Недостатъчно мм под дясна гърда

26.09.10
16:16

Да кажем, че това е един красив корем.    http://oi51.tinypic.com/u5n9.jpg
При мен под лявата гърда се виждат чудесно 6 плочки с релеф и добра големина, а в дясно е някак вдлъбнато, с минимален релеф. Почти не се очертават формите на коремния мускул в дясно. Въпроса ми е как да направя големината на лява и дясна част равна. Коремният мускул е един, но все пак може да се акцентира на отделни зони от него стига да сме наясно с правилните упражнения.

26.09.10
16:28

Качи снимка, но мисля, че е ген. Ако си достатъчно изчистен не може едната страна да е релефна, а другата не.

26.09.10
18:08

Преди 5 години плочките ми бяха симетрични и като форма и като големина. Сега и двата показателя се разминават. Снимка не мога да кача.

26.09.10
18:13

Болен ти е мозъка, няма начин едното ухо да ми е 50см. , а другото 5.

26.09.10
18:23

казано от fam0us на 26.09.10, 18:13:

Болен ти е мозъка, няма начин едното ухо да ми е 50см. , а другото 5.

В грешка си, т’ва че до сега не си се натъквал на такъв случай не значи, че ми е “болен мозъка”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1