казано от Владимир92 на 22.09.10, 20:18:
Има упражнения, които и аз правя с 4-5-6 кг. От тежко до тежко разликата е огромна. Така като гледам N’ataly има страхотен резултат и явно е намерила правилния ритъм.
П.С. Към Н’атали, установихме, че тренираме с еднакви тежести, но е малко странно да ядем еднакво к-во храна на 1 ядене (250гр месо) :)
еми аз нали това казвам че прекалявам ,мога 500 да изям ако става на въпрос нно се опитвам да си намалявам количествата че... :)
Интересен дневник. 3 страници критика и само 2-3 положителни мнения. Все пак си мисля, че е по-добре да се отбележи постигнатия резултат, а той е налице и то доста привлекателен... след това да се мисли за начина на хранене и трениране - дали е правилен или не.
Някой някъде беше казал “Едно нещо докато работи и има резултат от него по-добре не го пипай”.
казано от N’ataly на 22.09.10, 18:34:
Тренировка: Потичах малко на гребната база ,май към 3 км
Здрасти :) Мисля, че имаш отличната база да постигнеш страхотни и зашеметяващи релутати - тъй че давай напред :) Иначе - една обиколка на Гребната е 4,8 км (измерено и потвърдено от мен стотици пъти :D)
Ако имаш компания, може да тичате и из пътечките отстрани, по-интересно и приятно е :)
22.09.10
21:50
Момичета искате ли да си направим едно щастливо трио около гребната база.
Добра идея... Само че ще трябва да ни пазиш от психопатите, които се навъртат в района :D
23.09.10
13:53
много ясно, че ще има критика... някой просто не осъзнават, че момичето иска да тренита за добра визия и добра спортна форма няма да става щангистка, че да й трябва половин кило протеин на ден ... и до момента го постига със замах ама всезнайковците се не им е угодно ... Ужасни сте стига сте я критикували...
казано от Atom на 23.09.10, 13:15:
Добра идея... Само че ще трябва да ни пазиш от психопатите, които се навъртат в района :D
хехех доста са да ,миналия ден имаше един със сив екип но като на космонавтите някакъв и през цялото време се биеше с някакъв въображаем противник... кляка, става ,пада... :D
казано от kristiancho на 23.09.10, 13:53:
много ясно, че ще има критика... някой просто не осъзнават, че момичето иска да тренита за добра визия и добра спортна форма няма да става щангистка, че да й трябва половин кило протеин на ден ... и до момента го постига със замах ама всезнайковците се не им е угодно ... Ужасни сте стига сте я критикували...
Ето,намери се и някой който ме разбра :) :P
Иначе днес -нетренировъчен ден... храната няма какво да я споменавам,закусих си аз 3 лъжици овесени трици,1 лъжица ленено семе,към 100 грама кисело мляко.... но на обяд ядох варени картофи... още ми е тежко,май ще пропусна вечеря,просто не ми се яде нищо... а картофи не бях яла от месеци...не ме е срам ей...слаба воля :D
23.09.10
16:06
мда много добре те разбирам... и аз имах дневник преди само, че при мен бяха доста по-груби ( 99% псувни ) отколкото към теб и затова поне се опитвам да ти избия от главата ‘’няма много храна - няма много хубаво тяло’’ , защото това се опитват да ти насъдят като мнение и начин на мислене :) Пази се от онзи с въображаемия спаринг партньор :D:D
Абе случайно да се замисляте, че не всичко опира до хубавото тяло? И храната не служи само за мускули или отслабване.
П.П. Мислете в дългосрочен план ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 23.09.10 16:25.
В този случай наистина няма какво толкова да се критикува,иначе като гледам наистина не разбирам как преживяваш,но щом се чувстваш добре-продължавай така!Може да приемеш все пак някой и друг съвет,пробвай овесени ядки,не са толкова зле.И да отбележа-имаш доста завидни резултати! :)
казано от Петко К на 23.09.10, 16:13:
Абе случайно да се замисляте, че не всичко опира до хубавото тяло? И храната не служи само за мускули или отслабване.
Аз по принцип не спортувам с единсвената цел да отслабвам и не се старая да се храня здарвослоно или правилно или както там искате го наричайте заради килограмите,самата аз се чувствам по-добре,отразява се добре чисто здравословно ,просто не съм изпадала в подробности в началото на дневника си за да обяснявам как възприемам това или онова... реших да споделя целта си за момента :)
Андриан мислила съм за овесени ядки ,едиственото което ме държи за триците е уж по-малката им калоричност която замомента натежава като качество което ме интересува :) По натам ще разнообразя и ще е с ядките
В калорийте няма нищо лошо,стига да са в границите.Апък и точно на закуска не трябва,чак толкова да се притесняваш от повечко калории.Всъщност няма чак толкова голяма значение дали ще са ядки или трици.Мен ядките са ми по-вкусни,затова ги ям,не съм се замислял дали е по-добре едното или другото,но мисля че е все едно.
