Болки в коляното

26.09.10
11:51

Здравейте, на 18 съм висок 1.77, 68 кг. Преди около месец завърших 6 седмичен цикъл с Метан + Дека. В последните 2-3 месеца съм качил около 10-11 килограма и преди около 4-5 дена започнах да изпитвам някаква болка само в дясното коляно. Не е остра и не е постоянна, усеща се например ако клякам или ходя по стълби като някакво опъване около капачката, не е болезнено и не е толквоа дразнещо просто се чувства странно, но незнам дали няма да стане по-сериозно. Незнам дали се натоварва от това, че съм напълнял или му е станало нещо докато съм правил крака. На зима мисля да правя друг цикъл и ще кача още, затова незнам дали да не започна да пия нещо за подсилване на ставите, четох някъде за GLUCOSAMINE + CSA, че било добро. В момента го мажа с Фастумгел вечер, като за всеки случай мажа и двете колена. Мисля да изчакам поне още 1-2 седмици да видя дали няма да се оправи, преди да запона да взимам нещо. Моля кажете ако имате някакви идеи какво може да му е станало и как да се оправи (да спра ли даправя крака, ако трябва да взимам нещо). Благодаря предварително ;)

26.09.10
13:21

Споко, след време ще почне да те боли черния дроб, сърцето и всичко както си му е реда...нали знаеш “няма силна химия, има слаби органи”. При теб е избило в коляното :D Пък и късно си почнал химията, може да е от тва...

26.09.10
13:24

Като ме оперираха от скъсан менискус, и имах някакъв навик все тежеста на тялото да ми е към другия крак, отделно качих няколко килограма и от това ме боля мен.

26.09.10
13:25

казано от Denis D на 26.09.10, 11:51:

Здравейте, на 18 съм висок 1.77, 68 кг. Преди около месец завърших 6 седмичен цикъл с Метан + Дека. В последните 2-3 месеца съм качил около 10-11 килограма и преди около 4-5 дена започнах да изпитвам някаква болка само в дясното коляно. Не е остра и не е постоянна, усеща се например ако клякам или ходя по стълби като някакво опъване около капачката, не е болезнено и не е толквоа дразнещо просто се чувства странно, но незнам дали няма да стане по-сериозно. Незнам дали се натоварва от това, че съм напълнял или му е станало нещо докато съм правил крака. На зима мисля да правя друг цикъл и ще кача още, затова незнам дали да не започна да пия нещо за подсилване на ставите, четох някъде за GLUCOSAMINE + CSA, че било добро. В момента го мажа с Фастумгел вечер, като за всеки случай мажа и двете колена. Мисля да изчакам поне още 1-2 седмици да видя дали няма да се оправи, преди да запона да взимам нещо. Моля кажете ако имате някакви идеи какво може да му е станало и как да се оправи (да спра ли даправя крака, ако трябва да взимам нещо). Благодаря предварително ;)

Абе на 18 си още дета как може да си толкова прост да зимаш Метан.Какса ти топките че там наи удря.

26.09.10
14:06

Vatman, топките са добре :D аз след това взимах 20 дена трибулус и всичко си е наред, а и освен това цикълът не беше толкова тежък, че да ми стане нещо. Rikoo след като те е боляло и теб оправи ли се и как?

30.09.10
10:54

казано от _AdReNaLiN на 26.09.10, 13:21:

Споко, след време ще почне да те боли черния дроб, сърцето и всичко както си му е реда...нали знаеш “няма силна химия, има слаби органи”. При теб е избило в коляното :D Пък и късно си почнал химията, може да е от тва...

Като не разбираш не се обаждай ... от химията било друг път. Аз не сам пил нито добавки нито химия през целия си живот и имам същия проблем в дясното коляно от около 1 седмица .Ако някой знае дали само почивка ще го оправи или трябва да се ходи на лекар да пише .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1