Съвет за качване/сваляне

23.09.10
16:44

Здравейте!
Аз съм момче на 17 години.
175см/57кг
В момента съм на НВД, тъй като имам малко мазнини по бедрата и ханша.
Идеята ми беше да ги изчистя, но ако това стане ще омършавея още повече (извинявам се за израза)
Въпроса ми е дали да продължавам да свалям докато не изчистя мазнини те задника (плочките ми се виждат) или да започна хранене с цел покачване на ММ?
Още нещо ме тормози, дали не се заблуждавам, че задника ми изглежда голям от това, че нямам маса в гръб, рамене и т.н.?
Талията ми е 68см.
Ханш - 86
Бедро - 48
Предмишница - 26
Мишница - 30
китка - 16
Гръдна обиколка - 90 (през зърната, стегнат, поел въздух)  \ 84 без въздух, в спокойно състояние
обиколка на рамената (отпуснат) - 107

Това са мерките долу горе, колкото успях да се измеря сам.

Темата беше редактирана от sportinglife на 23.09.10 16:46.

23.09.10
16:48

Яж, яж, яж и пак яж.175/57 кила O.o, какви мазнини какъв задник, ти си кожа и кости

НВД ?! какви са тези небивалици... храни се доста по-солидно ! и тренирай доста по-упорито !

23.09.10
17:02

Кога започна НВД-то? Колко килограма си бил преди да го започнеш?
Ако сега я започваш, я спри. Разплути хора на ниски килограми са тези без мускули, а мускули с яко храна и тренировки (качество и количество) се постигат, т.е. с обратното на това, което ти правиш.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.09.10 17:04.

23.09.10
17:15

Зимата бях стигнал до 67кг като си бях доволно мазен по корема, задника, бедрата и паласките.
В момента по корема и паласките съм чист.НВД-то е от скоро( скоро, скоро, можеби има месец и половина вече)... лятото свалих доста защото се хранех много нередовно.За един месец съм свалил 5см от ханша.
По принцип съм с тесни рамена и широк ханш.

23.09.10
17:21

И ти си като мен-щека.

23.09.10
20:23

И вие сте прави, но си мислех първо да изчистя мазнините по задника и бедрата и тогава да започна ввд.

25.09.10
10:32

Тва са пълни глупости... Първо ще сваляш, после ще качваш... Остави ги тея раоти и почвай да качваш мускулна маса (добар режим, но не НВД!!!), наблегни на гърба щом си тесен в рамената и при НИКАКВИ ама НИКАКВИ обстоятелства не се отказвай! Резултатите идват с времето. =)

25.09.10
11:09

казано от FatalError на 25.09.10, 10:32:

Тва са пълни глупости... Първо ще сваляш, после ще качваш... Остави ги тея раоти и почвай да качваш мускулна маса (добар режим, но не НВД!!!)

Аз откога се мъча това да им го набия в главите ама все излиза, че съм крив. Дано теб те послуша накои :)

10

25.09.10
13:03

казано от sportinglife на 23.09.10, 16:44:

Здравейте!
Аз съм момче на 17 години.
175см/57кг
В момента съм на НВД, тъй като имам малко мазнини по бедрата и ханша.
Идеята ми беше да ги изчистя, но ако това стане ще омършавея още повече (извинявам се за израза)
Въпроса ми е дали да продължавам да свалям докато не изчистя мазнини те задника (плочките ми се виждат) или да започна хранене с цел покачване на ММ?
Още нещо ме тормози, дали не се заблуждавам, че задника ми изглежда голям от това, че нямам маса в гръб, рамене и т.н.?
Талията ми е 68см.
Ханш - 86
Бедро - 48
Предмишница - 26
Мишница - 30
китка - 16
Гръдна обиколка - 90 (през зърната, стегнат, поел въздух)  \ 84 без въздух, в спокойно състояние
обиколка на рамената (отпуснат) - 107

Това са мерките долу горе, колкото успях да се измеря сам.

Извинявай за сравнението, приятел, но краката ти са като клечки за зъби. Не знам за какви мазнини говориш, но никой нема да ти гледа гъза 100%. Разбивай се от въглехидрати и тренирай здраво (ако си начинаещ то почни по програма за начинаещи не класическия 3-дневен сплит!).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1