Muscle marinade или нещо друго

Прескочи до:

21.09.10
10:59

Здравейте,
за първи път мисля да си купувам добавка различна от суроватъчен протеин или фет бърнър. Онзи ден ми дадоха една мостра от въпросния продукт и останах очарован от резултата. Даде ми невероятна концентрация, издръжливост и тонус. Цената му обаче ми се струва малко височка, та се питам дали можете да ми препоръчате нещо, което да има изпитан ефект и да е на по-приемлива цена? Прочетох и за на БСН продуктите, но мненията са трърде противоречиви. Не искам да качвам килограми, целя сила, издръжливост и по-добра форма.

21.09.10
11:23

Надявам се, че не омазснява този продукт? Също така когато съм на малко въглехидрати намалява ли ефекта от препарата?

КК

21.09.10
12:04

Шансът да се омазниш от продуктите, които си изброил е доста по-голям, тъй като са в огромни дози 20+ грама и съдържат куп оцветители, овкусители и някои дори въглехидрати. Jack3d е най-изчистената формула 5 грама доза, в които получаваш единствено нещата, които са необходими и да - перфектен е за период на чистене, друго не използвам :) Ако няма да спираш бърнъра започни с 1 лъжичка и не превишавай ~2, зависи колко силен бърнър пиеш де =)

22.09.10
07:40

Jack3d - лека полека започва да се развенчава истерията покрай него.
Продукта е добър да, НО в тези 5 гр няма как да се включат съставките в нужните количества за мускулен растеж,сила и възстановяване.
Jack3d - разчита главно на стимулантите, енергия при него има много, издръжливост също - но сила и напомпване - не толкова. Няма откъде и да дойдат.

Muscle Marinade - вече съм пил 2 мостри от него. Продукта съдържа съставки, които са подкрепени с реални изследвания и е дозиран точно така, че да действа и да дава резултати.
Стимуиращият ефект от Muscle Marinade не е толкова силен като на jack3d, по плавна и постепенна енергия дава.
Няма crash след него и напомпването е зверско. Всяка доза съдържа 6 гр креатин монохидрат, което си е още един от плюсовете на продукта.

Muscle Marinade - 27 дози, като стриктно е написано да се взима САМО по 1 доза.
Jack3d - при него ти трябват 1,5 -2 дози, има голям краш след тренировка. Ако си чувствителен към стимуланти избора ти e Muscle Marinade, ако си Stimulant junkie и искаш да си на черешата вземи си Muscle Marinade.

Поздрави

23.09.10
10:53

казано от Aleksandar Marinov на 22.09.10, 07:40:

Jack3d - лека полека започва да се развенчава истерията покрай него.
Продукта е добър да, НО в тези 5 гр няма как да се включат съставките в нужните количества за мускулен растеж,сила и възстановяване.
Jack3d - разчита главно на стимулантите, енергия при него има много, издръжливост също - но сила и напомпване - не толкова. Няма откъде и да дойдат.

Muscle Marinade - вече съм пил 2 мостри от него. Продукта съдържа съставки, които са подкрепени с реални изследвания и е дозиран точно така, че да действа и да дава резултати.
Стимуиращият ефект от Muscle Marinade не е толкова силен като на jack3d, по плавна и постепенна енергия дава.
Няма crash след него и напомпването е зверско. Всяка доза съдържа 6 гр креатин монохидрат, което си е още един от плюсовете на продукта.

Muscle Marinade - 27 дози, като стриктно е написано да се взима САМО по 1 доза.
Jack3d - при него ти трябват 1,5 -2 дози, има голям краш след тренировка. Ако си чувствителен към стимуланти избора ти e Muscle Marinade, ако си Stimulant junkie и искаш да си на черешата вземи си Muscle Marinade.

