азотен бустер за пръв път ?

значи тренирам вече доста време и реших да пробвам и аз тези азотни бустери.До скоро приемах Slin Sane , но се наложи да прекъсна тренировките за 2 седмици и съм го спрял , така че ми остава около половината хапчета,а и нещо не го усещам това прословуто напомпване...Гледам последно време много е нашумял jack3d , това ли е правилният избор или ще ми препоръчате друг азотен бустер.Ще го комбинирам с протеин и креатинова матрица най-вероятно,затова и креатин може да препоръчате.Благодаря предварително.

26.09.10
15:32

Защо не вземеш Hot Blood, има добри отзиви, а и не е много силен, идеален за 1-ви буустър.

26.09.10
16:33

отлично предложение

26.09.10
17:13

В понеделник би трябвало да ми пристигне Хот Блъд-а и на мен ще ми е за първи път да пия азотен бустер. Надявам се да дойде преди да отида към залата, че да друсна една доза. :)

26.09.10
19:08

За 1ви и единствен път досега когато пих азотен бустер , беше Хот блъд , само ще кажа , че издържливостта беше 1 път .. енергията на ниво , а след тренировката ръката беше с 2.5 см по-голяма от измерена без блъд в същото състояние , но поради здравословни причини така и не си купих цяла опаковка :(

26.09.10
20:25

Само не можах да разбера дали след като свърши бустера, ще ми остане някакъв % от постигнатите резултати?

26.09.10
20:33

това зависи от хранителните и тренировъчните навици а също и от суплементирането ти

26.09.10
20:36

didistyle, познат си ми от някъде :) хаха
Ще ти остане постигнатото от подобрените тренировки и възтановяване. Временното напомпване - не.

27.09.10
09:05

и на мен Хот блъда ми е първи бустер и съм напълно удовлетворен от резултата. Тренировките ми нямат нищо общо с преди. Четох тук във форума че от Джак3д имало краш след тренировка, от Блъда такова нещо не съм имал....

28.09.10
00:01

краш от Jack3d не съм усетил...

TM

28.09.10
07:00

Наистина отличен избор, като за първи бустер е Хот Блъда.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1