Някой взимал ли е SAN FIERCE? Впечатления?

11.09.10
12:25

Значи взимал съм на Controlled Labs - Green Magnitude заедно с протеин и витамини и чесно казано не съм доволен.Четох някакви отзиви,а нищо не видях при мен.Аз работя и тренирам лека атлетика.Трябва ми нещо да ме вдигне наистина. http://power-beauty.com/index.php/suplements/san-fierce-850-gr.html тази добавка някой взимал ли я е ?Има и други неща на SAN като например V12-Turbo тя ми изглежда добре.Някой,ако може да ми препоръча някоя европейска добавка като по-горните,защото SAN и те са американски мисля,а нещо не ми вдъхват доверие.Само да даде линк да я видя,че смятам по нета да пазаря.Благодаря ;о.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.09.10 17:28.

TM

24.09.10
08:13

казано от goosebumps на 11.09.10, 12:25:

Значи взимал съм на Controlled Labs - Green Magnitude заедно с протеин и витамини и чесно казано не съм доволен.Четох някакви отзиви,а нищо не видях при мен.Аз работя и тренирам лека атлетика.Трябва ми нещо да ме вдигне наистина. http://power-beauty.com/index.php/suplements/san-fierce-850-gr.html тази добавка някой взимал ли я е ?Има и други неща на SAN като например V12-Turbo тя ми изглежда добре.Някой,ако може да ми препоръча някоя европейска добавка като по-горните,защото SAN и те са американски мисля,а нещо не ми вдъхват доверие.Само да даде линк да я видя,че смятам по нета да пазаря.Благодаря ;о.

Не , честно казано нямам наблюдения върху този продукт, но разгледай тук www.sportlements.com, в момента има много добри цени на повечето продукти, надявам се, че съм ти помогнал.

24.09.10
08:44

SAN е много добра марка.
Особено V-12 Turbo - отзивите са много добри, само че цената му е височка.
Въпреки това не мисля, че за леката атлетика ти трябва бустер.
Разгледай бета аланина като продукти, ще ти помогне.

24.09.10
08:55

Сан е поредната супер марка която е недостъпна в България заради цените

24.09.10
08:59

calihundrel - това зависи от вносителите нали се сещаш :)
Въпрос на желание е да се предложат по-добри цени.
Пример мога да ти дам веднага със Scitec - когато имаше 1 вносител ,протеина 5 лб струваше 125 лв, сега е 89 лв като има много вносители в БГ.
Optimum Whey Gold също доста падна цената.

24.09.10
09:05

На мене ми е ясно
за това давам за пример Сила.бг които продават ПХД протеина на цена 100 лв при положение че в Англия е около 50 GBP - просто ме спечелиха за лоялен клиент с това:)Може би единствената фирма която продава продуктите които внася на цени по ниски от колкото се продават в страната производител:)

24.09.10
09:07

SilaBg са пример за подражение в бизнеса с хранителни добавки.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.09.10 10:03.

24.09.10
09:08

абсолютно
не казвам че и другите сайтове не правят добри оферти просто от тях съм наи-впечатлен

24.09.10
09:53

казано от Aleksandar Marinov на 24.09.10, 09:07:

SilaBg са пример за подражение в бизнеса с храниелни добавки.

Щях да напиша някои неща, но ще ги спестя на СилаБг. Сашо, на теб бих казал просто да продължаваш по досегашния начин  ;) . Успех!

24.09.10
11:27

кажи де нали за това е този форум

КК

24.09.10
11:41

@caihundrel - Цените в официалните сайтове са винаги надути, затова най-ниските цени винаги са през най-големите online-retailers, защото продават на цени на едро.. най-прост пример ти давам с Controlled Labs, цените в официалния сайт са х2 от бб.ком и другите големи портали и дори по-скъпи от healthstore.bg. А гаранция, че цените в България не са с 5% печалба :)

http://www.controlledlabs.com/

Това го казвам във връзка, че сила.бг едва ли не са се жертвали с адски ниската цена от 100 лева :)

Иначе за SAN съм напълно съгласен, исках да си купя Т3, но се отказах от чист инат, защото реалната му цена е пъти по-малка.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 24.09.10 11:44.

24.09.10
12:30

caihundrel, Сила БГ наистина са едни от най - коректнити и правилно си се ориентирал.

Но грешката, която допускаш е да сравняваш БГ цената с retail price-a на продукта. Сравнявай с Wholesale price когато искаш сравнението ти да е наистина в правилна насока.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 24.09.10 12:30.

24.09.10
12:33

мене ме интересува крайна цена на дребно
останалото не ми влиза в работата

24.09.10
13:11

SAN Fierce е един доста добър бустър на изгодна цена. Работи си екстра. Не те съветвам обаче да съчетаваш бустер с лека атлетика. Не виждам смисъл да се помпаш по време на бягане.

30.09.10
04:58

И ето сега в темата се включва най-големия почитател на САН ;) . Първия ми бустър беше в12 Турбо и като такъв нямаше начин да си мисля че има нещо по-добро, просто бях възхитен. И си казах че ще пия добавки само на тази фирма. След време като изпих една кутия Фиърс и ме разби тотално. Много сила ми даваше, фокус, енергичен, отрицателна черта беше че ако го пиех след 19:00ч , просто беше абсурдно да заспя преди 02:00ч сутринта . За сравнение фиърс ( който всъщност не е чист бустър а и креатинова матрица и то не слаба ) е доста по-силен от турбото. Не разбирам защо решавате че е скъп 50 дози ( тренировки ) за 120лв са нищо според мен, като знаете че всеки път ще правите супер тренировки и най-важното ще имате резултати!

30.09.10
16:17

казано от wwcrew на 30.09.10, 04:58:

И ето сега в темата се включва най-големия почитател на САН ;) . Първия ми бустър беше в12 Турбо и като такъв нямаше начин да си мисля че има нещо по-добро, просто бях възхитен. И си казах че ще пия добавки само на тази фирма. След време като изпих една кутия Фиърс и ме разби тотално. Много сила ми даваше, фокус, енергичен, отрицателна черта беше че ако го пиех след 19:00ч , просто беше абсурдно да заспя преди 02:00ч сутринта . За сравнение фиърс ( който всъщност не е чист бустър а и креатинова матрица и то не слаба ) е доста по-силен от турбото. Не разбирам защо решавате че е скъп 50 дози ( тренировки ) за 120лв са нищо според мен, като знаете че всеки път ще правите супер тренировки и най-важното ще имате резултати!

Какви 120 лв, вече и за 85 го има.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1