Дневникът на N'ataly

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.09.10
16:17

Тежестите за краката не са ли ти лекички, опитай се да ги увеличиш, или по-добре даже ги махни тези машини, а прави повече упражнения със свободни тежести /напади, клек/

24.09.10
16:36

казано от Ангел Василев Тодоров на 24.09.10, 16:10:

колко време след тренировка усещаш стимулацията на мускулите си (след тренировъчния стрес)

По принцип не се ли усеща по време на тренировка :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 24.09.10 16:37.

24.09.10
16:39

Ами работата е такава че преди тренирах 5 пъти в седмицата като наистина бях като муха без глава-минавах всички уреди,започвах с 30 мин колело и завършвах с 30 мин пътека... пребивах се от тренировки и нищо... после говорих с инструкторката в моята зала какво искам за колко дни и т.н.,просто не ми костване нищо понеже  така или иначе си бях в застой и имах нужда от промяна за да се стресира организма... направи ми една “комбинирана програма” (така пише на папката :D ) Тая програма се състои от 3 етапа-1-я е 4 седмици,2-я пак 4 седмици и 3-я е 8 седмици.Направих си аз първите 2,всичко ок,чувствах се много по-добре,резултати имаше-поотслабнах постегнах се,но в 3-я етап вече  работата се закучи-третия ми е кръгови тренировки,мъчих се 3 седмици нито имаше резултат нито имах силата да издържа,и сега започнах пак 1-я...
Ангеле ако искаш ще ти я напиша ако ти е толкова любопитно каква е,като цяло и трите силови дни се тренира всяка мускулна група но с различно упражнение,към тях имам и 2 изцяло кардио дни,общо 5 за седмица :)

Dance_girl не са ми леки,усещам си ги мн даже и към 12 -то повторение направи си изпитвам лека болка

Мнението беше редактирано от Nataly на 24.09.10 16:40.

24.09.10
16:42

Силата ти пада заради малкото количество храна и най-вече качествена или поне максимално изчистена. Мисля, че и другите ще се съгласят, че освен храната, трябва да промениш и тренировката.

Дори и да има резултат от нея, не ти ли доставя удоволствие, ще дойде момент в който ще ти писне и вероятност да зарежеш залата е много голяма...

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 24.09.10 16:44.

24.09.10
16:49

Ами именно,понеже тея така наречени кръгови тренировки не ми доставяха удоволствие и едвам издържах  реших пак да започна с 1-я етап  ,определено сега се чувствам мн добре ... мисля като изкарам 1-я и 2-я етап от програмата вместо краговите да започна една която съм си харесала тук във форума ,ето тази http://www.bb-team.org/workout/1285/#axzz10SxfEzD8 незнам дали някой я е правил но ми се стори приятна :)

програмата която си си харесала е много добра Натали. Ама трябва да ми обещаеш да внимаваш с упражненията натоварващи гърба (клекове,гребане....) :) или помоли някой по-опитен да ти ги покаже.... за да не получиш трявма :)

ПС: и аз тренирам 5 дена бе сега муха без глава ли ме наричаш :D:D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.09.10 16:58.

24.09.10
17:09

Нормално да са ти по-трудни кръговите тренировки, обаче дават много добри резултати. Сила нямаш, защото храната ти е много зле, а връщането ти към 1-ви и 2-ри етап отново не е добра идея. На теб ти харесват, защото не те натоварват толкова упражненията и си свикнала с тях, но по-добре е според мен да имаш нови предизвикателства за мускулите, а не да тъпчеш на едно място, защото така е по-удобно. Създай си подходящ за теб режим на хранене и тренировки, който ще можеш да следваш постоянно, а не сега да се стискаш и после да захвърлиш всичко.
А за кг-те, поне при аддуктора и абдуктора ги увеличи, за там 15 кг са много малко. Аз като тренирах преди във фитнес зала, макар че бях начинаеща започнах с 35-40 кг  ;)

Мнението беше редактирано от dance_girl на 24.09.10 17:12.

