здравеите имам въпросче??

29.09.10
07:57

здр.на 31 години съм тренирам откакто се помня,но не мога да кача и един килограм.186 сум висок тежа 73 клг.не ходя на зала тренирам у нас или на успуредка в квартала кажете ми някакъв начин за покачване на килограми.не искам да ставам мистър олимпия просто да подържам тялото и формата така да я наречем:))0.само че не искам да е химия и задължително ли е да ходя на фитнес зала ако взимам някъкъв въд протеин??/благодаря!

29.09.10
08:50

Отиди на зала там по лесно може да се натоварват мускулите и си виж храната наи вероятно там е одговора на вьпроса ти .

29.09.10
09:20

казано от redbulls на 29.09.10, 07:57:

здр.на 31 години съм тренирам откакто се помня,но не мога да кача и един килограм.186 сум висок тежа 73 клг.не ходя на зала тренирам у нас или на успуредка в квартала кажете ми някакъв начин за покачване на килограми.не искам да ставам мистър олимпия просто да подържам тялото и формата така да я наречем:))0.само че не искам да е химия и задължително ли е да ходя на фитнес зала ако взимам някъкъв въд протеин??/благодаря!

Не мога да кажа, че е задължително да тренираш във фитнес зала, но като че ли там ще растеж по-бързо, а инъче е добре че пиеш протеинче.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1