Слаб бюджет

Прескочи до:

12.09.10
05:41

казано от PULLUP на 11.09.10, 08:44:

Това е по вероятно от колкото историята с затворниците.Дори и да яде само въглехидрати както пише,той ги изразходва в спорта и има резултати.Обаче тука неможе да говорим за хубаво тяло.Или поне по нашите представи.Има мусколи колкото да ги използва в плуването.Като цяло е досто кльощав и не му трябва протеин.Затуй...

Я постни снимка да те видим!
Сериозно се съмнявам да изглеждаш по-добре от него

казано от IronFreak на 11.09.10, 14:22:

Ами 5 яйца от вас и още едно хранене вечерта по свястно или в баба ти ето ти 2 хранения.Остават още 3-4 яденета и за 3 лева може да си взимаш някое от следните: извара,още яйца,риба (скумрия/херинга мисля че 3-4лв беше кг по едно време ме беше хванала кризата и цял месец само риба за НВД),дробчета (но само от време на време не ги яж постоянно) ако не омазняваш много и имаш от кого да вземаш мляко за 3лв може и 3-4 л мляко да вземеш от някоя бабка,желание да има пак може да си набавяш горе-долу по 180гр протеин

всички храни които му препоръчваш са с много протеини... ами въглехидрати.... картофи/ориз... :)

12.09.10
08:50

казано от kristiancho на 12.09.10, 07:42:

казано от IronFreak на 11.09.10, 14:22:

Ами 5 яйца от вас и още едно хранене вечерта по свястно или в баба ти ето ти 2 хранения.Остават още 3-4 яденета и за 3 лева може да си взимаш някое от следните: извара,още яйца,риба (скумрия/херинга мисля че 3-4лв беше кг по едно време ме беше хванала кризата и цял месец само риба за НВД),дробчета (но само от време на време не ги яж постоянно) ако не омазняваш много и имаш от кого да вземаш мляко за 3лв може и 3-4 л мляко да вземеш от някоя бабка,желание да има пак може да си набавяш горе-долу по 180гр протеин

всички храни които му препоръчваш са с много протеини... ами въглехидрати.... картофи/ориз... :)

Въглените в по-предни постове е споменал ,че може да си ги набавя от тях по колкото си иска .
Затова му предлага/т само храни богати на протеин

12.09.10
17:35

казано от Miro Gi4ev на 12.09.10, 05:41:

казано от PULLUP на 11.09.10, 08:44:

Това е по вероятно от колкото историята с затворниците.Дори и да яде само въглехидрати както пише,той ги изразходва в спорта и има резултати.Обаче тука неможе да говорим за хубаво тяло.Или поне по нашите представи.Има мусколи колкото да ги използва в плуването.Като цяло е досто кльощав и не му трябва протеин.Затуй...

Я постни снимка да те видим!
Сериозно се съмнявам да изглеждаш по-добре от него

VA

12.09.10
17:39

На 16 години защо искаш повече от това? Сигурен ли си че си струва да загубиш социалните си контакти само за да станеш “по-огромен”, като след 2 години ще можеш да го направиш, но ако си загубил контактите си горко ти :S

12.09.10
17:48

казано от Vask0 на 12.09.10, 17:39:

На 16 години защо искаш повече от това?

х2

12.09.10
17:49

Ами аз лично не се харесвам.Незнам за друго ама залата е ебаси кефа.Пък и мерките ми не са на огромен човек все пак..

VA

12.09.10
18:04

Да ти кажа честно не си малък определено. И аз съм на 16 години, тежа 85килограма (188-9см) и не искам да качвам повече, смятам че за възрастта си съм добре имай предвид че момичетата харесват мускулести момчета но не и гардероби ;) Лично аз след някоя друга годинка може да кача до 90кг максимум и това е.

12.09.10
18:33

казано от Vask0 на 12.09.10, 18:04:

Да ти кажа честно не си малък определено. И аз съм на 16 години, тежа 85килограма (188-9см) и не искам да качвам повече, смятам че за възрастта си съм добре имай предвид че момичетата харесват мускулести момчета но не и гардероби ;) Лично аз след някоя друга годинка може да кача до 90кг максимум и това е.

А ако пича не го интересува как го харесват? :) Ако правиш нещо - прави го за себе си първо, не заради някой друг, каквато и да е причината ;)

VA

12.09.10
18:39

То по тая логика някой може да почне да тъпче сладко и да мързелува, после да стане лоена топка и никой да не го харесва ама нека си яде сладко нали на него си му е кеф :D

12.09.10
19:00

Като цяло съм доста далече от гардероба....Пък и за да те хареса някой първо трябва сам да се харесваш.

