Полза от Аминокиселини при отслабване.

26.09.10
10:36

Привет.
Целта ми е да поотслабна малко и да се орелефя. Въпросът ми е ще има ли ефект от аминокиселините ако тренировките са ми за понижаване на теглото. И какви аминокиселини да си взема.

Темата беше редактирана от mirdgo на 26.09.10 10:36.

26.09.10
10:48

Принципно би трябвало да запазят мускулната маса/не напълно, но възможно най-много/.

26.09.10
16:05

вземи си ВСАА и пии 4х5гр/ден, като два от приемите ти са преди и след тренировка - има ефект на запазване на ММ.

28.09.10
09:33

Аминокиселини можеш да пиеш постоянно, дори е желателно, когато чистиш да приемаш неща, кооито пазят мускула от разпад. Аминокиселини, протеин и др... Няма да ти помогнат за по-бързо отлабване, но ще изгориш мазнините, без да гориш мускула

02.12.10
23:08

Искам да ви попитам в момента кои БЦАА са наи добри , като качество и цена . Ако може линк от някой сайт , защото в нашия град няма фитнес магазин и ми е по изгодно от и-нет да ги поръчвам :)

02.12.10
23:13

fitness1.bg/scitec-bcaa-xpress/
Най-изгодното, в момента ги пия и няма разлика от Оптимум НИКАКВА, суровината е абсолютно едно към едно.
5гр. преди трен / 5 гр. по време / 5 гр. след са ти абсолютно достатъчни.

03.12.10
17:18

И креатина, и мултивитамини, и минерали, и протеин, все добри спътници на отслабването, но целта им е различна... В никакъв случай не пречат на отслабването.
Друг е въпроса, че и тези които директно целят отслабване, не се знае до колко точно са отговорни за изгубените килограми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1