Груби ми били ръцете ... ;Д

Прескочи до:

23.09.10
19:54

Траш - т’ва е  мойта гадина, 2 дни по-късно. Вече помина :))
Даже днес опуках 12 серии тяга. :)

Малко почивка, крем здраве, още някакви кремове и се поразмекна шипа.

Мнението беше редактирано от 6th на 23.09.10 19:55.

23.09.10
19:57

Кеф ли ви прави да не ползвате ръкавици , за да сте хардкор или има няква друга причина ? За мен е безмислено мъчение...

23.09.10
20:03

В интерес на истината, имам няколко чифта(включително и с ластичен накитник едни...много зловещи), но употребата им е по-скоро проблем, отколкото улеснение. Преди съм правил опити да вдигам с ръкавици, не ми е удобно, а и ми се запаряват ръцете.
А, мазолите хич не ме кефят...ама май ще си ги разнасям насам-натам, щото май няма лек за тях.

Мнението беше редактирано от 6th на 23.09.10 20:04.

23.09.10
20:03

казано от С7АЛК3Р на 23.09.10, 19:54:

Траш - т’ва е  мойта гадина, 2 дни по-късно. Вече помина :))
Даже днес опуках 12 серии тяга. :)

Малко почивка, крем здраве, още някакви кремове и се поразмекна шипа.

Ма ти май не хващаш съвсем плътно щангата, ами сякаш на пръстите я държиш само. Точно там на пръстите имам съвсем малки мазолчета, нищо общо с тези по дланта. Иначе аз като усетя малко повече мъртва кожа ръфам със зъби и плюя по земята, така ги махам. Кремове никакви. :)

п.п. Да, ръкавиците определено пречат повече, от колкото помагат. При мен поне. В началото пробвах няколко модела, дори имам снимки с ръкавици още отдавна, но все същия чеп.

п.п.2 Да, кефи ме да си ходя с мазоли и груби ръце. Кара ме да се чувствам корав.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.09.10 20:05.

23.09.10
20:08

Ако се бях опитал по твоя метод, щях да остана без зъби...и без 1/2 пръст. :)
Тия на дланите, вече са ветерани. След някоя и друга серия, почвам и на пръсти да държа.
При днешната тренировка, приложих стискане на щангата(заради мазола) и съм доста доволен - доста по-стабилен хват се получи.

ЛО

23.09.10
20:14

Мъчение? Страхотен кеф е. Особенно след като ти се скъсат 2 мазола след тяга и цялата ти ръка е в кръв и продължиш да тренираш на още по-висока интензивност. Добро смазване става.

Мнението беше редактирано от Лординс на 23.09.10 20:17.

23.09.10
20:24

При мен ръкавиците помагат. Такива мазоли нямам и не горя от желание да имам.
Първите 1-2 тренировки може да е непривично, после се свиква с ръкавиците, пък и преди да ги купите, пробвайте ги и си изберете удобни.

23.09.10
20:25

Еййй, Лординс, т’ва е да си истински хардкор :D
Аз не съм, при мен най-яките тренировки са, когато всичко ми е в изправност. :P

Мнението беше редактирано от 6th на 23.09.10 20:26.

23.09.10
20:28

Абе да съм концентриран и да вдигам, пък ако ще да кървя, но ги има и моментите, в които се превръщам от ония warrior класове по игрите и влизам в berserker’s rage. :D
Няма как, такъв е спорта просто - понякога ставаме необичайно груби. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.09.10 20:29.

23.09.10
20:56

В интерес на истината, имал съм и аз подобни проблеми преди - кървящи и белещи се мазоли. Та, мога да сравня и предпочитам да си тренирам с ръкавици (и фитили ;)), дори с цената на “хардкор” излъчването :D

Мнението беше редактирано от Петко К на 23.09.10 20:56.

23.09.10
21:06

Със ръкавици най-добре !!

24.09.10
07:18

Аз моите мазоли си ги изрязвам с бръснарско ножче
голям кеф

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1