Поздрави

Благодаря ти много! Спя малко и ежедневието ми е доста напрегнато и определено след тренировка направо съм труп, а имам обикновено още работи за вършене.  След Muscle Marinade бях супер свеж, дори настръхвах до към 2 часа през нощта и ми направи голямо впечатление, че нямам обичайния “краш” след тренировка, което е и главната причина да реша да си купя такъв продукт. В такъв случай Jack3d не е за мен.
Някой чувал ли е за друг еквивалент на Мариновката? Ако не ще го поръчам тези дни и минавам пак на РБР с по-малко въглехидрати и да видим.

КК

23.09.10
10:57

Няма такова нещо като “краш” след jack3d..
Иначе се радвам, че смяташ продуктът за “добър”, Сашо :)
Едва ли най-популярният продукт за 2010 година, редом с протеините, които се приемат от пъти повече хора, а като азотен бустер естествено конкуренция няма.
И не, не всичко е реклама, защото USP Labs си изградиха “името” с този продукт, не е като БСН примерно да направи нов NO-xplode и да си каже човек, че е нормално да бъде най-популярен, тъй като фирмата си има традиции и т.н (макар самият продукт да е далеч от най-добър)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 23.09.10 11:01.

23.09.10
11:02

Kamen- уважавам мненията ти понеже си на ТИ с много от добавките на пазара.
НО точно CRASH след тренировка е най-характерната черта на Jack3d. Crash = страхотна отпадналост,главоболие и т.н
И ако не ми вярваш може да се разровиш из USA форумите да прочетеш как всеки се оплаква от това (включително и аз).
Мнението ми е достатчъно обективно след 2 опаковки изпити миналото лято.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.09.10 11:02.

КК

23.09.10
11:09

Не го казвам с лошо :) Просто като излезе нещо ново и забравяш за предишните неща, които си пил и хвалил не еднократно. Реално бях чел милиони ревюта на джакд и ти беше първият в България, който видях да коментира, че вече го е пил и е пъти по-добър от всичко, което си пробвал. Иначе Muscle Marinade / Revolutions Crack ще се пробват задължително, но не мисля, че може да се очаква нещо много различно от познатия джакд, а като цена са по-неизгодни.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 23.09.10 11:10.

КК

23.09.10
11:42

казано от HealthStore Консултант на 23.09.10, 11:37:

Мненията се менят, както и сезоните, още повече когато си в даден бизнес :)

Аз също бих заложил на Jack3d като по-доказан продукт.Относно Crack, пил съм го, но останах доста разочарован, въобще не подейства, затова не се ентусиазирайте толкова ;)

2 дози крак е работещата, пробва ли 2 ? :О

Аз крак също съм го пробвал на мостри, беше 1 доза и не го усетих, както и всички азотни буустъри.Виж Yellow Hornet е друг въпрос.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 23.09.10 11:48.

КК

23.09.10
11:49

Да, стакерчетата са доста нечестни ^^

23.09.10
12:28

Ако искаш чиста енергия и добро напомпване без абсолютно никакъв страничен ефект вземи си Маринеида
вчера пак говорих за него с един мои приятел които е много чуствителен към кофеина че нарочно си е правил експерименти и го е взимал към 8 часа вечерта и без проблеми е заспивал към 11-12
при мен както и при него такова нещо със Джакеда Но Експлоуд Но елит не мчоже да се случи - пия ли ге след 6 часа значи поне до 1 няма никакво лягане и заспиване

23.09.10
12:30

казано от Aleksandar Marinov на 23.09.10, 11:02:

Kamen- уважавам мненията ти понеже си на ТИ с много от добавките на пазара.
НО точно CRASH след тренировка е най-характерната черта на Jack3d. Crash = страхотна отпадналост,главоболие и т.н
И ако не ми вярваш може да се разровиш из USA форумите да прочетеш как всеки се оплаква от това (включително и аз).
Мнението ми е достатчъно обективно след 2 опаковки изпити миналото лято.

Знам много добре, какво е краш и смея да твърдя, че няма такъв.

