28.09.10
19:20
Здравейте момчета аз съм на 20 год. 1.79м. 61кг. опит в зала от 3 месеца искам да попитам тази програма дали е ефикасна и дали ще получа желаните разтеж на килограми.
1. яйца + зеленчуци+мазнини
2. кисело мляко
3. месо+ зеленчуци+мазнини
4. кисело мляко +ядки
5. месо+зеленчуци+мазнини
6. извара+сирене+зеленчуци
Също така съм си взел и no-explode който го пия с сурватъчен протеин.
с тази програма можеш само да свалиш. Вместо зеленчуци ги замести с въглехидрати ориз бял или кафяв/овесени ядки/картофи/Хляб Вита
28.09.10
19:30
1.Овесени ядки/Макарони 150 грама + 3 яйца за закуска
2.Ядки 100 грама,желателно орехи
3.Месо 150 грама с 100-150 грама Ориз/картофи/царевица
4.Тренировка
5.Суроватъчен протеин + 1-2 банана
6.Месо 150 грама с 100-150 грама ориз/картофи/царевика и т.н.
7.Извара 100-150 грама преди лягане :)
Успех ;)
С тази програма ще свалиш килограми, може би си сбъркал раздела? Та теб въглехидратите са ти под 50 грама
Може и да свали, но може и да качи. Не е казал никакви количества и калории.
01.10.10
19:37
Здравейте,искам да попитам добре ли е да се пият два протеина,без нищо друго за покачване на маса и протеините да са Muscle juice и Serious Mass.Juice сутрин след ядене,защото малко омазнява,а Mass преди и след тренировка.Значи 92 кила съм и искам да стана 100 кила.Тренирам два дена един след друг и един почивам.Хранителния ми режим е предимно варени яйца,меса,пържени картофи,пици и кебапчета в даскало,а и късно вечер каквото има сготвено.
Здравейте, искам да попитам как бързо да кача килограми, на 15 години,висок съм 177см и тежа 50 килограма. Ако може да ми препоръчте някакъв режим на хранени и какво трябва да ям за да напълнея? Също ако ходя в зала и спазвам някакъв режим на хранене ще има ли по-голям ефект? Благодаря предварително :)
казано от mindef на 01.10.10, 20:59:
Здравейте, искам да попитам как бързо да кача килограми, на 15 години,висок съм 177см и тежа 50 килограма. Ако може да ми препоръчте някакъв режим на хранени и какво трябва да ям за да напълнея? Също ако ходя в зала и спазвам някакъв режим на хранене ще има ли по-голям ефект? Благодаря предварително :)
Въпросите ти са малко тъпички, дали ако нямаше да има ефект всички щяхме да ходим по залите и да спазваме режими, не го правим само защото имаме излищно време и пари...
Иначе бързо е много относително, зависи какъв ти е метаболизма. Като цяло ако неможе да ходиш ан фитнес, старай се да ядеш повече и да извършав повече физическа дейност, все пак си на 15, тепърва само от увеличаване броя на годините ще лепнеш някой дру гкилограм.