23.09.10
16:54
Ще ви пазя няма страшно, ще бягаме в по сгъстена група и няма да има проблем, освен това по голям психопат от мен няма, само че аз съм опасен само за страничните наблюдатели. Ще стане весело няма начин.
23.09.10
16:55
ейй Ангелчо веднага се залепи за каката... ама не те упреквам аз бих направил същото ако можех :( :( :P
23.09.10
18:19
казано от Ангел Василев Тодоров на 23.09.10, 16:54:
Ще ви пазя няма страшно, ще бягаме в по сгъстена група и няма да има проблем, освен това по голям психопат от мен няма, само че аз съм опасен само за страничните наблюдатели. Ще стане весело няма начин.
казано от kristiancho на 23.09.10, 16:55:
ейй Ангелчо веднага се залепи за каката... ама не те упреквам аз бих направил същото ако можех :( :( :P
Хахахахах еми ние по морето сме така всичките :p Я кажи кога ще ходите да бягате и аз да дойда за подкрепа :)
Мнението беше редактирано от vin_diessel на 23.09.10 18:21.
Е,в Бургас съм живяла 1 година,имате си такава хубава морска градина за тичане та на нашата гребна пална с луди ти се идва :)
23.09.10
21:50
казано от N’ataly на 23.09.10, 21:04:
Е,в Бургас съм живяла 1 година,имате си такава хубава морска градина за тичане та на нашата гребна пална с луди ти се идва :)
Мда Nataly аз живея близо до нея в центъра и наистина си е хубава,но не си ме разбрала правилно аз Пловдив си го харесвам ама не съм тръгнал да идвам заради лудите те и без това ще се уплашат от мен и ще избягат колкото и да са луди просто генетиката ми ги прави нормални :p А пак и мисля,че в Бургас нямаме толкова красиви момичета които да държат на спорта така,че завиждам малко на мъжете в Пловдив и с удоволствие бих дошъл да побягам с теб макар и да е на гребната база после може да се съгласиш да дойдеш пак в Бургас да бягаме по морската и така....Хах чакай,че се размечтах :p хахаха :)
23.09.10
21:57
По какъв повод си живяла една година в Бургас, опита ли от местните деликатеси, харесаха ли ти, все ми изглеждаше позната, но нямам спомен да съм те черпил лично, каквото и да е било няма мято за свян, защото каквото става по морето си остава на морето, вълните измиват всички следи, остава само непреодолимото влечение да се върнеш при морето и деликатесите които предлага.
Хех не си ме черпил лично,определено човек с твоя изказ бих го запомнила! :) Учих в БСУ 1 година и си се прехвърлих към Пловдив ,определено има голям чар това да живееш край морето,не отричам :)
23.09.10
22:06
Това е интересно, аз също имам общо с БСУ, коя година и какво учи.
2006-та октомври започнах и си изкарах до другия октомври-2007 ,право учих,и още уча де но в Плд :) и ти ли учиш или си учил там
23.09.10
22:19
Виж да речем че съм имал нещо общо, съвпаденията започнаха да стават много, това ме плаши, ще вземем да се познаем, ще стане срамно, по добре да не продължаваме или поне не на публично достояние.
то освен ти да ме познаеш,аз не те знам как изглеждаш :D ама айде верно няма да дълбаем повече :)
23.09.10
22:53
казано от N’ataly на 23.09.10, 22:09:
2006-та октомври започнах и си изкарах до другия октомври-2007 ,право учих,и още уча де но в Плд :) и ти ли учиш или си учил там
Знаеш ти какво да учиш ;) Ама БСУ-то не е престижно добре,че си се махнала.....
24.09.10
05:58
казано от vin_diessel на 23.09.10, 21:50:
пак и мисля,че в Бургас нямаме толкова красиви момичета които да държат на спорта така,че завиждам малко на мъжете в Пловдив и с удоволствие бих дошъл да побягам с теб макар и да е на гребната база после може да се съгласиш да дойдеш пак в Бургас да бягаме по морската и така....Хах чакай,че се размечтах :p хахаха :)
Прав си! За жените не знам, обаче мъжете там съм ги признала за най-красиви! :) Не че нещо де... :D Даже четох наскоро една статия: “Искате красиво дете? Търсете бургазлия” хахаха
казано от Ангел Василев Тодоров на 23.09.10, 22:19:
Виж да речем че съм имал нещо общо, съвпаденията започнаха да стават много, това ме плаши, ще вземем да се познаем, ще стане срамно, по добре да не продължаваме или поне не на публично достояние.
