10.09.10
07:45
Здравейте,въпросът ми е какво мислите за киселите краставички ,вредни ли са за човек, които е на ВМ-НВД ? Сега скоро идва есента и след това зимата, което значи че трябва да променям някой от хранителните си навици.Според вас полезни ли са киселите краставички, и защо (предполагам всеки знае, че се правят със сол и оцет, затова питам) ?
Ако не са по новият стандарт,не знаеш какво слагат вътре,то само пише краставички ама дали е така.По-добре недей рискува,карай на месо само.
10.09.10
09:41
Ами аз мога и сам да си направя :) Купувам си 12 кг краставици от магазина и бон апети - 30-35 буркана ще имам :) И за да не правя нова тема ще питам тук - Какво мислите относно граха щото се чудя дали да не почна да си правя микс (взимам си ориз,грах,моркови,ориза го варя,морковите ги настъргвам и си забърквам един микс :D и да ям примерно по 100-150 гр на ден )
10.09.10
15:57
И един последен въпрос - С какво може да се замести месото като храна (аз имам 6 хранения на ден като в 4 от тях ям по 150-200 гр. месо или риба обаче сега спирам работа заради училището (4 курс съм) и финансите ще намалеят и съответно ще ям по 2 пъти на ден месо и се чудя другите 2 пъти с какво да заместя ) ?
28.09.10
12:13
сусам. Аз лично ям сусамово мюсли. Овесените ядки в комбинация сус сусама са много бансирана храна ако някои се интересува понеже много трудно се намира - 0899697491 или skype : batedanko1
28.09.10
16:27
Киселите краставички са супер за мезенце кат се седне да се пие.
Иначе за вмъкване в хран. режим не виждам какъв е смисъла. Не разбирам как вобще можеш да питаш дали са “полезни”, те са 90% вода и 10% сол и киселоч.
Иначе ако ти се хапват - хапвай си по малко от време на време, нищо няма да ти стане. Но не мисли, че служат за нещо друго освен за запълване на стомаха с обем, в тях няма почти никакви хран. вещества. Все едно да смяташ ккал. от домати, краставици, зеле и т.н. :D