Kakvo shte kajete za varena laika ???

Темата е заключена.
TU

06.05.04
21:55

чувала съм че действа много прочистващо тази комбинация и тай като си тарся подходящи течности за НВД да ми препоръчате нещо подобно което да има и допълнителен ефект . Много ще сам благодарна а и предполагам има и други които се интересуват.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:24.

07.05.04
12:37

Лайката помага при гастрит и язва, прочиства организма, но все пак е много слабо, защото говорим за билка. Може да пиеш, но без да го подслаждаш.

Говориш за конбинация - каква че не разбрах? За нисковъглехидратна диета не знам да трябват специални течности  :shock: .

TU

08.05.04
00:10

Ами как така ... аз примерно не пия алкохол, не пия газирани напитки , т.е не пия нищо в което има захар или фруктоза, дори кисело мляко не ям  и така нататак . Най вече ме интересуват комбинации на билки които деистват тонизиraщо и полезно за изчистване на токсини . Благодаря .

09.05.04
11:22

Нещо май не се разбираме. Това че не пиеш алкохол и газирано е много добре, но няма нищо общо с това корто искаш. Аз ти казвам да пиеш лайката без да я подслаждаш със захар, мед и т.н. Можеш да комбинираш лайката със всички възможни билки. Ако искаш да се прочистиш от токсини, ти препоръчвам една книга -”Библия на витамините за 21 век”. В нея можеш да намериш всичко за витамините минералите, антиоксидантите и др.

BA

09.05.04
17:17

Билколечение при затлъстяване пробвай следните комбинации:
1)
Кори от зърнастец .............100 г.
Корени от глухарче ...........100 г.
Корени от гръмотрън ...........50 г.
Стъкове от хвощ .................50 г.
Семена от копър .................50 г.
2)
Корени от гръмотрън ................120 г.
Корени от глухарче ..................120 г.
Кори от зърнастец .....................60 г.
Корени от сладък корен .............60 г.
Семена от кориандър .................50 г.
Листа от майчин лист .................30 г.
А ето и начина на употреба: В 600 мл вряща вода се поставят 1-2 с.л. от сместа. Вари се 3 мин, кисне 1 час и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 150-180 мл. преди ядене. Така се осигурява дефекация 2 пъти дневно. За да се постигне този резултат, количеството на билковата смес може да се увеличи или намали. Лечението не трябва да води до изтощение. Количеството на консумираната храна и калоричността й трябва да се намалят. След почивка от 10 дни се повтаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1