Какво да ползвам като начинаещт

27.09.10
20:12

Здравейте.Тренирам от 6 месеца приблизително.Висок сам 187см тегло 84кг обиколката на раката ми е 36см и искам да я повишя и реших да си купя някаква хранителна добавка.Един ми казва вземи си аминокиселини друг протеини трети ми казва наи-добре и двете.Та сега се спрях на аминокиселини и искам някои да ми помогне.На пазара има мн. различни но незнам кои да си избера.Ако можете да ми покажете някои добри и на изгодна цена.
Благодаря Ви предварително!!!

27.09.10
20:43

Amino 2700 на Universal. Поне аз от тях останах доволен, когато ги пих. Сега взимам едни на Bio Tech USA- amino ST 2300, но е съвсем отскоро и още не мога да дам отзиви.

Със стаж 6 месеца, на 17 години най много протеин и витамини.

TM

28.09.10
06:46

Протеин , витамини или аминокиселини.

28.09.10
09:30

За 6 месеца тренировки, предполагам растеш още без проблеми, така че освен протеини, аминокиселини и витамини, за момента не три трябва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1