23.09.10
14:13

emzo това, че при теб няма не значи че при други няма.
Справка - форума на bodybuilding.com

23.09.10
14:15

не само че има крашове а ми и доста хора се оплакват че след 2-та седмица спира да им деиства.....

23.09.10
14:25

Относно Jack3d наистина и аз усещах жесток краш след тренировка

23.09.10
14:27

и не си само ти
Джакеда си е един прост енергетик нищо повече

23.09.10
14:30

този джакд изобщо не ми хареса, това по-скоро е за маняци на фетбърн енергетици
нито пъмп има, нито енергията му изразходих в упражненията ползотворно...сърцето ми взе да прелопва от тоя бесен ритам, ходих като замаен между уредите ...

краш не е ми, напрао се чувствах отвратително до 3 през ноща, косата ми растеше като от ефедрин, пенисът ми беше ‘’стричен’’ като от амфетамин ... направо отврат .

23.09.10
14:32

тва пък за пениса...я обясни по подробно?

23.09.10
15:14

повечето които са пробвали амфетамин или пико им става така, просто члена ти става като на първокласник и дори се чувстваш неприятно като уринираш, естествено има някви закоравели юзъри дето ги кефи да правят секс под въздействието на подобен род стимуланти и дори се калнат, че даже повече им става...

23.09.10
16:02

Прекалихте с плюенето, ВСИЧКИ били се оплаквали. Абе, осъзнайте се, има 3 големи портала, и при всички най - продавания продукт е този. Този продукт ще обере и наградите, как така видиш ли всеки го купува и то навсякъде като топъл хляб без никаква реклама, а иначе видиш ли ВСИЧКИ били недоволни.

Стига хейтърска работа, всеки чете, мисли и купува. Всеки има любим продукт, марка и прочие, но няма такова определено като “това е при всеки и т.н.”

23.09.10
16:04

казано от karlo на 23.09.10, 15:14:

повечето които са пробвали амфетамин или пико им става така, просто члена ти става като на първокласник и дори се чувстваш неприятно като уринираш, естествено има някви закоравели юзъри дето ги кефи да правят секс под въздействието на подобен род стимуланти и дори се калнат, че даже повече им става...

Оня ден след като пих Marinade ходих в едно нощно заведение, влизам в кенефа, гледам и се чудя и се мая къде ми е оная работа и взимал ли съм нещо тая вечер... Много шит усещане...

23.09.10
16:08

Jack3d е изборът.

BO

23.09.10
16:24

Мога да кажа, че няма тъкъв фокус както с jack3d. Просто като “кон с капаци съм” никой не виждам в залата само “железата”. Интензивна тренировка без излишно мотаене. Точно за това използвам преди-тренировъчните продукти. Не си правя илюзии, че от него ще сложа 4 см в ръката за два месеца, а целта е максимална концентрация по време на тренировка. Растежа от друго се осигурява...

23.09.10
16:44

казано от karlo на 23.09.10, 15:14:

(tmi)

23.09.10
17:07

казано от karlo на 23.09.10, 14:30:

този джакд изобщо не ми хареса, това по-скоро е за маняци на фетбърн енергетици
нито пъмп има, нито енергията му изразходих в упражненията ползотворно...сърцето ми взе да прелопва от тоя бесен ритам, ходих като замаен между уредите ...

краш не е ми, напрао се чувствах отвратително до 3 през ноща, косата ми растеше като от ефедрин, пенисът ми беше ‘’стричен’’ като от амфетамин ... направо отврат .

От тъпия Geranium се получава този страничен ефект. И в Джакд и в Окси Елит го има и пениса става на “Мишелин” човече. Супер кофти и незнам дали има остатъчен страничен ефект дори и след спиране на продукта. И двата продукта са топ в бодибилдинг.ком понеже те притежават компанията ЮСП Лабс, няма да сложат награди за продукт на годината на външна фирма много ясно:))

23.09.10
17:14

ам добре че се намери някои смел да ви го каже
всички медии в областа на фитнеса са собственост на някоя фирма от същият сектор
така че не се доверяваите много на такива компании

23.09.10
17:37

Един бърз въпрос към хората ползвали Джакд и Окси Елит: Ефекта “пенис стафида” отмина ли след спирането на продуктите?

