Мнение,по скоро помощ

19.09.10
17:18

Тренирам от година и нещо,даже две,но хайде година и нещо,че съм спирал от време на време.До сега независимо дали тренирам или не си хапвах от всичко по много без да ме интересува час и кога съм ял преди това.Имало е дни,когато съм ял по 2-3 пъти,има и дни когато ям по 6,7 пъти,и то често разни дюнери,пици и т.н(дни като вторите са по-чести).Та сега реших да започна по-сериозно да тренирам,сменям програмата,ама ми е мерак и някакъв хранителен режим да вкарам.
Ето коя програма почвам от други ден - http://www.bb-team.org/workout/1286/#axzz0zzoQYGRK

Ся се чудя как да оправя яденето,че ми е трудно.
Примерно сутрин докато тръгна на даскало(от 9 до 12) 1 литър прясно мляко.
150 грама овес(мюсли) и 3,4 яйца(сварени).(към 9 часа)
2-3 филийки с някакво мезе отгоре.(около 12)

След това съм до 6 на даскало,а три дена в седмицата ще тренирам след даскало(6 и нещо)

Ако може да ми предложите какво да ям след 12(ако изобщо до 12 съм измислил нещо адекватно).Ако не да ме поправите изцяло.

Мерси :)

Темата беше редактирана от whitegoat на 19.09.10 19:02.

Носи си храна в кутии. За мен това е най-добрия вариант, пък и излиза по-евтино.
Месо, яйца, хляб, каквото ти душа иска.
Така нито ще се чудиш от къде да си набавиш по-добра храна от досегашните дюнери и пици, нито ще имаш голяма дупка между храненията.

20.09.10
08:07

казано от veronique на 19.09.10, 19:39:

Носи си храна в кутии. За мен това е най-добрия вариант, пък и излиза по-евтино.
Месо, яйца, хляб, каквото ти душа иска.
Така нито ще се чудиш от къде да си набавиш по-добра храна от досегашните дюнери и пици, нито ще имаш голяма дупка между храненията.

x2

26.09.10
07:16

Ако не си взимаш кутии, може да си поръчаш дюнер само с месо и зеленчуци.Като махнеш пържените картофи и сосовете не е толкова зле, слагаш малко горчица да можеш да преглъщаш и така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1