Ще вземе да се окаже, че те познава, и че нямаш нищо общо с образа който си създаваш във форума - а ? аааамахааа...
До оня ден “хайде да си направим трио и да бягаме” днес “стига толкос, да не ме разобличиш, и да стане фаУ” :D:D :D
П.С. N’ataly освен всичко друго има и прекрасно кученцеее (sun)
Мнението беше редактирано от Madboy на 24.09.10 08:38.
Е,аз с 5 поста едва ли съм създала някакъв образ,ако има някой с по-голямо въображение вече е друга работа,аз нищо не крия,дори напротив :P Алекс ,благодаря ти комплимента относно кучечето :)
Мнението беше редактирано от Nataly на 24.09.10 08:55.
Освен това за кучето, всичко друго беше отправено към Ангел, кой пък говореше за теб, ей :P
24.09.10
10:23
казано от Absolut Illusion на 24.09.10, 05:58:
казано от vin_diessel на 23.09.10, 21:50:
пак и мисля,че в Бургас нямаме толкова красиви момичета които да държат на спорта така,че завиждам малко на мъжете в Пловдив и с удоволствие бих дошъл да побягам с теб макар и да е на гребната база после може да се съгласиш да дойдеш пак в Бургас да бягаме по морската и така....Хах чакай,че се размечтах :p хахаха :)
Прав си! За жените не знам, обаче мъжете там съм ги признала за най-красиви! :) Не че нещо де... :D Даже четох наскоро една статия: “Искате красиво дете? Търсете бургазлия” хахаха
Ха ха мда без майтап има такава статия ама ако ще си взимате мъж Бургас гледайте да правите детето другаде,че тоя Нефтохим ,че много се е разпасал нещо аз в центъра живея ама понякога такава миризма се усеща от него който работи там знае за какви филми става въпрос....Ама така де бебчето,ще го правите другаде примерно на златните пясъци :p Тази година бях и много ми харесаха:)Ама за мъжете не мога да кажа нищо защото по мъже не се заглеждам вие ще кажете това :D Ама за жените съм прав затова никога няма да се ожена за Бургаслийка :p Последната ми дълга връзка беше с момиче от Варна а предишната дълга пак с момиче от Пловдив и общо взето това са най дългите връзки в живота ми говоря за години не за месеци....И определено мога да кажа,че жените в тези градове имат много повече класа и са много повече интелигентни и отгоре на това харесват спорта а аз като професионален спортист много държа на това а не просто да се правят,че харесват спорта и после като ги поканя на някой ММА турнир защото в Бургас доста често се правят да не им харесва пак за човек като мен който цял живот е тренирал бойни спортове това е обида пак иначе като се запознаете се правят,че гледали всеки ден К1 и знаят какво означава ММА :p И така хаха аз пак много се разписах ама последно само да ви кажа за мъже залагайте в Бургас а за жени извън него примерно Варна и Пловдив това е от мен :p
казано от Madboy на 24.09.10, 09:27:
Освен това за кучето, всичко друго беше отправено към Ангел, кой пък говореше за теб, ей :P
хехе ,верно ама тъкмо ставах и пак съм чела между редовете :P
Всеки който слуша такъв стил музика да се чувства поздравен,и който не слуша пак :D Аз днес имам чувството че мога да минавам през стени,надъханко ми е такова... До довечера.Пожелавам ви лек и усмихнат ден!
http://www.youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfg
Ето ти нещо малко по-надъхващо за поздрав ;P
Мнението беше редактирано от Madboy на 24.09.10 10:43.
24.09.10
10:46
До vin_diessel - детето ще го прайм в друга държава. Хахаха. Пък казват, че имало омраза между варненци и бургазлии. Хич не е вярно, да знайте... :D
До мацката Натали, чиито дневник разводнихме и оспамихме - много ми харесваш :) Поздравления за успехите, но и аз съм на мнение, че храната ти е недостатъчна. И с още мускулна маса ще стоиш перфектно :)
П.С. - Madboy - супер избор...
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 24.09.10 10:49.
