28.09.10
13:32
Здравейте,спРял съм се на тази креатинова матрица в комбинация с матричен протеин на синтракс-3кила.
Прочетох доста мнения за продукта и не мога да избера кои да взема новият-макс перформънс или старата формула.
Моля да изкажете своето мнение за джата продукта.Пил сън и Cellmas,действа ми мн добре обаче искам да опитам нещо ново :D
Предварително Благодаря за мненията ви !! ПО-ЗДРАВИ
Темата беше редактирана от NGUN на 28.09.10 13:33.
По много ревюта казват ,че старата формула била по-ефективна и добра , така че хич не е естествено , а и старата формула си е с доказано действие затова зимай нея
Мнението беше редактирано от hardrlz на 28.09.10 14:40.
28.09.10
16:13
Бе вземи си един монохидрат и стига се занимава с глупости.
Аз съм използвал старата версия и останах доволен.Но на твое място бих пробвал новата версия,защото се пак е подобрен вариант на старата версия.Но който и да вземеш мисля че няма да съжаляваш.
Мнението беше редактирано от Dimeca на 28.09.10 16:47.
Аз си взех три-креарин малат(creatim) на scitec nutrition, на опаковката не пише да правя зареждаща фаза, а само да взимам по две дози(дозата е 5гр.), като времето между приема на едната и другата доза да е 4-5 часа. Въпроса ми е да правя ли зареждаща фаза? Ако някой го е взимал нека сподели впечатления от него.
28.09.10
21:10
Ако искаш по-ударно качване новият МаксПерформънс, ако искаш по-чисто качване ПреКонтест.Но и аз бих заложил на новия.
28.09.10
21:49
Max Performance с трите ръце ; )