26.09.10
15:45
Та , аз съм на 16години , от началото на лятото запознах да ходя в залата , несериозно първите два месеца ( май-юни) , но откакто излязохме във ваканция станах редовен посетител.Като за човек с малък стаж и все още много неизвестни в областта реших да си пусна дневник като някои от вас и да следвам ( ако ми е по силите ) съветите ви . За времето откак съм започнал да вдигам съм качил около 2кг ( това бе до м.септември) . С началото на месеца си взех Креатин монохидрат на Олимп и сега съм около 62,5-63кг( стабилно тегло от около седмица) .Хранителният ми режим е практически ...никакъв . Ставам за училище и ям каквото има за закуска , същото и за обяд,вечеря и т.н
Днес храненията ми бяха :
1.Закуска/9 и 30ч./ - Порция около 350-450гр спагети ( с пилешко пушено)
2. В 11:30ч доизядох останалата порция , приблизително 250гр
3. В 13:00 ч Боб със пилешко пушено / просто има ли месо в хладилника и начин да го пускам в на майка гозбите го правя/-една купичка 400-500мл + 4филии хляб
4.В 15 : 30 се повтаря “3”
5. В 17:00 1 ябълка + малко грозде+2 капсули креатин на Олимп
6. Предполагам ,че ще е някакъв омлет или нещо такова , тъи като наще днес цял ден ги няма , а аз и брат ми опразнихме хладилника.
Пробвах да приемам извара преди сън , но след 2-3 хапки ми се повдигаше.
Не знам дали е от значение но след всяко хранене изпитвам адската нужда да ходя до тоалетна и това навярно е причината да не ям на у-ще.
Програмата ми е следната
1 ден - Гърди + корем( корема го правя не м/у другото , тъи като целя явно изявена преса/
2 ден Бицепс + Трицепс
3 ден - Почивка
4 ден Рамо + корем + Трапец
5 ден Гърди + Гръб
6 ден Почивам
7 ден Програмата започна от “2-ри ден”
Общо взето планирам и дотъквявам нещата всяка седмица .
Крака избягвам да правя , тъй като от 3 до 8-ми клас тренирах атлетика , но получих травма и още се усеща някакво неприятно чувство в подбедрицата , а и краката ми са г/д съразмерни с другите части и съм ги оставил на заден план.
Други добавки освен текущият креатин не приемам .
Целя до лято 2011 да стигна поне 67-68 кг / като за целта съм отсега заделям средства и мисля ,че до февруари ще разполагам с 200лв да си взема някоя сгодна матрица + протеин/ и да подобря постигнатото през зимата.
26.09.10
15:47
Имаш сериозен стаж 2 месеца, но вече си си взел креатин. Хранителен режим - никакъв, по твоите думи. Сещаш ли се какво намеквам?
казано от Георги Николаев на 26.09.10, 15:47:
Имаш сериозен стаж 2 месеца, но вече си си взел креатин. Хранителен режим - никакъв, по твоите думи. Сещаш ли се какво намеквам?
Почнах към 20-ти април , май целият го изкарах , юни до 20-ти , след което бях на почивка за 10дни и пак отначало/не съм се офлянквал, слушах съветите на по-старшите , те ми препоръчаха да си взема монохидрата , когато си поискам , тъи като и с него и без него , голяма промяна или вреда няма да има .
Пробвах всякакви тренировки , но засега тази програма ми се отразява най-добре и чрез нея се чувствам най в тонус .
Пробвал съм каква ли не подредба на упражненията , но от тази се чувствам най-добре