24.09.10
17:43
хора какво да правя? преди 2 месеца и половина си ударих ръката по време на футболен мач и не може да ми мине досега
в началото болките бяха ужасни после с времето поспаднаха и сега вече като си седя нормално нямам болка но ако опитам да правя лицеви опори или некви дъмбели да дигам пак почва да ме боли и не могая
какво да правя за да се оправи по-бързо? направо полудях вече толкова време без фитнес
На лекър ходил ли си, той може да ти каже най-добре. Ако те боли ставата можеш да си купиш от аптеката мисля, че се казва накитник, ластичен с дупка за палеца, да обхваща цялата ти китка, можеш да мажеш и с нещо за стави Фастумгел например. Имах същия проблем, но с глезена преди 2 години. Не го правих нищо и ме наболяваше около 6 месеца, тази година навехнах същия крак, даже по-сериозно, но носих глезенка постоянно, само като спя я махах, защото ми отичаше крака и ми мина за 40 дена.
27.09.10
07:10
ходих на лекар и той ми каза абсолютно същото..носих тоя накитник за 1 месец някъде и с фастумгел съм го мазал.
Сега от известно време съм спрял може би пак трябва да почна да мажа
За мазането незнам, аз кракът не го мазах през цялото време, ама накитника го носи през целия ден и гледай да не натоварваш тази ръка. Ако е дясната и ти се налага да пишеш е кофти, защото тогава има постоянно движение в китката. Просто гледай да я движиш възможно най-малко, ако трябва да пишеш пиши по-бавно.
27.09.10
12:34
След травми се прави физиотерапия - нагревки + упражнения... Що се отнася до травмата - може да не е само навехнато.