29.09.10
21:01
Впечатления ??? Продуктът е сравнително нов и няма отзиви. Едва ли тук ще намеря, но все пак да попитам. Дайте мнение по етикета и т.н. На мен доста ми хваща окото.
30.09.10
03:57
След леко проучване на съставките (те естествено са изписани леко шарено за да хванат окото), ето кои са основните в този продукт: метил-синефрин (всички положителни действия на синефрин, но с по-добро усвояване), метил-бета-фенилетиламин (основното му действие е най-вече в мозъка за повдигане на настроението и енергизиране, два много важни фактора по време на диета), метил-триамин (съдейства за отделянето на допамин,епинефрин и норепинефрин, които имат силен термогенен ефект), кофеин, йохимбин хидрохлорид, 3,3’-dihydroxy-β-carotene-4,4’-dione (свързва се най-вече с повишаване на издръжливостта, намаляване на катаболните процеси,а също така е и силен антиоксидант). Общо взето това са основните съставки на продукта (има още 1-2). Изглежда добре замислен, (както всеки друг продукт на Musclemeds), сега чакаме отзиви.
СилаБГ, благодаря за изчерпателното мнение, но това го знам :) И аз търсих отзиви, но наистина е доста рано. След 2 месеца ще го пробвам !!!
30.09.10
20:00
казано от Сила БГ на 30.09.10, 03:57:
...Общо взето това са основните съставки на продукта (има още 1-2). Изглежда добре замислен, (както всеки друг продукт на Musclemeds), сега чакаме отзиви.
Качествени съставки, но все пак за тях няма изрично доказателство че са ефективни за целите, за които са сложени; освен това не са специфични за продукта - има ги и в редица други; предимно стимуланти са, т.е. ефекта им за намаляване на подкожни мазнини не е директен. Аз поне не бих си дал парите за това.
30.09.10
20:08
казано от Solomon Kane на 30.09.10, 20:00:
казано от Сила БГ на 30.09.10, 03:57:
...Общо взето това са основните съставки на продукта (има още 1-2). Изглежда добре замислен, (както всеки друг продукт на Musclemeds), сега чакаме отзиви.
Качествени съставки, но все пак за тях няма изрично доказателство че са ефективни за целите, за които са сложени; освен това не са специфични за продукта - има ги и в редица други; предимно стимуланти са, т.е. ефекта им за намаляване на подкожни мазнини не е директен. Аз поне не бих си дал парите за това.
Между другото ми е интересно твоето обяснение защо Oxy работи толкова добре и заслужено спечели наградата за най-добър бърнър на 2010?
30.09.10
22:02
казано от Камен Каменов на 30.09.10, 20:08:
Между другото ми е интересно твоето обяснение защо Oxy работи толкова добре и заслужено спечели наградата за най-добър бърнър на 2010?
Според мен - заради печелившата комбинация от кофеин, DMAA(метилхексанамин) и алфа-йохимбин (rauwolscine). И да не отслабнеш, ще се чувстваш като на амфети ;).
30.09.10
22:24
казано от Solomon Kane на 30.09.10, 22:02:
казано от Камен Каменов на 30.09.10, 20:08:
Според мен - заради печелившата комбинация от кофеин, DMAA(метилхексанамин) и алфа-йохимбин (rauwolscine). И да не отслабнеш, ще се чувстваш като на амфети ;).
Мм, определено не чувствам от него енергията, която дава джакд, а съм качвал и 2те опаковки до 2+2 (препоръчва се 2+1 макс от производителя). Но просто си действа.. изпотяване и горене. Така че определено не се чувствам като на амфети, освен свалянето де :)
А самолета приземява ли го :D
За мен идва ефекта точно от енергетиците.2 пъти да дадеш всичко от себе си за деня, примерно кардио и силова.
А това в комбинация с диетата дава резултат.
Единственото, което ме топеше без да правя нищо беше SX, но там причината беше драстично намаления апетит за джънк, за сефте ядях шоколад и не ми доставяше кой знае к’во удоволствие.
Ама това е минало вече, предпочитам резултатите с тежката работа.Ама може да пробвам едно Окси няяяякой ден ! ПАК ! :)
Мнението беше редактирано от emzo на 01.10.10 18:03.
Спомням си ,че в един твой пост беше писал ,че си пробвал оксито и не си усетил резултат ,а сега пишеш ,че не си го пробвал...Малко глупаво става ако си писал за нещо без да си го пробвал ,защото доста хора от форума биха се доверили на мнението ти.
Мнението беше редактирано от emzo на 01.10.10 18:03.
Спомняш си, че си чел нещо и толкоз.
Еми спомняй си по-добре.Не е проблем да докажа, че съм го поръчвал, но не мисля да изпадам в подробности.
А за да ти се изясни, ще си коригирам поста по-горе.
Мнението беше редактирано от emzo на 01.10.10 18:04.