23.09.10
17:41

казано от AlexK на 23.09.10, 17:37:

Един бърз въпрос към хората ползвали Джакд и Окси Елит: Ефекта “пенис стафида” отмина ли след спирането на продуктите?

Никога не е имало такова нещо при мен ;)

23.09.10
17:44

Да, отминава.

23.09.10
18:01

казано от AlexK на 23.09.10, 17:07:

От тъпия Geranium се получава този страничен ефект.

Много добре знам, че е от него.За пръв път го усетих това ‘’издрогирване’’ от една мостра Стимулант Х, после се разрових в нета за тоя ЗДРАВЕЦ :D и то малко по-малко излезе истината...

23.09.10
18:15

Сега си идвам от залата. Взех една мостра No Explode NT. Усетих малко живване, като чели имаше повече вени( въпреки, че правих крака), но като цяло не мога да кажа, че съм усетил нещо много специално. Може би при този бустер е нужна повече от една доза, за да се усети, но имам чувството, че определено не е това, което ми трябва. Продължавам да си търся разни мостри, за да избера.

23.09.10
18:26

казано от korpusito на 23.09.10, 17:41:

Никога не е имало такова нещо при мен ;)

x2

23.09.10
20:10

Не съм имал такъв ефект бе хора, метнахте ме по върбите чак :D

Джака работи, дори и да излезе нещо .... абе работи.
Скоро си правих общи изследвания, да чукна на дърво здрав съм.

А като човек, който не е чел форума близо месец и отгоре, днес конкретно ми се набива на очи как Сашко се оплюва 2 продукта на конкуренцията.
Нещо да съм пропуснал случайно ?

п.с. а Карло, той никога от нищо не е доволен, трябва да сте му свикнали :D :D :D

Мнението беше редактирано от emzo на 23.09.10 20:10.

КК

23.09.10
20:14

И аз си хейтвам както обикновено ? :)
Що ме пропусна :< :<

Edit: Ако не е тайна какви точно изследвания си направи, защото се чудя кое би било най-важно?
Мислих си..
Хемоглобин
Глюкоза
Общ холестерол
HDL холестерол
Триглицериди
може би Креатинин?

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 23.09.10 20:18.

24.09.10
07:09

Джака аз не усещам никакъв краш дори се чувствам по-превъзбуден и съсредоточен след тренировка.Еми ефекта “пенис стафида” е само по време на тренировка нормално нали това е целта да се напомпат и изпълнят мускулите с кръв повече от нормалното, час след това го няма максимално.

Мнението беше редактирано от venci ganev на 24.09.10 07:12.

24.09.10
12:18

Не е лесно да си хейтър в тоя живот :D

28.09.10
15:42

Прави ми впечатление,че съдържанието на метилхексанимин(гераниум) в маринадата е 380мг докато в джак3д с кофеина е 150мг ... така че внимавайте!Доста по-силно ми се вижда и оредепелно ми се иска да го пробвам  (devil)

28.09.10
17:29

Днес си взех Jack3d и сега си идвам от залата. Много странно ми подейства. Взех  2 лъжички и след 15 мин почнах да стискам зъби и да се стягам, но 30 мин след началото на тренировката започнах лека полека да умирам и сега ми остана само гадното чувство в стомаха и не мога да стана от стола... Не съм особено доволен. Като чели обаче се напомпах доста добре.
Последните 2 тренировки бях на No explode NT и имах повече издръжливост и по-малко напомпване в сравнение с Jack3d-то. Просто при всеки е различно действието на тия продукти. Иска ми се да ги комбинирам обаче  :@, просто да видя какво ще стане :D.

28.09.10
17:32

2 лъжички са много брат :D

28.09.10
17:32

Затегни и с 2 дози Muscle marinade да се знае :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1