24.09.10
10:47
Пич това че във форума няма жени от Бургас или са много малко не означава че трябва да се размазваш пред другите жени, това което казваш си е откровена простотия, едва ли някой е правил замерване къде са най-хубавите жени, така че не може да се каже там са най хубавите, а там са най-грозните, просто няма как да се акумулират на едно място преобладаващо мнозинство от единия вид или от другия. Бургас като всеки голям град разполага с всичко за всякакви вкусове, за половин час да излязя и срещам поне двадесетина убийствени мацки, така че това което правиш в момента е най-обикновено слагачество.
24.09.10
11:05
казано от Ангел Василев Тодоров на 24.09.10, 10:47:
Пич това че във форума няма жени от Бургас или са много малко не означава че трябва да се размазваш пред другите жени, това което казваш си е откровена простотия, едва ли някой е правил замерване къде са най-хубавите жени, така че не може да се каже там са най хубавите, а там са най-грозните, просто няма как да се акумулират на едно място преобладаващо мнозинство от единия вид или от другия. Бургас като всеки голям град разполага с всичко за всякакви вкусове, за половин час да излязя и срещам поне двадесетина убийствени мацки, така че това което правиш в момента е най-обикновено слагачество.
Абе пич теб кой те пита дневника твой ли е че много знаеш искаш ли да ти драсна координати те ми в Бургас гледам,че си от Несебър та ела в Аякс питай за Димитър Македонеца и ще ме намериш ела да те пробвам ако искаш да ми се правиш на герой ама недей тук да ми се правиш на чат герой няма да изпадам по форумите в спорове а ако имаш нещо към мен лично ше го оправим знаеш каде е Аякс знаеш кога тренираме ММА ела и ще уредим въпроса с един спаринг... А аз това не съм го казал само тук и в facebook съм го писал и не означава,че като в Бургас има убийствени мацки на външен вид означава,че и вътрешно са красиви и те разбират....Вие не разбирате,че не всичко е външната красота в жена но по тези думи разбирам просто,че не си ми на възрастта да споря с теб и затова ти казвам искаш ли нещо от мен знаеш къде да ме намериш и кой съм аз !Аз не ти говоря за замерване а просто съм излизал с жени от тези градове и знам просто как мислят и т.н в Бургас хайде намери ми жена която да е умна,красива и интелигентна ако ми намериш такава ти подарявам и къщата ми и колата....След като не си ме разбрал правилно няма какво да скачаш много а това най обикновено слагачество го правиш ти...Хайде да не спамим темата ми пиши на лична и ще се разберем или направо те чакам в Аякс дадох си ги координати имам снимка веднага може да ме познаеш,и ти не си човека който да ми казва какво да правя и какво не ела и ми го кажи в очите а не в форумите капиш?!
24.09.10
11:06
до N’ataly Извинявай,че ти наспамихме темата повече няма да пишем глупости тук.....
Имам предложение темата от “Дневникът на N’ataly” да я преименуват на “Спам тема vol. 3”
казано от Madboy на 24.09.10, 10:42:
Ето ти нещо малко по-надъхващо за поздрав ;P
Брей,това ми хареса,даже много а не слушам такъв стил :D Определено ми действа още по-надъхващо! Мерсиии за песничката ;)
24.09.2010
Храна:
11:10 2 x Fyre,кафе
13:00 1 консерва риба тон филе в собствен сос
15:00 3 x Fyre
18:30 2 цели яйца+2 белтъка,2 домата,1 лъжица ленено семе
Течности за деня-3 литра
Тренировка:
10 минути вело
Повдигане на дъмбели от наклонена лежанка 3 по 12 с гири по 5 кг ; 1 по 12 с гири от 4 кг
Флайс хоризонтална лежанка 4 по 12 @ 4 кг
Скрипец към гърди 4 по 12 @ 15 кг
Разтваряне на ръце с гири от стоеж 1 по 12 @ 2 кг и 3 по 12 @ 3 кг
Френско вдигане с гира от лег 4 по 12 @ 3 кг
Бедрено разгъване от седеж 4 по 15 @ 10 кг
Бедрено сгъване от седеж 4 по 15 @ 15 кг
Аддуктор 4 по 20 @ 15 кг
Абдуктор 4 по 20 @ 15 кг
Повдигане на краката от лег 3 по 25 и 4-тата до отказ
Страничен наклон с тежест 4 по 15 @ 10 кг
10 мин кростренажор,20 мин вело
24.09.10
16:10
Колко време мислиш да тренираш по тази програма, обясни по подробно как я чувстваш и как ти се отразява, в коя част на деня тренираш, колко време след тренировка усещаш стимулацията на мускулите си (след тренировъчния стрес).