навехната ръка

24.09.10
17:43

хора какво да правя? преди 2 месеца и половина си ударих ръката по време на футболен мач и не може да ми мине досега
в началото болките бяха ужасни после с времето поспаднаха и сега вече като си седя нормално нямам болка но ако опитам да правя лицеви опори или некви дъмбели да дигам пак почва да ме боли и не могая
какво да правя за да се оправи по-бързо? направо полудях вече толкова време без фитнес

26.09.10
14:32

На лекър ходил ли си, той може да ти каже най-добре. Ако те боли ставата можеш да си купиш от аптеката мисля, че се казва накитник, ластичен с дупка за палеца, да обхваща цялата ти китка, можеш да мажеш и с нещо за стави Фастумгел например. Имах същия проблем, но с глезена преди 2 години. Не го правих нищо и ме наболяваше около 6 месеца, тази година навехнах същия крак, даже по-сериозно, но носих глезенка постоянно, само като спя я махах, защото ми отичаше крака и ми мина за 40 дена.

27.09.10
07:10

ходих на лекар и той ми каза абсолютно същото..носих тоя накитник за 1 месец някъде и с фастумгел съм го мазал.
Сега от известно време съм спрял може би пак трябва да почна да мажа

27.09.10
09:17

За мазането незнам, аз кракът не го мазах през цялото време, ама накитника го носи през целия ден и гледай да не натоварваш тази ръка. Ако е дясната и ти се налага да пишеш е кофти, защото тогава има постоянно движение в китката. Просто гледай да я движиш възможно най-малко, ако трябва да пишеш пиши по-бавно.

27.09.10
12:34

След травми се прави физиотерапия - нагревки + упражнения... Що се отнася до травмата - може да не е само навехнато.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1