10 11:54.

23.09.10
12:29

какво толкова му харесвате на тоя Джакед???между джакеда и fitness1.bg/fusion-geranamine/ няма никаква разлика като деиствие
поне аз не видях да има

16.02.11
02:07

Кажете ми моля други продукти като glycergrow или най-вече ме интересуват продукти който мога да пия след азотен бустер питам тук защото разбрах че и този ставал но искам и други предложения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1