24.09.10
17:14

Наталито има 2х60 лежанка, когато някоя от вас ги бутне, тогава ще викате, че няма сила.
“Няма сила” просто защото не си дава зор. Това, че усещаш напрежение в мускула, не значи, че то не може да е по-голямо с по-голяма тежест.
За бицепс и с 15кг лост усещам напрежение, ама мога да сгъна и с 45, нали така (;

24.09.10
17:30

казано от Madboy на 24.09.10, 17:14:

Наталито има 2х60 лежанка, когато някоя от вас ги бутне, тогава ще викате, че няма сила.
“Няма сила” просто защото не си дава зор. Това, че усещаш напрежение в мускула, не значи, че то не може да е по-голямо с по-голяма тежест.
За бицепс и с 15кг лост усещам напрежение, ама мога да сгъна и с 45, нали така (;

Наталиту га напрай клип на тия 2х60 тогава ще повярвам :)))

24.09.10
17:34

А, тук с нея се разбери :D

24.09.10
17:48

К’вот направи тя :)) Ще чакам клипче  2х60 лежанка :)

Мнението беше редактирано от Hiya на 24.09.10 17:48.

АВ

24.09.10
18:14

Напиши ми какво правиш в една седмица и какво мислиш да правиш в следващите няколко седмици, не ми отговори колко време ти е необходимо за да се възстановиш от следтренировъчната мускулна умора.

24.09.10
18:16

dance_girl, не забравяй, че говорим за машини. тия кг въобще не ги вярвай, в нащата зала на единия скрипец тренирам с двойно по-голяма тежест, а усещам еднакво натоварване спрямо другия. отделно съм чувал от познат, че в една зала тренира прасец с 60кг, а в друга с 130… относителни са нещата, не е като свободната тежест.

24.09.10
19:32

казано от Ангел Василев Тодоров на 24.09.10, 18:14:

не ми отговори колко време ти е необходимо за да се възстановиш от следтренировъчната мускулна умора.

Че ти не си питал подобно нещо ;)

atanasov - От значени е с колко макари е скрипеца, и дали е правен или е купешки :) Правените вървят доста по-трудно с повече кг.

Мнението беше редактирано от Madboy на 24.09.10 19:33.

24.09.10
19:40

Оф, ае стига сте спамили дневника, че чак на мен ми става гадно, дето не съм чак толкова против спама.
Някой модератор да вземе да поизчисти да го еа.

25.09.10
10:53

казано от atanasov на 24.09.10, 18:16:

dance_girl, не забравяй, че говорим за машини. тия кг въобще не ги вярвай, в нащата зала на единия скрипец тренирам с двойно по-голяма тежест, а усещам еднакво натоварване спрямо другия. отделно съм чувал от познат, че в една зала тренира прасец с 60кг, а в друга с 130… относителни са нещата, не е като свободната тежест.

Така е и в нашата зала е така а и в центъра залата до нас също е така и наистина са относителни нещата и не е като свободна тежест.

27.09.10
10:17

Такам... уикенда го пропуснах откъм записки,чисто умишлено понеже  през 90 % от времето спах :D не съм тренирала,храната под всякаква критика пак,и фурми ядох и слънчоглед ,течностите ми бяха сигурно към литър понеже за малкото си будни часове не можех да се наливам :D

Към Ангел -бях казала че ще напиша програмата която спазвам,и смятам да спазвам 4 седмици.Относно възстановяването-тренирам  следобед,тренировката ми свършва към 6 и после така или иначе и със или без тренировка все съм си изморена,напълно възстановена съм си на другия ден като стана :D след тренировка не усещам  някаква мега мускулна умора ако това питаш.Ето и програмата ,цитирам я дословно от папката:

ТРЕНИРОВКА 1:
Подговителна част-12 мин вело
Основна част:
Повдигане на дъмбели от лег-12 п.
Флайс под наклон-12 п
Гребане на хоризонтален скрипец-12 п
Раменни преси с дъмбели от седеж-12 п
Бицепсово вдигане с щанга-12 п
Разгъване на ръцете на скрипец-12 п
Френско вдигане с дъмбел от стоеж- 12 п
Бедрени лег-преси-15 п
Аддуктор-20 п
Абдуктор-20 п
Тяга с прави крака-15 п
Изправяне на пръсти с тежест в едната ръка-15 п
Коремни преси на машина-20 п
Кардио тренировка на бягаща пътека -25-35 мин

