29.09.10
19:26
Здравейте :) Бих искал да ви помоля да си изкажете мнението за този хранителен
режим. 1.81 съм висок 77-8кг бих искал да сваля до 72-73 и да се задържа. До сега
съм ял всякакви неща.
07:10 - Ставане
07:15 - 1 кофичка мялко + 1 яйце (бърка ли се ако е на айрян)
09:00 - 1 ябълка + 1 банан
13:30 - 100гр. пилешко
15:30 - 100гр. пилешко + картофи
16:15-17:30 - Тренировка
20:00 - Ако може кажете какво, защото се чудя :)
22:00 - Една чаша айрян
Моля кажете ми какво още да добавя или да премахна.
30.09.10
07:42
казано от shevaaa на 29.09.10, 19:26:
Здравейте :) Бих искал да ви помоля да си изкажете мнението за този хранителен
режим. 1.81 съм висок 77-8кг бих искал да сваля до 72-73 и да се задържа. До сега
съм ял всякакви неща..
И сега какво смяташ да погладуваш да видиш как ще ти се отрази?
Ето и няколко бързи съвета.
1. В закуската можеш да добавищ 100 грама овесени ядки и да намалиш млякото на половина ,а също така да хапнеш 3 яйца ,а не едно.
2. Замени банана с втора ябълка.
3.Дръпни обяда с 1 час напред и добави към него малко въглехидрати или ,ако искаш да е само месо го увеличи малко.
4.След тренировка хапни един банан и протеин (било то яйца или пудра).
5.В 20:00 когато се чудиш какво да ядеш ,може да хапнеш 200-300 грама извара.
shinok благодаря ти :) Миро еми не тренирам си здраво понеделник,сряда и петък в фитнеса и след това тичане. Във вторник и четвъртак тичане + лостове. Просто сега като започнахме даскало, почнах да тренирам отново и бих искал да сваля по-бързо и мисля, че някакъв хранителен режим ще ми помогни.
01.10.10
06:27
казано от shevaaa на 30.09.10, 16:13:
shinok благодаря ти :) Миро еми не тренирам си здраво понеделник,сряда и петък в фитнеса и след това тичане. Във вторник и четвъртак тичане + лостове. Просто сега като започнахме даскало, почнах да тренирам отново и бих искал да сваля по-бързо и мисля, че някакъв хранителен режим ще ми помогни.
Няма как да ме убедиш че тренираш здраво(само на теб така ти се струва), като храната ти за целия ден е колкото за едно(от 6 необходими) ядене!
Така е, за целия ден имаш 200 грама месо, кофичка мляко, 1 яйце и някакви плодове. Това са 700-800 ккал за целия ден. Това е едно нормално ядене за здрав, трениращ мъж. Аз съм с твоите кила и съм изяждал повече на едно ядене.
Хранителен режим не значи глад.
Между другото, за твоят ръст сегашните ти килограми не са много. Ако смяташ, че имаш за сваляне, значи нямаш кой знае колко мускули по себе си. Килограмите са последното, което трябва да гледаш, защото на твоят ръст може 90 кг да ти стоят отлично, а на 70 да не изгледаш кой знае колко добре. Всичко зависи от съотношението на мазнини и активно тегло.
Мнението беше редактирано от Петко К на 01.10.10 07:05.