Мнението беше редактирано от PULLUP на 12.09.10 19:02.

26.09.10
07:25

Има много варианти, редувай ги, един ден риба друг месо, все пак 3 лв са си към 450гр. хубаво пилешко месо, ако ядеш по 3-4 яйца и 400гр пилешко ще си набавил доста протеин, отделно по 100-150гр, извара на ден...

И според мен изглеждаш добре за възраста си, не прибързвай нещата и не се пренавивай толкова по фитнеса защото ще ти омръзне. Хапвай каквото можеш за деня щом не е джънк няма от какво да се притесняваш.

26.09.10
08:33

Не четох много от предишните мнения, но е напълно нормално на 15-16 години да ти дават по 3 лева, ако се сметне, че не пътуваш до училище. Много малко са децата(защото на 15-16 сме още деца), които се занимават с фитнес и в съзнанието им съществуват режими както за сваляне, така и за качване. Родителите дават по 3 лева с идеята да хапнеш голямото един джоб 2.30-2.50 и да ти останат някакви стотинки за дъвки, бонбонки, вафличка или за мин. вода и т.н. Съвсем далеч са от идеята, че ти трябват по 5-6 лева на ден за храна, за да ядеш що годе здравословно. В никакъв случай не казвам, че това е правилно, но все пак фитнесът като начин на живот е съвсем ново понятие при българите.
Колкото до социалните контакти. Приятел, училището (главно от 8 до 12 клас) и студентския живот са най-хубавият период.Тогава се създават приятелства, някои трайни, някои не толкова и не бива фитнесът да ти пречи на това. По-скоро трябва да ти помага, затова измисли как тренировките и храненето да не те откъсват от приятелите и купоните, защото освен здравето има и други важни за човека неща (сещаш се, има ги в пожеланията покрай празниците :) ).

Мнението беше редактирано от Георги Попов на 26.09.10 08:34.

26.09.10
09:21

това имах предвид и аз :)
и по повод на горните клипчета, имам един познат който тренираше чат пат имаше извесни успехи но нищо особено, докато не влезе в затвора за около година.Като излезе не можах да го позная беше станал направо машина с преса и т.н. Попитах как стават нещата какво е ял, той ми отговори че само боб разни манджи зеле, картофи и т.н. така че тренирай и не се притеснявай всичко ще си дойде с времето :П

Мнението беше редактирано от Dimitar_ivanov на 26.09.10 09:23.

26.09.10
10:11

Да, и аз имам един такъв приятел. Влезе в панделата, попадна на хора и стана човек ;) направо машина стана, а не вярвам да ги тъпчат с пилешки гърди там. Дневната издръжка на един затворник мисля, че е някъде 2,20 лв

26.09.10
10:53

Абе в затвора се зоби яко, какво умувате толкова. А относно въпроса за социални контакти и тренировки, трябва да си много зле, че да не можеш да ги съчетаеш - лично мнение, едното по никакъв начин не пречи на другото.

AZ

26.09.10
10:59

казано от Миsh0 на 26.09.10, 10:53:

Абе в затвора се зоби яко, какво умувате толкова. А относно въпроса за социални контакти и тренировки, трябва да си много зле, че да не можеш да ги съчетаеш - лично мнение, едното по никакъв начин не пречи на другото.

x2
Имам хора,които се оправдават с фитнеса,че нямали контакти.Истината е,че дори и да не тренират,пак ще си намерят оправдание.
И винаги ми е било смешно как ще се страхувате да качите да кажем до 90 кг,защото нямало да ви харесват момичетата,щяли сет да станете мазни.Ами това е бахти жалката история.Сигурно,ако стане модерно или някое момиче ви помоли и вибратор ще си купите.

26.09.10
12:05

Аз откакто тренирам имам повече контакти от всякога :P

26.09.10
14:37

С 90 лева на месец ще си купиш доста месо.Ваще допълнително ще ти купуват яйца, извара, мляко :).Това е най-удачният избор според мен.Аз съм на 14 и съм се лишил от джобните си(2лв. на ден, нищо не са) но ми се натрупват 60 лева на месец.Наще и те помагат и ям по 500 грама месо на ден.Допълнително още 3-5 яйца, мляко, извара.Съвсем нормално е да ти дават по 3 лева на ден и това е напълно достатъчно :).Успех

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1