ТРЕНИРОВКА 2:
Подготвителна част-10 мин вело
Основна част:
Повдигане на дъмбели от наклонена лежанка-12 п
Флайс на хоризонтална лежанка-12 п
Теглене на скрипец към гърди-12 п
Разтваряне на ръцете с дъмбели от стоеж-12 п
Бицепсово вдигане с дъмбели от седеж-12 п
Френско вдигане с дъмбели от лег-12 п
Кик-бек с дъмбели-12 п
Бедрено разгъване от седеж-15 п
Аддуктор-20 п
Абдуктор-20 п
Бедрено сгъване от седеж-15 п
Повдигане на краката от лег-до отказ
Кардио тренировка на бягаща пътека-25-35 мин

ТРЕНИРОВКА 3:
Подготвителна част-12 мин вело
Основна част:
Повдигане на дъмбели на лежанка с обратен наклон-12 п
Кросоувър на горен скрипец-12 п
Теглене на скрипец зад врат-12 п
Придърпване на дъмбели към брадичката(вертолет)-12 п
Концентрирано бицепсово вдигане с дъмбел-12 п
Повдигане на щанга от лег с тесен хват-10 п
Френско вдигане с дъмбел от седеж-12 п
Клек с утежнение-12 п
Аддуктор-20 п
Абдуктор-20 п
Хиперекстензии-20 п
Коремни преси от седеж-до отказ.
Кардио тренировка на бягаща пътека 25-35 мин

През първата седмица изпълнявайте упражненията в две серии,Увеличавайте сериите всяка седмица с една докато достигнете до 4 серии.Почивките межди сериите са до минута.При възможност добавете още 2 тренироски седмично само кардио от 60 мин.

27.09.10
12:23

казано от commendante на 29.08.10, 16:04:

Аааа да, да добавя и едни друг извод, който си направих -  на хора като мен, които не употребяват кафе fyre-а им действа доста по - добре от колкото на тези, които си пият редовно кафе. Извода ми е на базата на всички изчетени коментари по форумите.

Вече си обяснявам защо не ми действа никак тоя файър,аз по принцип си пия супер много кафе,дали не правя 4 кафета на ден незнам,само сутрин се събуждам с 2 ...  От тук ми изкача един друг въпрос и за да не отварям нова тема ще си го задам тук,при добра воля ще помоля някой разбиращ да ме посъветва-това значи ли че и Оксито няма да ми действа след като и то е с кофеин? Тогава на кой бърнър да заложа -Atro-phex?

АВ

27.09.10
16:12

Кафето няма нищо общо с това че файъра не ти действа, в него няма само кофеин, а още един куп компоненти които не могат да бъдат зависими от допълнителния прием на кофеин, така че кафето може само да спомогне за ефекта на изчистването, но в никакъв случай да попречи.
Относно бърнърите, мисля че нямаш нужда от тях.

SO

27.09.10
20:00

Спри да си тормозиш организма с добавки НЯМАШ НУЖДА...каво искаш да постигнеш...бъди постояна в залата ти си красива слаба млада ЖИВЕЙ ЗДРАВОСЛОВНО ЗА ДА СИ ПО ДЪЛГО КРАСИВА не четох дневника  но хванах смисъла ключът за успех при теб е да намалиш всички вредни навици до минимум да тренираш умерено да се храниш редовно по малко,ще изглеждаш така дори и по добре след години ще схванеш че си заслужавало
П.П. Имам колежка която за няколко години от красиво младо и жизнено момиче деградира до неузнаваемост когато беше в “форма” не си даваше сметка коя е какво има и “я удари през просото”започна се глад,недоспиване,цигари,кафе(по 5-6 на ден)и само зарди надпревара с приателки коя ще е по по...

