Purus labs muscle marinade и вие ли усетихте същото

GI

23.09.10
11:51

Здравейте на 16 години съм днес използвах този продукт silabg.com/bg/7698-PURUS-LABS-MUSCLE-MARINADE-PUNCH-27-%D0%B4%D0%BE%D0%B7%D0%B8.html по време на тренировката се чувствах много добре има невероятна сила помпах като животно!Свърших със тренировката преди около 1 час сега обаче се чувствам ужасно сърцето ми бие доста силно и се чувствам замаян.... кажете дали сте използвали продукта и дали и вие сте си чуствали така след употребата му изпих една доза 20.5 грама.... и какво да правя ако не се оправя до някакво време...пулса ми е 120 удара в минута

Темата беше редактирана от Giocko на 23.09.10 11:53.

GI

23.09.10
11:54

ии забравих да добавя какво друго съм пил един проитеинов шейк 2 БЦАА по 1 грам това беше преди тренировка 30 минути преди нея маринада и след нея отново 2 БЦАА един шейк и 5 грама глутамин

23.09.10
11:55

Защо на 16 години пиеш бустери ?

GI

23.09.10
11:57

еми значи ходиь на едно състезание по културизъм (да гледам) и там го дадоха на един приятел и днес ходих до един магазин за добавки Double Biceps и там ми дадоха една доза да го опитам...

23.09.10
11:58

Ще ти мине сърцебиенето след някой и друг час. не се притеснявай.
Но за в бъдеще преди да пробваш нещо пий по 1/2 доза от нормалната. Малък си още за такива работи

GI

23.09.10
12:00

еми не знам не мисля да го пия пак... ако пия ще е половин доза.. въпреки че се съмнявам да пробвам пак

GI

23.09.10
12:01

а принципно аз търсих в магазина no-xplode nt и продавача каза че е горе долу същото

КК

23.09.10
12:06

:D:D То е по-добро от експлоуда със сигурност, но си малък за продукти от този клас.. очевидно. Пробвай половин доза, няма да бъде същият кофти ефект.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 23.09.10 12:06.

GI

23.09.10
12:08

ако оживея... :Д

GI

23.09.10
12:14

а ако взема но експоуда за него пише 1-3 дози преди тренировка пак ли да пия по половин доза?

23.09.10
13:26

Щом толкова имаш мерак половинка и усети как ти действа

23.09.10
16:14

Виж какво казват хората за продукта
” Мускулната Маринада е само за здрави хора на възраст между 18 и 50 години. Не употребявайте ако сте бременна или кърмите, може да сте бременна или се опитвате да забременеете. Всеки трябва да се консултира с доктор преди да употребява този продукт. Не използвайте този продукт ако Ви е поставена диагноза или имате наследствена предразположение към (включително заболявания от списъка както и други възможни заболявания): сърдечно заболяване, заболяване на щитовидната жлеза, заболяване на черния дроб, диабет, хипергликемия, високо кръвно налягане, астма, друго психиатрично заболяване като депресия, епилепсия, ако използвате MAOI инхибитори или ако използвате други хранителни добавки, лекарства с рецепта или без рецепта, специфично тези за лечение на простуда или синузит, намаляване на теглото или повишаване на енергията (стимуланти). Прекратете употребата и се свържете с лекар незабавно ако изпитате сърцебиене или аритмия, болка в гърдите, задух, замаяност, тремори, главоболие, гадене или други подобни симптоми.”

23.09.10
23:15

Казаха ти го, ЕГН-то ти е още зелено! Запаси се с мента глог и валериан, ако продължлиш с хардкор продукти.

12.11.10
17:39

След употребата му имаше ли разтройство ?

CI

12.11.10
18:02

Абе тва за консултацията с лекаря дето го пише на доста добавки звучи тъпо, отивам аз при джипито и кво тръсвам й кутията с бустъра на масата и й казвам “тва мога ли да го пия” :D ?
Сигурно половината съставки ще ги вижда за първи път и няма да знае за какво служат :D :D :D

12.11.10
18:53

Те половината джипита не знаят какво е креатин .. камоли някой по сложен продукт да им покажеш :)

CI

12.11.10
19:53

Сигурно като майка ми, като видят на кутията на протеина че пише “Anabolic” веднага е обявен за анабол и анатемосан :D

14.11.10
08:44

според лекарите даже потеина е вреден
аз на моя като му казах че в протеина има имуноглобин се опули.....

Производителят е длъжен да предупреди за рисковете при приемане на даден продукт, да посочи оптималният начин за употреба, съответно - най-нормалното и логично нещо е препоръка за консултация със специалист. Мислете малко и се постарайте да виждате до малко по-далеч от върховете на носовете си. Медицинското съсловие не се състои само от общопрактикуващи лекари.

14.11.10
11:17

казано от caihundrel на 14.11.10, 08:44:

според лекарите даже потеина е вреден
аз на моя като му казах че в протеина има имуноглобин се опули.....

Ами ти какво очакваш, след кат по-голямата част от тях са се превърнали в “монтьори на счупени коли”.

14.11.10
17:51

На един приятел му бяха казали че кашлицата му се дължи на приема на протеин да го спира и да не поглежда повече такива неща.След 1 седмица се установи че има бронхоплевмония, а ДЖИ-ПИТО изобщо не го прегледало първия път.

14.11.10
18:28

казано от Dimitar_ivanov на 14.11.10, 17:51:

На един приятел му бяха казали че кашлицата му се дължи на приема на протеин да го спира и да не поглежда повече такива неща.След 1 седмица се установи че има бронхоплевмония, а ДЖИ-ПИТО изобщо не го прегледало първия път.

Ако съм на твоя приятел ще се маскирам и след 1-2 месеца се връщам и ще пратя лекаря пак в болницата ама в спешното, не на работа :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1