Интересно защо :)

27.09.10
12:43

Здравейте.Интересно ми е как така аз сам 65 кг релеф силен сам... боря хора  много  по-тежки и здравеняци над мен набирам се яко тежести дигам апак на канадска борба които ма фани ма бии.. Немога да си го обясня ,защо така някои може ли да предположи нещо да ми каже :)

27.09.10
12:45

От кой град си ?

27.09.10
12:51

казано от korpusito на 27.09.10, 12:45:

От кой град си ?

Не е от град  :D

27.09.10
13:00

Ами от Ямбол сам,ама незнам явно китките са ми слаби :)

АН

27.09.10
14:38

Техника или си кокал.

27.09.10
15:39

Какав кокал бе човек,казвам ти големи ги хващам и ги трашкам като парцали,ама на тва нещо немога китките само знам че са ми много слаби,дали те са причината.

казано от илиян933 на 27.09.10, 15:39:

Какав кокал бе човек,казвам ти големи ги хващам и ги трашкам като парцали,ама на тва нещо немога китките само знам че са ми много слаби,дали те са причината.

Толкова ли ти е важно да ги тръшкаш на канадска, щом можеш на борба?

28.09.10
04:21

Дали може на борба?

казано от anxiety на 28.09.10, 04:21:

Дали може на борба?

Е, така казва...

28.09.10
06:00

Еми всеки казва аи ела на канадска и интересно,защо мен трениора ми забранява да играя,ама някои пат като се пусна и винаги падам.И за това исках да питам данеби китките да са ми слаби за това,или нещо друго трябва за там ..

28.09.10
07:12

Щом си 65кг. вероятно не си много висок(щом си доста силен за килограмите си).От там идва че крайниците ти са по-къси от тези на опонентите ти.В твоя случай се получава така че като играеш канадска срещу по-висок човек,започва да работи лостовата система и този с по дългия лост(ръка) има предимство.Пробвай се с някой с твоя ръст,и кажи как е минало.
Другото което си мисля е,че трябва и малко техника,нестава само със сила:)

28.09.10
07:51

Благодаря ти много за савета добре,ще опитам срещо някой на моите килограми и моя раст.Наистина че всички имат по далги раце и сичко срещо които сам играл.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1