MHP DREN Review

29.09.10
08:43

Днес изпих последното хапче от MHP Dren и понеже няколко човека ме помолиха да напиша след това какъв е бил ефектът, аз реших да пусна едно ревю. Ще следвам основните критерии от тази тема - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41854/.

Тренировъчен опит + предишен опит с подобни на представения продукти
С фитнес се занимавам от 3 години и половина. Повечето добавки, които съм взимал са били за сваляне на теглото. Вземал съм L-carnitine (беше много отдавна и не си спомням каква марка беше), а преди година направих цикъл с Mitotropin и Cytolean v2, от който останах много доволен.

Причина за избора на дадения продукт
Реших,че е време отново да се поизчистя, но нямах достатъчно пари. Почнах да търся бърнър на добра цена и с добро качество и намерих този - MHP Dren. Някъде бях прочел, че за 2009 (не съм сигурен) бил на 9-то място в класация за бърнъри и реших да го взема. За избора ми допринесе и фактът, че го намерих на доста изгодна цена: 40лв, а всъщност е кажи-речи двойно повече.

Предварителни очаквания
Знаех, че не мога да очаквам ефектът да е същия като този от Mitoropin+Cytolean v2. В това ме уверяваха и други хора. Идеята, с която го взех, е да засили поне малко процесът на изчистване, а знам ли може да съм “набарал келепира” и с ефтин продукт да постигна повече.

Какво количество е прието от продукта преди пускането на ревюто
Изпих една опаковка, която съдържа 30 хапчета. Пие се по 1 хапче на ден, като е подчертано дозата да не се увеличава. Така и направих. Съответно го пих 30 дена.

Цена
Споменах и горе, че цената беше много изгодна. Това беше и основната причина да се спра на него. В момента цената на продукта варира от 80 до 85лв.

Вкус
Няма.

Разтворимост
Хапчетата представляват капсули, които се приемат без да се разтварят. Пият се с много вода.

Сила
Не усетих такава. Вярно все пак основната цел на бърнъра е да изгаря мазнини, но при предишния такъв усещах прилив на енергия. Тогава не качвах тежести, но все пак не се чувствах отпаднал. А с този продукт имах дни, в които ми беше адски изморено и нямах никакво желание за нищо.

Издръжливост
Същата работа и тук с разликата, че тук, както и при M+C не съм усещал липса на издръжливост.

Ментален момент
Тук предполагам трябва да спомена как се е отразил бърнърът на психиката ми. Дали защото е по-слаб, дали заради нещо друго, продуктът не оказваше влияние на психиката ми. Чувствах се съвсем нормално. Тук ще спомена, че при Mitotropin-a главно имах много тежки моменти. Чувствах постоянно напрежение, често бях изнервен, лесно избухвах. При Dren-а нямаше такова нещо и това много ми хареса. Приемането на Mitotropin-a ми създаде доста проблеми и много се притеснявах дали и с DREN-a ще е същото, но за мое щастие - не беше.

Мускулен растеж
Не се наблюдава, все пак е бърнър. Но смея да твърдя, че доста добре се изчистих. В областта на корема чак успях да покажа някоя друга плочка, намалих размера на паласките, а ръцете и гърбът стоят много по-изчистени.

Странични ефекти
Ами не знам дали е от бърнърът, или от смяната на хран. режим, но червата ми започнаха да куркат. Сега, след като съм го спрял, ще видя дали е от него и ще добавя информацията като коментар. Отбелязвам само, че куркането определено не беше от това, че съм гладен.

Обща оценка
Не съм очаквал много от продукта, даже не очаквах почти нищо, но има промяна в тялото ми, което е добре. За парите, които дадох, съм доволен. Ако трябва да го оценявам по десетобалната, може би ще сложа оценка от рода на 7,5/8. Разбира се, за мен първото място се заема от Mitotropin+Cytolean v2.

Темата беше редактирана от emzo на 29.09.10 08:51.