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 27.09.10 20:09.

27.09.10
23:33

казано от Делев на 27.09.10, 20:00:

Спри да си тормозиш организма с добавки НЯМАШ НУЖДА...каво искаш да постигнеш...бъди постояна в залата ти си красива слаба млада ЖИВЕЙ ЗДРАВОСЛОВНО ЗА ДА СИ ПО ДЪЛГО КРАСИВА не четох дневника  но хванах смисъла ключът за успех при теб е да намалиш всички вредни навици до минимум да тренираш умерено да се храниш редовно по малко,ще изглеждаш така дори и по добре след години ще схванеш че си заслужавало
П.П. Имам колежка която за няколко години от красиво младо и жизнено момиче деградира до неузнаваемост когато беше в “форма” не си даваше сметка коя е какво има и “я удари през просото”започна се глад,недоспиване,цигари,кафе(по 5-6 на ден)и само зарди надпревара с приателки коя ще е по по...

Е този коментар е най-смисления който съм чел в тази тема,твърдо го подкрепям колегата и наистина е много прав недей да се вманиачаваш а се радвай на това което си постигнала.

Аз също не виждам защо ти е този бърнер, при положение, че дори плочки си имаш.
Хората взимат бърнер за да слязат от 18 до 12 %, а ти си вече на 10 само си тормозиш тялото.
Просто тренирай и се храни с цел съхраняването му такова каквото си е.
Бъди сигурна, че много мацки и мъже ти завиждат :).

28.09.10
06:47

казано от Иван Шишманов на 28.09.10, 00:10:

Аз също не виждам защо ти е този бърнер, при положение, че дори плочки си имаш.

Снимката с плочки не е нейна - като започнем от това, че лицето е друго и като завършим с това, че с този глад и типа тренировки, които прави, няма как да направи толкова мускул...

28.09.10
10:49

Ако говорите за  снимката която ми беше преди на профила-моя е, и тогава дори се хранех с още по-малки количества храна и си тренирах точно по тази програма... в момента съм качила малко,затова  и се опитвам да си тормозя организма с бърнари,целия август си го изкарах ядейки сладоледи,палачинки и т.н в резултат на което излезнах от форма.Снимките  са от Юли месец.

И прави сте-няма да пия бърнари,както съм успяла да го направя преди 2 месеца така ще успея и сега,едиствено воля и стрикност в залата и никакво кривване в храна,понеже от тук провалям всичко.... след псевдо НВД-то което правех сега съм решила да мина на РБД и да не пия бърнари! имам леки здравословни проблеми тея дни,най вероятно няма да тренирам до понеделник,поне докато минат резултатите и не се почувствам в кондиция,РБД-то определено обаче  си го започвам.

28.09.10
10:55

Ами тъй като Иван спомена плочки, аз поне реших, че говори за снимката от галерията ти - ето тази: http://www.bb-team.org/images/sized/images/gallery/29528_393235575641_559345641_4159111_3136619_n-434x719.jpg За нея се отнася мнението ми.
За предния ти аватар може да се кажат много неща, ама че се виждат плочки не е едно от тях. Така че ако е имал него предвид, извинявам се :)

28.09.10
11:12

Да,така е ,аз затова се и учудих понеже първо нямам пложки и второ  е видно че лицето не е мое и реших че си говори за моята си снимка.Както и да е ,взех да си спамя и аз сама дневника :) ще си използвам да напиша храната за сега а после ще добавям:

Храна:
10:30 кафе,3 лъжици овесени трици,1 лъжица ленео семе,70-80 гр кисело мляко 2 %
12:00 одрязах си малко парче прясно зеле
14:00 към 300 гр кисело мляко 2 %

Откъде да знам и аз какво имах предвид  :D
Абе щом си имала плочки, значи пак можеш да ги имаш просто коригирай храненето и тренировките и резултата няма да закъснее, не ти трябват тия бърнери стимулатори и прочие добавки.
Най много да си вземеш нещо за възстановяване и тонус протеин хубави женски витамини.

