01.09.10
18:22
Датата на Мечката се смени е сега ще е на 25.09.2010 г. в Бургас, в Операта от 14.00 часа
Вероятно повечето участници на републиканското ще са тук.
08.09.10
18:17
Билета колко варира !?
08.09.10
18:39
казано от Калоян Цонев на 08.09.10, 18:17:
Билета колко варира !?
Цената е 7лв.
Мислих да ходя , но ми се стори скъпичко.Попринцип винаги на аванта съм ходил да гледам във к-с “Славейков” зала Младост , но сега не е така.
08.09.10
20:57
Това е турнир по културизъм майна, и 20лв не е достатъчно скъпо, колко струват концертите, колко струва входа на заведение, значи за там може, но понеже тук си свикнал на аванта не може. Едно списание по културизъм струва тия пари, на заведение не можеш да седнеш с тия пари, а ми казваш че е скъпо.
09.09.10
01:26
казано от Ангел Василев Тодоров на 08.09.10, 20:57:
Това е турнир по културизъм майна, и 20лв не е достатъчно скъпо, колко струват концертите, колко струва входа на заведение, значи за там може, но понеже тук си свикнал на аванта не може. Едно списание по културизъм струва тия пари, на заведение не можеш да седнеш с тия пари, а ми казваш че е скъпо.
пхап..Брат не са пали толкова.Запален съм да блъскам в залата , но не бих дал 7 лв , за да гледам състезание по културизъм.Това исках да кажа накратко и да спомена цената на билета , понеже беше попитал дадения човек.
09.09.10
16:02
И за какво ще ги дадеш тия 7лв ако не за състезание по културизъм.
казано от Ангел Василев Тодоров на 09.09.10, 16:02:
Аз примерно бих си купил храна за цял ден.
10.09.10
08:58
Майна този турнир по културизъм е веднъж в годината, за каква храна ми говориш, само за храна ли даваш пари.
Даваш сумати пари за интернет всеки месец, за турнира няма да дадеш, заради тия мизерии спорта ни куца.
казано от fam0us на 09.09.10, 16:33:
казано от Ангел Василев Тодоров на 09.09.10, 16:02:
Аз примерно бих си купил храна за цял ден.
Ми значи нямаш отношение към професионалния спорт :)
7лв, реагирате все едно ви казаха 700…
Давайте си парите и ходете по мачове, дето 1 успех не сме направили, ама спортовете в които имаме успехи никои не ги е** за тях, трагична история.
Мнението беше редактирано от Madboy на 10.09.10 09:17.
Турнир “Мечката” е един от най-старите и най-престижните турнири в България. За да го запазим и за до го продължим трябва да сме там!
А относно 7те лв, просто е смешно, така или инъче тези пари не са печалба на някой си там решил да прави състезание по културизъм , а напротив те са само една малка част от парите по организацията.
Имайте предвид, че само наградния фонд е 10 000 лв, наем на зала, реклама, организация, осветление, музика, съдии, персонал.... и още много много. А залата има място за 1000 човека.
... вие си направете сметката
Този спорт е за истински мъже, а истинските мъже си плащат!
16.09.10
22:23
казано от fitboy на 16.09.10, 21:20:
Този спорт е за истински мъже, а истинските мъже си плащат!
Да добавя:
Петнадесети традиционен турнир по културизъм “Георги Николов - Мечката’‘
правете много снимки,от сега да си кажа.Хората в Германич също искат да дойдат ама.. (
17.09.10
08:05
Много симпатичен плакат са изкарали. Жалко, но ще съм в чужбина.
Иначе принципно и аз мисля, че в бургас има потенциал за този спорт, както за шоу, така и за развитие.
Всички снимки и класиране са тук:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000787775547
26.09.10
07:32
БРАВО ! Това е може би най-силната Мечка от последното появяване на Киборга насам !
Адмирации към състезателите (особено в най-тежките категории) - наистина доста оспорвано е било, аз от 5мин гледам снимки и ми е трудно да преценя.
Страхотна форма на Карамишев- любимият ми бургаски културист ! Много го уважавам и се гордея, че все още в града се намира по някой, който да привлича публиката по състезанията, както едно време редица бургаски културисти.
Но ако трябва да съм безпристрастен, наистина Динко Желязков заслужено си е взел абсолютната шампионска титла - наистина много завършен, страхотен обем и релеф (даже на една снимка се вижда как до Карамишев доста го превъзхожда в ръцете), боята му също е много добра, висок състезател сравнително, което допълнително отваря ! Единствено на позата с коремната преса Карамишев го бие, а на най-широко гръб отзад Сарафов, но пък ръцете, гърдите, краката- перфектна пропорция. Сарафов така и не успя да налее достатъчно в краката и задната част на бедрото- високият ръст доста пречи, то по краката ще му трябват още 15кг сигурно, за да ги изцепи като Митко Димитров примерно. Иначе неговите традиционно силни пози с гърба и трицепса и тук са отново най-силното му оръжие.
Мнението беше редактирано от introducer на 26.09.10 07:34.
Класически културизъм над 175 см
1. Димитър Лилов - Славия спортекс София
2. Димитър Атанасов - Атлант Бургас
3. Янко Томов - Флекс Карлово
4. Десислав Серафимов - Красота и Сила София
5. Марчо Марков - Атлант бургас
Класически културизъм до 175 см
1. Апостол Петков - Атлант Бургас
2. Константин Паскалев - Леон Казанлък
3. Хари Бедросян - Киборг Созопол
Категория до 80 кг
1. Петър Борисов - Флекс Карлово