Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

да не се хващаме на бас... до преди седмица не съм бил с 200 мнения и си лягам в 10 според теб по цяла нощ ли пиша...

24.09.10
17:18

казано от tra^la^la на 24.09.10, 16:47:

ДА  (devil)

В нета ли ще го гледаш някъде, или по тв :D

ЛО

24.09.10
17:18

казано от anxiety на 24.09.10, 17:08:

Кво праиш ти е ... До преди седмица беше с 200 мнения, сега си с кажи-речи 1000. Тука ли спиш? :)

bb-spam.org. (bow) Доста смешно е да гледаш все едни човечета във всяка тема. Все едно във форума има 5-6 човека и те пишат във всяка тема, защото няма кой друг. Администраторите имат толкова за 6 години, колкото тези за 30 дни.

Мнението беше редактирано от Лординс на 24.09.10 17:21.

оуу неможеш да спиш нощем сигурно, защото пиша :D:D не ставайте като бабките пред блока дето се заяждат защо цвета на кофичката  за мляко е кафява не е зелена ;)

Спокойно бе, хаха не се засягай. Някъде бях казл, че ти правя евала че отговаряш на повечето теми, имайки предвид, че има около 10 такива. Просто ми направи впечатление, че бързо са ти нараснали коментарите.

еми като се заядът 1,2,3ма с мене и то като почна да им отговарям... в дневника ми имах 200 мнения за 1 седмица като 4,5 да са били полужителни всичко друго спорове и обиди тоо по неволя ги правя да няма да си мълча

24.09.10
18:32

Не съм очаквал,че след смяна на маслото и филтрите туингото ще хвръкне така,бати разликата :)

GO

24.09.10
19:44

http://www.youtube.com/watch?v=J9_k8AwgQ4M&feature=channel
Клипа не е ли малко ненамясто или името?  (nmuchfun)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 24.09.10 19:44.

24.09.10
19:59

Тая вечер няма ли да има нещо Мистър Олимпия уа :D Да не забравя утре да гледам записите :D

HE

24.09.10
20:11

казано от mantodeus на 24.09.10, 18:32:

Не съм очаквал,че след смяна на маслото и филтрите туингото ще хвръкне така,бати разликата :)

И ти ли с Туити бре? Коя година с кой мотор? Сега ако кажеш, че имаш вентилираното - ще се виждаме на по бира да го разгледам  :D Какво масло му сложи на Туингото? Аз с 300 зора успях да си намеря оригинално масло от Дженерал Мотърс и сега ми предстои смяна. Дай някъква снимка на зверчето. Мойто гледа ли го - има го по назад в темата?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.09.10 20:12.

24.09.10
20:24

Туинго маниаци! :D

Абе ще знаеш, че е само от маслото, на астрата преди да го смени баща ми, правеше много проблеми, след това чуруликаше мотора :) :) :)

24.09.10
20:26

Да взема и аз да си сменя на моята? :D То отдавна е за смяна де.

Маслото е нещо много важно за работата на двигателя от него не бива да се пестят пари.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 24.09.10 20:31.

24.09.10
21:13

Мойто е от старата генерация, като чуеш 55 коня и трябва да познаеш годината :) Първа кола ми е и вече ми се иска нещо по-ново ама пък и не мога да се оплача.То маслото трябваше още преди 2 хил да го сменя ... двигателя направо умираше :( Мислех за елфче,но в крайна сметка Valvoline.На какви пари го намери твойто,може и да ме светнеш кое е оригиналното, че аз съм пресен отвсякъде ? :D

Утре като мине през автомивката ще го щракна да го видим. Хед из кои страници е звяра ти,че 170 докато ги прегледам ... :)

Мнението беше редактирано от mantodeus на 24.09.10 21:26.

24.09.10
22:50

Отивам да бъркам яйца. Има ли някой който още не спи?

24.09.10
23:00

Има. Пуснах си да гледам Predators :)

24.09.10
23:49

Добре ми дойдоха яйцата :) С тея нощни смени деня и ноща ми се обърнаха, днес не съм на работа ама сигурно пак ще легна към 4 часа.

NE

24.09.10
23:50

а олимпията?

24.09.10
23:56

Може и да я дочакам, ама до колкото разбрах първо жените щели да участват.

25.09.10
06:02

Прави ми впечатление, че напоследък доста от темите във форума се разводняват и се пишат глупости и се губи смисълът на темата. Ако няма какво да кажеш по дадена тема не е ли по лесно да я подминеш, отколкото да напишеш някоя глупост. Пълно е тинейджъри, които яко ги тресе хормона. Вярно всички сме минали през това, но всяко нещо си има граници. Това е сайт за фитнес и здравословен живот.
В същото време спряха да пишат хора, които наистина имат доста знания и могат да помогнат.
Може би трябва да се вземат мерки и да се махне плявата, за да не пречи на другите.

