Как се справяте с храната в училище?

26.09.10
12:31

Знам , че е обсъждано по хиляда пъти..но:
Питам къде мога да намеря кутии с деления вътре-да не смесвам ориза и пържолите например щото ориза става леко кафяв и със странен вкус...
Освен това какво правите по въпроса с подигравките в училище като си носите храна?

АН

26.09.10
12:36

Шамари

26.09.10
12:43

Шамари :)

Нямам проблеми, дори някои хора започват да подражават, носейки си кутии с храна.

26.09.10
12:48

Ми няма кой да ме подиграва, имаше един двама ама бързо спряха.. :) Шамари дам..

26.09.10
13:46

В моето училище има стол.

АН

26.09.10
13:53

Пробвал съм със стол, не помага. Истината е в стабилните шамари.

26.09.10
14:11

казано от anonymous на 26.09.10, 13:53:

Пробвал съм със стол, не помага. Истината е в стабилните шамари.

Нямаше това предвид човека бе! :D.Аз съм първа смяна, закусвам обилно, в училище ям плодове и ядки.След това обядвам вкъщи :)

От къде си?
По принцип в Jumbo има страхотни кутии с няколко деления, компактни. Лично съм си купила една, която е квадратна. Разтваря се, на едната половина има 3 деления, а другата е цяла - като за сандвич. Между двете половини има разделение от пластмаса, прозрачна е изцяло. Не беше и скъпа - към 2-3 лв.

Нека се подиграват. Ти се грижиш за здравето и тялото си, те нека набиват чипсове.
И мен ме гледаха странно и в началото се притеснявах, даже избирах по-безлюдни места за да ям, но накрая осъзнах, че няма от какво да се притеснявам и не съм виновна за грешните схващания в България. И знаеш ли? Яла съм яйца по време на лекции в университета. Яла съм пържоли и краставици по време на часове (дълги такива, без почивки)/ Гладна съм, ям си и не ми пука.
Мой преподавател си разбиваше доза протеин по време на лекции. Лека по лека ще се оправи всичко. Хаха:)

26.09.10
17:17

Не мога да разбера какви подигравки??Ха-ха ти ядеш храна от въщи ?!

26.09.10
19:14

@dannyel - Тука има или здравия сърказъм или не знаеш в какво изобилие са бавноразивващите в училищата днес :<

@veronique - Благодаря за предложнието,точно такива кутиики ми трябват - с две-три деления.

27.09.10
17:38

Приятел... да не ти пука  ! И аз бях така нося си една кутия със сандвич + в шейкъра кисело домашно мляко ... отначало : ” какво е това бе ?! протеин ли пиеш ?! кви са тия глупости а-у.. викам нещо си е там .. ?! нещо против .. после разправят той е на диети .. и след 2 седмици си вадя и ям и никои не ме гледаше накриво , даже някой почнаха да си носят сандвичи с МАРГАРИН ЯКО И НЯКАКЪВ САЛАМ ! И ТАЯ ХРАНА КОЯТО Е ОТ ВКЪЩИ ДА НЕ БИ Е ДА Е БЕЗЛПАТНА , КУПУВАМЕ СИ Я И СИ ПРИГОТВАМЕ! ТЕ НЕКА СИ КУПУВАТ КАКВОТО ИСКАТ , на никого не се меся ,не им гледам квото ядат ,да се оправят ... Носи си от вкъщи и да не ти пука !

27.09.10
19:06

До мойто даскало пък има месарница Чико и малко по надоло от нея са си направили като лафка и там пекат готово месо и салати има , ако поискаш и в хлебче може , аз секи път си зимам пилешка пържола която есупер вкусна и няма нищо общо с тази вкъщи + бобена салата и карам тай докат са прибера след 3 4 часа в нас за обяда

Ако ти е трудно в училище почакай да видиш какво ще ти е като започнеш работа :).

28.09.10
04:14

Еми точно аз пък в училище не съм забелязал някой да се присмива на друг заради това, че си носи храна. Доста хора го правят. Аз лично имам две хранения, докато съм на училище. Едното си го купувам от бурлекс/цба, а другото си го нося от нас.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1