29.09.10
10:32

никакви факти не си дал
колко кг свали?

29.09.10
17:30

За 30 дена - 7 кг. Като промените се виждат по-добре пред огледалото, от колкото на кантара.

29.09.10
17:51

боожееее
че тва е супер резулат:)

29.09.10
18:03

Ами аз по принцип съм забелязал, че ако спазвам диетата стриктно свалям бързо. Плюс това първите 10-15 дена бях на нещо като импровизирани двуразови тренировки: сутрин силова, вечер - футбол/бягане. Това сигурно също е оказало влияние, но като цяло доволен съм от продукта, а и за цената мисля че нямаям право да искам повече ;)

КК

29.09.10
18:17

Определено си нямаш идея за какво говориш щом се чудиш дали си доволен от 7кг за 1 месец. Повече от 1кг и това е наистина абсолютно пресилен МАХ мазнини на седмица е невъзможно да бъдат свалени, всичко друго е вода, мускули и каквото се сетиш там.

29.09.10
18:19

Някакви думи за диетата ще кажеш ли ? Колко калории ? Какви храни ? Зареждащи дни прави ли - ако да как ?

29.09.10
18:26

казано от tra^la^la на 29.09.10, 18:19:

Някакви думи за диетата ще кажеш ли ? Колко калории ? Какви храни ? Зареждащи дни прави ли - ако да как ?

Позволих си да копирам от дневника да видиш какво му е храненето в някой дни протеина му е 100 макс и има тук таме дни с повечко :
Хранене
08:00 - 1x DREN
08:30 - овесене ядки + 1с.л. мед + 1 ябълка
10:30 - 2 банана
12:30 - 250гр. ориз + 4 филии хляб ВИТА
15:30 - 100гр. стафиди
19:00 - 200гр. картофи + 3 филии хляб ВИТА
———————————————————————————————
07:30 - 1x DREN
08:00 - 6 бъркани яйца + 200 гр. извара
11:00 - 200гр. пил.месо + 150гр. извара
12:30 - 200гр. пил.месо + 100гр. извара + 2 домата
16:00 - 5 кебапчета
17:30 - 2 ябълки
20:00 - 1 кис. мляко + 200гр риба тон в собствен сос
————————————————————————————————————-
07:00 - 1x DREN
07:30 - бъркани яйца + 100гр пил.месо + 1 ябълка
10:30 - 150гр. пил.месо
12:30 - 2 кебапчета + 2 кюфтета + 2 домата
16:00 - 5 кебапчета
17:30 - 100гр. сурови бадеми
19:00 - салата
————————————————————————————————————————-
07:00 - 1x DREN
07:30 - овесена каша + 2 ябълки
10:30 - 250гр. телешко месо
13:00 - 250гр. телешко месо + тиквичка
15:00 - 100гр. бадеми
17:45 - салата

29.09.10
19:37

Без да се обижда автора, ама с тая диета, най-много да си свалил 5 кила мускул...

30.09.10
04:28

Е така ми беше добре, така хапвах. Все пак нали трябва да слушам и тялото си, което не се оплакваше. Плюс това последните ми дни имам повечко месо.

30.09.10
07:31

много си си добре не ги слушаи
не всеки иска мускули не всеки им се кефи

30.09.10
17:05

Мерси. По принцип искам мускули, но съм разбрал, че е по-добре първо да слушам тялото си, а след това хората от форума.

30.09.10
17:23

казано от caihundrel на 30.09.10, 07:31:

много си си добре не ги слушаи
не всеки иска мускули не всеки им се кефи

Абе, мани ми се с тея лафове. Не всеки искал мускули, посочи ми един човек(мъж), който да не иска да има добре тренирано тяло. Това е като пишките, на по-голямите по им се кефят.

30.09.10
17:41

явно много ги разбираш пишките....
и мускулите - като те гледам си доста як на снимката:))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1