Олимпията свърши ли ? кой би ?

казано от Петко К на 24.09.10, 23:00:

Има. Пуснах си да гледам Predators :)

Хахах нетърпелив си като мен, и аз вечерта си го пуснах :)

25.09.10
06:47

Това е масово с форумите-  контингента грамотни намаля/ва и остава само плява, но за сметка на това се увеличава...

GO

25.09.10
07:18

http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&ob=av3e

HE

25.09.10
07:23

казано от karpi на 25.09.10, 06:02:

Прави ми впечатление, че напоследък доста от темите във форума се разводняват и се пишат глупости и се губи смисълът на темата. Ако няма какво да кажеш по дадена тема не е ли по лесно да я подминеш, отколкото да напишеш някоя глупост. Пълно е тинейджъри, които яко ги тресе хормона. Вярно всички сме минали през това, но всяко нещо си има граници. Това е сайт за фитнес и здравословен живот.
В същото време спряха да пишат хора, които наистина имат доста знания и могат да помогнат.
Може би трябва да се вземат мерки и да се махне плявата, за да не пречи на другите.

Ех ако имах права да пращам на почивка за такива неща  (devil)
Размечтах се нещо. И аз съм спрял почти да пиша по хорските теми заради рекламни агенти или “разбирачи”.

25.09.10
07:38

казано от head_hunter на 25.09.10, 07:23:

Ех ако имах права да пращам на почивка за такива неща  (devil)
Размечтах се нещо. И аз съм спрял почти да пиша по хорските теми заради рекламни агенти или “разбирачи”.

Ами хайде направете нещо. Променете ги тия правила и да има спам само в спам темата, а всичко друго, което не е свързано със заглавието на дадена тема да се модерира и трие.
Примерно ти си човек с доста опит и съм сигурна, че може да помогнеш доста на един начинаещ, а гледам повече пишеш в спам темата и от време на време в тези в раздела с добавките.
Защо трябва да разваляме полезните неща с безмислици?

Според мен въобще няма смисъл от такава тема. Повечето дневници се превърнаха в подобни спам теми - те стигат. Има някой хора (1/3 от потребителите), които само тук пишат и по някаква случайност и в 1-2 други теми. Имало е случаи, в които даден потребител пуска тема с някакъв въпрос и в продължение на час/2 никой не му отговаря, а в спам темата през това време се пише през минута - 2…

HE

25.09.10
10:15

Абе зависи от въпроса. Аз на малоумия от рода “кажи кво да взимам та да стана як” не пиша, а и през 3 теми “креатин”.

@karpi Вече имаме лотария с награда БАН  ;)  Потребителите изтеглили най-много билетчета с надпис “Спам” в постовете си имат реалните шансове за печалба  :D

25.09.10
10:27

Нищо не каза обаче за маслото и къде да видим снимките :P :)

Мнението беше редактирано от mantodeus на 25.09.10 10:27.

HE

25.09.10
10:35

Маслото е от сервиз на GM в Гърция  ;)
Имаше промоция “Рено ветерани” - хващаше и наще кочинки, но четох във форума на рено, че вместо Elf 10w40 сипвали някъкво друго масло и се отказах да я карам в Рено. Офертата иначе беше добра - за 50 лева, масло, консумативи и работа.
По-лесно ми е вместо да търся снимката назад да кача пак  ;)

25.09.10
11:59

Еееей много лъскава бе, ще кажеш, че прясно боядисвана.

NE

25.09.10
12:09

Какво мислите за тази колица? 1,2 двигателче, бензин.

25.09.10
12:38

Мани го  това туинго, бе. Грозна гледка :D

NE

25.09.10
12:58

Кажете за Chevrolet New Spark вашето мнение - снимки има на предишната страница.

25.09.10
13:22

Малка странна кола с малък мотор. Ако е Шевролет, то по-скоро да е от Лачети нагоре.
Круз определено ми допадат.
Не бих дал 20000лв за Спарк, по-скоро бих се насочил към Корса с 1.2 мотор(Есенция е на 20к) или въобще към друга марка/модел с някой лев отгоре.

HE

25.09.10
13:40

казано от alabalaa на 25.09.10, 12:38:

Мани го  това туинго, бе. Грозна гледка :D

Що бе какво му е?

Емзо - прясно изкъпано е  :D

25.09.10
14:33

Всяка жаба да си знае гьола.... това с пълна сила трябва да влезе във форума иначе ще продължава да царува тази безумна анархия...

това хич не е НАЙС

25.09.10
14:46

хахахах
Имаме си истински трол :D
Почвайте да гадаете, кой е този потребител, който се е новорегистрирал и си прави гаргара.

Ангелчо не се е вясвал наскоро...хм! :D

Дайте ми права да банвам, ще ги избия половината...и мен включително :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1