Проблем със сладкото - угризения

28.09.10
12:15

Здравейте!
Имам проблем.Тренирам от доста време и когато съм на режим ограничавам сладкото напълно.Не,че ще надебелея-метаболизма ми е бърз и нямам ниаккъв проглем с мазнините,но просто когато целия ден ям перфектно(чисти храни,добре пресметнати калории) се чуствам ужасно виновен ако хапна каквото и да било сладко.Просто ми разваля перфектната идилия и се побърквам психически :(
Осъзнавам,че това не е нормално и бих искал по някакъв начин да престана да изпитвам угризения от сладкото и от време на време да мога да си позволявам някой шоколад или друг вид десерт.
Как да спра да се чуствам виновен ?

28.09.10
12:23

Отиди на психолог и му разкажи проблема  :D

28.09.10
13:32

А защо ядеш сладко?  Само да се почувстваш виновен или защото ти се хапва?

28.09.10
13:39

казано от vatman на 28.09.10, 12:23:

Отиди на психолог и му разкажи проблема  :D

:D вариант е

Мнението беше редактирано от MrMuscle на 28.09.10 13:39.

казано от fabreze на 28.09.10, 12:15:

Направи така диетата си, че да има задължително и ядене на сладко.

28.09.10
14:37

Пич като ти се яде си яж (но не прекалявай) !! не мисля че трябва толкова да се ограничаваш зареди режима. Голяма работа като изядеш 1 вафла, или 1 шоколад айде да не се съзтезаваш случайно че толкова да се ограничаваш.

28.09.10
14:56

направи един ден от седмицата зареждане с въглехидрати,сутрин карай на 2-3 палачинки със сладко например

28.09.10
16:09

http://www.youtube.com/watch?v=ppklCtxJDPw

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 28.09.10 16:09.

BE

28.09.10
19:11

казано от Crazy_With_Razor на 28.09.10, 16:09:

http://www.youtube.com/watch?v=ppklCtxJDPw

Я кажи с няколко думи какво казва тоя,че не всичко мога да го разбера.

29.09.10
07:54

Здравейте!
Имам проблем.Тренирам от доста време и когато съм на режим ограничавам сладкото напълно.Не,че ще надебелея-метаболизма ми е бърз и нямам ниаккъв проглем с мазнините,но просто когато целия ден ям перфектно(чисти храни,добре пресметнати калории) се чуствам ужасно виновен ако хапна каквото и да било сладко.Просто ми разваля перфектната идилия и се побърквам психически :(
Осъзнавам,че това не е нормално и бих искал по някакъв начин да престана да изпитвам угризения от сладкото и от време на време да мога да си позволявам някой шоколад или друг вид десерт.

Психика!!!

29.09.10
07:54

казано от Oranje на 28.09.10, 13:41:

Направи така диетата си, че да има задължително и ядене на сладко.

Другият вариант е това

Споко и аз съм така на ден ям по килограм захар и често я връщам в молитвена поза което в известен смисъл доста ме успокоява.

29.09.10
15:47

Иване, пак ли са ти хакнали акаунта :D

Не са, но нека не спамим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1