25.09.10
18:51
емии 6място според мен защо не и 5то :) все пак не гледам на живо какво става може и да му е зле формата.... а тея линкове които дават колегите не ми се отварят ама ... какво да се прави
25.09.10
19:10
Аз пък разгледах силиконките от Мисис Бикини и най-много ми харесаха последните две Olah и Tina, както и първите 1-2 в списъка :D
25.09.10
19:16
казано от kristiancho на 25.09.10, 18:51:
емии 6място според мен защо не и 5то :) все пак не гледам на живо какво става може и да му е зле формата.... а тея линкове които дават колегите не ми се отварят ама ... какво да се прави
Колега това са линковете на които снощи гледах живото предаване. Ако работят и тая вечер изчакай до 4:45 сутринта и пробвай пак ;) Поздрави!
25.09.10
19:39
добрем колега просто констатирах не казвам, че ти си виновен затова :)
ПО-ЗДРАВИ !
казано от Toi на 25.09.10, 22:01:
Не знам защо отписвате Кай от първото място...
Защото с визията си от вчера (водна бомба), не заслужава да си мечтае дори за първо място.
Кътлър е по-зле от миналата година. Талията е колкото гърба...
Мартинез не е мръднал.
Декстър си е същия.
Бранч има невероятно куц гръб (лош ген предполагам).
На Фил, ако гърбът му бе малко по-широк, взима лат спред-а на Кътлър.
Топ 5:
1.Фил
2.Джей
3.Декстър
4.Кай
5.Бранч
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.09.10 23:11.
26.09.10
05:15
Стига е... пак Джей... !
1. Jay Cutler
2. Phil Heath
3. Branch Warren
4. Dexter Jackson
5. Dennis Wolf
6. Ronny Rockel
7. Kai Greene
8. Victor Martinez
9. Toney Freeman
10. Hidetada Yamagishi
Поздрави на всички фитнес маниаци от Вегас......
26.09.10
06:59
петицата ми харесва като цяло ... Декстър ако беше 1 позиция по-напред щях да съм напълно доволен :) трябва да се съгласите, че Джей като име си е най-титолуван от тези момчета поне според мен ... може и това да е изиграло роля
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.09.10 07:00.
26.09.10
07:15
Вижте разочарованието на годината.
Първата е от преди има няма 6 месеца - Арнолд Класик 2010г.
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 26.09.10 07:16.
26.09.10
07:34
След като изгледах повторението на предъджинга, смятам че Бранч трябваше да е пръв. Има само една слаба поза, а е най-подготвен и масивен.
Може да няма най-красивото тяло, но и Дориан беше немалко грозен. все пак това е бодибилдинг.
Интересно ми е да видя резултатите по точки.
26.09.10
07:51
Няма как да е първи с тоя гръб. Липсата на ген в тази голяма мускулна група няма да му донесе
никога първото място на такова голямо състезание.
А пък тая ще биe доста от нашите момчета на републиканското...
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 26.09.10 08:13.
26.09.10
08:16
Честно казано ако не и гледам главата и няма горнище почти сигурно ще я помисля за мъж. Гледах снимките от бикините ... има доста красиви момичета там :)
26.09.10
08:23
THE REAL THING !!!
казано от bobi_benetton на 26.09.10, 07:15:
Вижте разочарованието на годината.
Първата е от преди има няма 6 месеца - Арнолд Класик 2010г.
Нещо е объркал сметките :) Пълен провал, дано сам да го е осъзнал, а не да го е яд нещо на съдиите... Евала на Десис Волф - ако бе американец, можеше да се класира и по-напред.
26.09.10
08:28
казано от anxiety на 26.09.10, 08:16:
Честно казано ако не и гледам главата и няма горнище почти сигурно ще я помисля за мъж. Гледах снимките от бикините ... има доста красиви момичета там :)
коя от коя са по-красиви там... искам да съм съдия там ! :D:D и нямат некви огромни мускули доста хубаво оформени девойки....
26.09.10
10:03
Не знам дали някой е пуснал линка,но ето..
http://www.bodybuilding.com/fun/2010-olympia-webcast-replays.htm
26.09.10
10:30
Джей е голяма работа,но просто плочките му въоще не са симетрични,ген.Хийт ми изглежда някак по-естетичен,но се радвам и за Джей.Честно казано някои състезатели винаги са били пренебрегвани и ще бъдат,независимо в каква форма излязат,напр. Денис Волф и Рони Рокел.
п.с.Егати Джо Уидър още бил жив! :D За толкова години как се променят Мр.О. Колко е странно,някога да я е давал на хора като Франк Зейн,притежаващи наистина естетична фигура,а сега на хора,които чак приличат на изродени.Дали се чуди колко се е променил спорта и колко се е отколонил от целта си за симетрично и красиво тяло?!
26.09.10
10:34
Брави на Джей...заслужил си е мястото !!!
казано от Rikoo на 26.09.10, 10:00:
Само не разбрах, защо я взе Cutler, ми не Heath.
Защото бяха на кантар, а дори Хийт да е с малко по-добър, пак няма да му я дадат без да има изразено преимущество. Робуват си още на старите традиции - миналогодишният Мр.О има предимство! Ако догодина Хийт разшири още гърба, а Кътлър излезе в тазгодишната си форма, Хийт ще е Мр.О. Но дотогава има цяла година. Според мен Кътлър повече от миналогодишната си физика не може да докара на сцената. Остава конкурентите да развият докрай потенциала си.
Честно класиране.До там,че първите 2 места трябваше да са разменени :)
Фил беше по-добрия за мен.По-красива физика и по-нацепен вид с напращели мускули.Не,че Джей отстъпваше много,но отстъпваше.Явно не достатъчно за да дадат статуетката на друг.
