Малко информация от вас за нас :)

Темата е заключена.

Привет,

искам да направим един вид лексикон, но не като онзи, който го имаше преди, а в малко по-друга сфера. Нека всеки напише с какво се занимава извън фитнеса - учи ли, следва ли, бачка ли, харчи парите на мама и татко или просто си пилее времето в родната пустощ :). Също така и допълни с друга информация за себе си, която е сметнал, че ще е интересна за нас.

Започвам със себе си - 12 клас съм, тази година кандидатствам та белким стана студент. Занимавам се основно с информационни технологии, в частност с фотография и дизайн. Ако щете повече информация, на 13 март ще ме видите на срещата :)

25.02.04
20:38

Здравейте !
В момента съм в 12 клас, уча икономика ,но съм се насочил към правото.
Извън училище се занимавам с компютри и интензивно изучаване на англииски език.

25.02.04
21:08

Здрасти

Аз уча електротехника,в момента съм 13-ти клас (домарзя ме да кандидатствам :lol: ) също така и работя в кино като “кино механик” :). Също така се занимавам интензивно с рс-игри...обявен съм за pro-gamer (ако на някой му говори нещо това)  :lol:  а и съм обявен за най-добър играч на Microsoft за периода 2000-2001

не че се хваля де :roll:

25.02.04
21:15

16 godini sum Emil Tomov -mutanta , mlo :)) 10 ti klas ili 9 kak iskate shtoto beh podgotve sys angliski i sum chasten uchenik harcha parite na mama i tati v koito i as imam dqlovo uhastie shtoto bachkam v chastnia semeen biznes t.e. narkotini oruzie i prostitucia :))
po-zdravi

25.02.04
21:44

Аз съм в 10 клас, уча електронно изчислителна техника като мисля да следвам нещо в същата специалност защото много ми харесва това животно компютъра и ме интересува всичко за него :) . Мисля че това е достатачно.

П.С. emil_mlo ти май си от така наречените от Слави Трифонов добре облечени бизнесмени :lol:. Много от рано си почнал да въртиш семеийния бизнес :)

EN

25.02.04
22:31

Щом трябва ще си казвам всичко...

Аз съм студент (някой вече сме влезли :)) в ТУ софия... Специалност Автоматика, специализация - Робототехника... Не съм чак толкова дърт бе хора ноември навърших 20… Иначе обичам РС игрите, коли и жени... Баси кво да направя, както е казал... Е не знам кой точно го е казал но: “Жени - нито можем с тях нито без тях...” (не съм сигурен дали е точно така, но такъв е смисъла)...

LU

25.02.04
22:54

Здравейте,
на 16г съм и уча във Френската.В свободното си време се занимавам с карате,слушам музика,компютри и излизам с приятели.

26.02.04
10:35

Аз съм 12 клас, 19 годишен (без малко)! Уча засилено ел. изчислителна техника и английски, ходя на уроци по немски! От един месец насам ва пъти в седмицата ходя и на “Винг чун” (бойно изкуство)! Мисля да кандидатствам в Германия!
Прекалено много обаче кисна пред компа и незнам до къде ще ме докара тва! Играя само First person shooters от рода на MOHAA, Soldier of fortune 2, Return to castle…
За жените съм солидарен с Ентицер

DI

26.02.04
10:56

Na 17 god sam.11 klas .U4a ,izlizam s priqreli i nai-ve4e har4a parite na mama i tati.U4a informatika s Angliiski.ot varna sam i obi4am mnoo da hodq na plaj :P Samo lqtoto razbirase: :lol:  :lol:

26.02.04
15:19

Здравейте...
Казвам се Тодор и сега ще напиша накратко досието си :D От град Ямбол съм,на 10-ти Април правя 18 години и съм в 11-ти клас.Уча в езикова гимназия с паралелка-биология с френски език.Любимите ми занимания са компютрите и най-вече фитнеса.Парите ми може да се каже,че отиват най-вече за качествена храна,карти за фитнес залата,протеини,а също за дрехи и някои други глупости  :D Имам да уча още една година и за напред смятам да кандидатствам с география -икономика.Но това едва ли ще ми попречи да прекратя хобито си -фитнеса.Общо взето това се сещам да споделя за себе си,иначе на фитнес ходя с Ravanelli и дано да продължаваме да имаме все така добри успехи. :wink:

LE

05.05.04
21:31

Муаххахаха тази тема що така не съм я видял 8) !
Я да ме видите мен къв съм убавец!
16 години,уча в паралелка без специалност(тъп съм бря ама да не ме бъзикате) в училище без специалности :cry: !Никога не съм си падал по изкарване на хубави оценки,прави ми кеф да се качвам на главите на учителите и да ги уволняват от работа след като нарушат кодекса на МОН :P !Тази година смятам да пробвам какво е усещането да остана на поправки :roll: !10 клас съм!
Стига толкова с училището!Занимавам се основно да клатя феса!
Без да се хваля но обичам да се занимавам с много работи..........обичам да се занимавам с живота!Интересувам се от психиката но не от психологията(не знам дали ме разбирате)!Преди бодибилдинга се занимавах сериозно с Боини Изкуства,но сега не мога да ги съчетавам и двете!Обичам дясната ръка,жена си,да чета Ошо(еиии тоз е луд),да слушам балади на Сашо Роман(не се смеите да сте слушали поне една негова балада а?),да се правя на лигаве в нета и да съм изключително сериозен и брутален на улицата!
Мисля че имам психични проблеми но не съм сигурен!
Мога да пиша още за себе си но предпочитам да издам книга,а в момента ме болят ръцете от тренировка!
Аиде пишете за себе си че виждам мнооо хора дет не са видели темата!
Между другото умирам от любопитство как ли приемат даскалките Емил_Мло :lol: ?

07.05.04
22:08

От Ямбол на 18 години сьм вече.Ходя на даскало доло горе,но само тялом сам там.Истински по фитнеса се запалих Октомври 2003 като не малка заслуга има и моя приятел INTERMAN_.Парите си ги влагам основно в храна,сега лятото мисля да побачкам.Жайно е за мен да се осьвьршенствам и развивам като личност 8)

26.11.06
18:27

Драстиии :)
Казвам се Тони! На 27 юни 1988 се е родило едно прекрасно ангелче- моя милост :)
На 18 години съм и съм ученичка в Националната финансово-стопанска гимназия....
Тази година съм 12 клас, а догодина живот и здраве ще се подвизавам в Медицинска академия.. Искам да уча Медицина :)
Обожавам да карам кънки и доста активно се занимавам попринцип.. Фенка съм на фигурното пързаляне! Също така на красивите мъже и красивите дрехи :)
Основното ми занимание е да харча парите на мама и тати, малко разглезено момиченце съм  :oops:  8)

BA

26.11.06
19:04

[quote author=“glezlata”]Драстиии :)
Казвам се Тони! На 27 юни 1988 се е родило едно прекрасно ангелче- моя милост :)
На 18 години съм и съм ученичка в Националната финансово-стопанска гимназия....
Тази година съм 12 клас, а догодина живот и здраве ще се подвизавам в Медицинска академия.. Искам да уча Медицина :)
Обожавам да карам кънки и доста активно се занимавам попринцип.. Фенка съм на фигурното пързаляне! Също така на красивите мъже и красивите дрехи :)
Основното ми занимание е да харча парите на мама и тати, малко разглезено момиченце съм  :oops:  8)

Брао Вьрна тема по стара от 2 години  :wink:

уфф

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1