казано от N’ataly на 28.09.10, 11:12:

това сега какво е ? пълно безобразие...взимай си ‘’Моят ден Фитнес’’ с 0,1% мазнини :D:D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.09.10 11:49.

29.09.10
09:37

Да,така е ,аз затова се и учудих понеже първо нямам пложки и второ  е видно че лицето не е мое и реших че си говори за моята си снимка.Както и да е ,взех да си спамя и аз сама дневника :) ще си използвам да напиша храната за сега а после ще добавям:

Храна:
10:30 кафе,3 лъжици овесени трици,1 лъжица ленео семе,70-80 гр кисело мляко 2 %
12:00 одрязах си малко парче прясно зеле

Ako това е за целия ден веднага съм готов да поставя диагноза!

01.10.10
10:11

видно че лицето не е мое и реших че си говори за моята си снимка.

E, да, с оня кон нямате много общо! :D
Опитай се да направиш 5 хранения, които да са по-малки и да съдържат по 15-ина гр белтъчини.

Какво целиш с това хранене ?

01.10.10
20:05

казано от Владимир92 на 01.10.10, 10:35:

Какво целиш с това хранене ?

Ами малко да й вдигна общия белтък, защото като гледам тя е на фотосинтеза :D

Питах Натали :)

02.10.10
10:58

Ми тя в същност май цели да е наядена, май няма нужда от хранителен режим :D

08.10.10
21:46

Не целя да съм наядена,просто  трябва да  вкарам някави въглехидрати  по някакъв начин след като се докарах до болница с тва моето ядене ,според някой не ядене.... както и да е ,определено имам нужда да се вкарам в пътя,считам че равномерно балансирания режим е подходящ за момента,ако някой счита че не е да каже и да ми обясни защо :) още седмица съм без тренировки,така че ще си пиша само храната,но тоя път ще съм по сериозна,без прекъсване че поне за храната да се вкарам в пътя малко....
днес 8.10.2010:

Храна:

11:30 3 лъжици овесени ядки,1 лъжица  ленено семе,1 белтък
14:30 100 гр сварен кафяв ориз,150 гр салата от зеле
17:00 ябълка
19:00 150 гр сварено пилешко ,150 гр салата от зеле

Течности за деня: 2,5 литра

Мнението беше редактирано от Nataly на 08.10.10 21:48.

09.10.10
05:45

казано от N’ataly на 08.10.10, 21:46:

Не целя да съм наядена,просто  трябва да  вкарам някави въглехидрати  по някакъв начин след като се докарах до болница с тва моето ядене ,според някой не ядене.... както и да е ,определено имам нужда да се вкарам в пътя,считам че равномерно балансирания режим е подходящ за момента

Абе какъв равномерно какъв балансирано това е глад бе момиче!

ее Натали най-накрая написа нещо... бях се затъжил вече... отностно храненето може една идея повечко да е ... примерно още едно кисело мляко и няколко белтъка не са тежки храни няма да те затормозят ядът се сравнително бързо :) примерно с ябълката 2-3 белтъка :) хайде Успех да пишеш по редовно ЕЙ :P

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.10.10 07:20.

09.10.10
07:36

Да,обмислям вкарването на още белтъци,нагаждам си още менюто,ще го оправя с времето,но  понеже избщо не огладнявам и не се сещам 2 часа след като сам яла да  търся пак нещо за хапване... да не си спамя сама дневника ще си запиша закуската а довечера ще допълня.

9.10.2010 г.

Храна:

9:30 кафе,филийка (към 100 гр е май) хляб от ленено семе (ужасен е ,направо киселее) с 50 гр извара
14:00 1 средно голям сварен картоф,1 краставица
19:30 пилешко с гъби и лук на сач,понеже се вечеряше навън,грамаж не мога да кажа,не съм прекалявала,и малко салата си боднах :D + чаша червено вино

Течности за деня: 2 литра

Мнението беше редактирано от Nataly на 09.10.10 20:02.

09.10.10
18:59

А краставицата освен за ядене ползваш ли я и за други работи :D

ако бях модератор да си АУТ мойто дете ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1