ИМАМ ВАПРОС ЗА КАРДИОТО МОЛИА ЖИ ПОМОГНЕТЕ МИ...

Темата е заключена.

10.04.05
22:22

На 21 години сум,тернирам от 2 години по 2 пати в седмицата,не сум жзимал дори протеин.Имам оформено тиало и по принцип тренирам за маса,имам дори пло4ки на корема но незнам засхто но Задните ми 4асти ми се струват големи незнам засхто така се полу4и като по4нах фитнеса биах добре.ИСКАМ ДА ПО4НА ДА ТИ4АМ В ПАРКА НО МЕ Е СТРАХ ДА НЕ МИ СПАДНЕ  РИАСКО МАСАТА КОИАТО ИМАМ НА ДРУГИТЕ МУСКОЛИ,ЗАЩОТО ПО ПРИНЦИП ИСКАМ ДА КА4ЖАМ МАСА.КАК ДА НАПРАЖИА МУСКОЛИ НА ЗАДНИТЕ 4АСТИ БЕЗ ДА Е НУЙНО ДА СЖАЛИАМ МАСА НА ДРУГИТЕ 4АСТИ ОТ ТИАЛОТИ???

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:06.

10.04.05
22:26

пълен клек

10.04.05
22:27

ами не възможно е да свалиш килограми само от една част на тялото,всичко отслабва, можеш да бягаш все пак след тренировка 20 минути,съветвам те да вземаш и някакви аминокиселини за запзване на мускулната маса

офтопиик:
пич,на какъв език си писал,едвам ти разчетох

11.04.05
13:20

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти много приятни и ползотворни мигове тук.
Спокойно можеш да тичаш по 30мин без да се притесняваш за мускулната маса. Започни с три пъти седмично, като постепенно можеш да увеличиш до 6 пъти седмично в зависимост от резултата.
Поздрави и успех!

11.04.05
21:58

Аз ли само не разбрах? задника ти се струва голям а искаш да му правиш мискули?! Ако наистина искаш така- пълен клек, хиперекстензиите като пейката е малко по-ниско от обкновеното (по-скоро за стягане е това). Ефект на него има и сгъването за задна част на бедрото. Спринтовото бягане също развива седалищните мускули (наблюдения и разговори с хора които са тренирали бягане)

12.04.05
09:25

Човекът иска да свали от задните части, не да ги развие (поне аз с такова впечатление останах) :D

13.04.05
16:05

цитирам: “Задните ми 4асти ми се струват големи....КАК ДА НАПРАЖИА МУСКОЛИ НА ЗАДНИТЕ 4АСТИ БЕЗ ДА Е НУЙНО ДА СЖАЛИАМ МАСА НА ДРУГИТЕ 4АСТИ ОТ ТИАЛОТИ???”
Затова реших, че иска мускули на задника и му дадох идеи какво съм чувал. Нека да каже какво точно иска, макар че и за двете цели вече има достатъчно идеи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1