Казват,че е трудно да детронираш мр.олимпия и че той винаги ще се радва на малка подкрепа от журито,други отдават загубата на Фил на малката му “рамка” и тесните рамене(където Джей наистина го превъзхожда-снимка) но пък там талията на Хийт играе много добре с раменете,докато тази на Джей разваля вида му.
Както и да е.Джей пак е шампион.Другата година се надявам на същата,че и по-добра форма от Хийт и на много по-добра от Кай.Тогава ще стане наистина интересно :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 26.09.10 12:31.
Имаше поне 3-ма,по-добри от Джей...както и да е,жив и здрави.Догодина ще е много по-интерестно!
Бранч, каквото и да се говори, можеше да вземе олимпията - много добра форма извади тази година. Бях за Роели Уинклаар, но нещата се развиха зле явно за него :)
казано от Едуардо на 26.09.10, 10:39:
Може ли от някъде да си изтеглим Mr.Olympia ?
казано от bobi_benetton на 26.09.10, 07:51:
Няма как да е първи с тоя гръб. Липсата на ген в тази голяма мускулна група няма да му донесе
никога първото място на такова голямо състезание.А пък тая ще биe доста от нашите момчета на републиканското...
За какво носят сутиени ? :)
Мишо, и аз бях за Бранч, ама нещо гърба му куца на тоя етап. И все пак 3то място не е толкова зле. Хийт реално беше по-добър от Джей според мен, а най-симетрично тяло според мен има Декстър Джаксън :P
Олимпията не се печели от най-симетричния или от този с най-красиво тяло.Изключение за последните 15 години прави Декстър Джаксън.Не случайно Флекс Уилър е именуван,като най-добрия билдър,който никога не е печелил Олимпия.За да спечелиш Олимпия,обществена тайна е,че трябва да си от отбора на Масъл Тек/фирмата с най-скъпи добавки на американския пазар/ или да имаш договор с Уидър нутришън,Нали не ви ли се струва случайно,че Рони няма спечелена Олимпия откакто подписа с БиЕсЕн и разтрогна с Уидър нутришън,още тогава някои медии в САЩ казаха,че Рони повече няма да спечели и това стана реалност.По принцип съдиите гласуват за този,който има най-голям гръб,най-големи крака и т н,набляга се на масата.Затова и така нареченото Тексаско говедо/Texas’bull/ стигна до трето място за сметка на много по-естетичния Декстър....Аз лично бих ги наредил:
1.Фил Хийт
2.Декстър Джаксън
3.Джей Кътлър
казано от борислав васков на 26.09.10, 14:03:
Олимпията не се печели от най-симетричния или от този с най-красиво тяло.Изключение за последните 15 години прави Декстър Джаксън.Не случайно Флекс Уилър е именуван,като най-добрия билдър,който никога не е печелил Олимпия.За да спечелиш Олимпия,обществена тайна е,че трябва да си от отбора на Масъл Тек/фирмата с най-скъпи добавки на американския пазар/ или да имаш договор с Уидър нутришън,Нали не ви ли се струва случайно,че Рони няма спечелена Олимпия откакто подписа с БиЕсЕн и разтрогна с Уидър нутришън,още тогава някои медии в САЩ казаха,че Рони повече няма да спечели и това стана реалност.По принцип съдиите гласуват за този,който има най-голям гръб,най-големи крака и т н,набляга се на масата.Затова и така нареченото Тексаско говедо/Texas’bull/ стигна до трето място за сметка на много по-естетичния Декстър....Аз лично бих ги наредил:
1.Фил Хийт
2.Декстър Джаксън
3.Джей Кътлър
Абсолютно съм съгласен с теб за всичко
а тоя Бранч бих го сложил на последно място, бахти противния ми е, да ходи да плаши селяните на Кеч мания, точно за там е.
27.09.10
10:33
казано от karlo на 26.09.10, 18:09:
а тоя Бранч бих го сложил на последно място, бахти противния ми е, да ходи да плаши селяните на Кеч мания, точно за там е.
Много си прав ако говорим още за бикини контеста. Бодибилдинга не е само до красиви тела, а и да беше това е суперсубективно. Мен лично Бранч ме кефи най-много от всички. А от чист ББ поглед - маса, симетрия, супер релеф и качество те класират напред. Гърба малко му разваля пропорцията, но лошото му позиране го прави по-голям проблем отколкото е.
една идея повече маса в гърба, да извади докрай водата в кръста и да се появи в същата кондиция догодина - Бранч Уорън - Мр Олимпия 2011!!!
Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 27.09.10 10:42.
ако вземе да мине към мъсълтек може и да спечели ...
тогава вече ще спра да гледам и да се интересувам от бб (puke)
27.09.10
12:54
казано от tra^la^la на 27.09.10, 10:46:
ако вземе да мине към мъсълтек може и да спечели ...
тогава вече ще спра да гледам и да се интересувам от бб (puke)
Той Е от Мъсълтек вече няколко години. Както и джей и декс и фил, така че няма никакво значение за класирането.
Не мога да разбера какво не ви харесва в него. Още повече не мога да разбера какво толкояа се превъзнасят всички пред фил, който има тесен гр. кош и рамена.
в очите ми има грозна физика просто и не ми харесва.голяма бучка е.а аз не се превъзнасям по фил а по кай ;)
Мене лично Branch Warren много ме радва, особено самите му хардкор тренировки много нахъсват. Ако продължава във същия дух може и да стане някога Mr.Olympia. Миналата година до колкото помня беше на 2 място, тази година на 3-то мисля че се доближава, и скоро ще я спечели :)
27.09.10
18:22
Даже и прическата му е с по-лоша резба ;D
27.09.10
19:21
според мен разликата в трицепса е направо... огромна.Най-много трицепса се е влошил според мен